Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Şubat 2010, 16:17   #214 (permalink)
deliemin

deliemin Nickli Üyenin Kullanıcı Resmi (Avatar)

Status: Moderatör

deliemin - MSN üzeri Mesaj gönder

Topiğin Başındaki videoyu izleyemeyenler Youtubenin source kısmında ; Project01 Turbo Ep3 Civic Type-R vs CBR1000RR & GSX-R600 yazıp arattırın

Alıntı:
miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaslar ben HULK un sahıbıyım. aracım 2.0 stock motor turbo 500whp gucunde. 1000kg agırlıgında. 9000devir donuyorum. bastıgım basınc 14psi. dıslısı stock full system exhasut fıltre bujı takılmıs her 1000rr ıle denerım. gsxr ıle de denerım. ama gsxr bendne hızlı benım aracım suanda sadece 1000rr gecebılır. aracım gsxr 1000 gecıcek sekılde ayara cıktım sanuzmanım kırıldı. sanzuman beklıyorum. sanzumanım gelsın gsxr 1000 ıle de denıyecegım.

bu arada 1 adet k7gsxr 1000 1 adet movıstar 1 adet 600f 1 adet new hayabusa 1 adet burgman ım var. sanmayın kı motorcu degılım. sanmayınkı arabacıyım motora karsı yarısıorum. ben aracımı arabaları gecsın dıye yapıyorum. ama kendı motorlarımla da denıyorum. benım denemelerıme ınanmayıp arabanın reklamını yapmak ıcın basmamıssın hadı len sen nerde gecıcen motoru dıyen arkadaslar ıle de vıdeolarım mevcut. denemek ısteyen olursa sanzumanım bıttıkten sonra once mangalmızı yakarız sohbet eder gecede gazlarız. on yargılı olmayın bence. bu ısı zevk ıcın yapıyoruz.

araba bizim motor sizin gibi dusunen bir arkadasımızındı. ama arkadasımız artık sızın gıbı dusunmuyor. motorda pc-fullsystemexhaust-fıltre-bujı kullanan nasıl kullanıo zaten bellı anlatmaya gerek yok... ıyı seyırler. bu s2k dyno da krankta 450hp tekerde 400whp cıkıyor. 1kg=1hp ye gerek yok fanatık olmayalım
Dostum Selam ben deliemin MAltepe sahilde namını duydum ... savaş ve özkan ustalarlada tanışırız.. Askan la Halil söylediler TYPE-R ve sky line var ( Sanırım Sizin Arabalar).. bir gece kalkarmısın dediler ... bende standart 1000rr var 2008 ... şuan havalar ve asfalt soğuk... o yüzden riske girmeye gerek yok ...

havalar biraz ısınsın bi gece kalkışı yapmayı çok isterim ... yanımızda R1li gsxrlı ve zx10 lu arkadaşlarımızda gelecek...

gece 2,5 -3 gibi bostancı kavacık arası olan köptü bağlantı yolu uygun gibi ...

bizim içinde önemli olan geçmek yada geçilmek değil sen sonuçta bir emek ve zaman harcamışsın , ortaya süpper bişeyler çıkartmışsın ve neyapabildiğini görmek istiyorsun bizde ne yaptığını görmeyi çok istiyoruz...

Bizim motorlardada kamera olacak ve yarış bittikten sonrada muhtemelen karnımız acıkmış olacak güzel bir yere gidip yemeklerimizi yerken günün değerlendirmesini de yapmış oluruz

Konu deliemin tarafından (03 Şubat 2010 Saat 16:23 ) değiştirilmiştir.
deliemin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla