Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Ocak 2009, 16:45   #14 (permalink)
Mr-Cool

Mr-Cool Nickli Üyenin Kullanıcı Resmi (Avatar)

Status: Süper Üye

Kişiler kendi hakkında karar verir, bunları yaparken sonuçlarına da katlanırlar.

Kimisi sigara içer, kimisi alkol içer, kimisi hızlı araba sürer, kimisi alkollü araba sürer, kimisi alkollüyken hızlı araba sürer, kimisi hızlı motosiklet sürer, kimisi de böyle yapar.

Bu çocuklar aslında birer küçük bilimadamı/mühendis. Motorlarına kendi elleriyle yaptıkları modifiyeleri deniyorlar. Ben şahsen takdir ediyorum.

Düşerse büyük ihtimalle sadece kendilerine zarar vereceklerdir. Ee şimdi diyeceksin ki "sürücü düştüğü zaman yanlışlıkla bunları ezersek başımız belaya girecek", ee ben de "kardeşim o kadar dibinden gitmeseydin" derim. Adam zaten riskli bir şey yapıyor, arkasından gitmeyiver. Kafan o kadar da çalışsın.

Aramızda çoğu kişi 1-2 alkollü içecek alıp trafiğe arabasıyla çıkıyor. Bu çocuklara laf edinceye kadar önce onlara laf etmek lazım, çünkü arabanın yapacağı kazada genelde şoföre bir şey olmazken, erafına zarar veriyor olurlar. Bu çocukların eğlencesine laf edilmeden önce bu araba sürücülerine laf etmek lazım.
Mr-Cool isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla