Daha 6.sınıftayken bi motor tutkum vardı ama hiç binmemiştim sadece sokaktan geçenlere bakardım bi gün kullancam diyordum...bi yaz tatilinde babamla antalyaya montaja gittik gittiğimizin yerin sahibinde bi harley vardı gerçekten mükkemmel bi makinaydı...o akşam ilk defa motora bindim artçı olarak bi gece gözlerimden yaşlar akıyor burnum akıyor baya hızlıydık ibreyi görmemin imkanı yok zaten deponun orada ilk motora binmem böyle oldu....
7.sınıfta yeni yeni scooterla türemeye başlarken babam bi mediuo 150 scooter aldı...ama hiç sürmeme izin vermedi bi gün abime verdi bende arkasına oturdum kısa bi tur atıp geri geldik babam al bide sen dene dedi hayatım boyunca hiç motora binmemişim bana ilerden dön gel dedi frenlerin yerini falan abimden öğrenmiştim....
motora gaz pedalini resmen sonuna kadar çektim bu kadar hassas olduğunu ne biliyim babam arkamdan'' yavaş len frene bas'' diye bağırır zaten korkmuşum freni falan nerde düşünecem hiç elimi gazdan çekmek falan aklıma gelmiyor sonra sonra abim gazdan çek elini dedi sonra çektim biraz sakinleşince frenlerin ikisinede bastım zaten çakıllı yoldu zınk diye durdum ama çok korkmuştum...
iner inmez babamdan azarı işittim tabi o gün baya kızmıştı bana ilk defa motor için o gün ağlamıştım daha motor bile kullanamıom diye sonra resmen hırs yaptım ve internetten nasıl sürüleceğini falan okudum abiminde biraz yardımıyla öğrendim...hep boş yollarda dolaşırdım abimle... 2006 yazında babamdan aldım motoru 2010 oldu hala biniyorum ...
şimdi ehliyet yaşım geldi inşallah yakın bi zamanda ehliyeti alıp gt250 r almayı düşünüom ama hayallerimde hala bi z750 duruyor...
ALLAH KAZASIZ SÜRÜŞLER NASİP ETSİN HER ZAMAN
Konu alikemal42 tarafından (23 Nisan 2010 Saat 15:27 ) değiştirilmiştir.
|