Motor Delisi Motosiklet grubu, motosiklet etkinlikleri, gezileri, motor videoları, resimler, yarışlar, 2. ikinci el motosilet ilanları

Kullanici Girisi

Hizli ara

Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Buluşma Organizasyonları...Öncesi ve sonrasını buraya yazıyoruz

Alt 15 Ağustos 2006, 13:18   #1 (permalink)

Max_PAYNE Nickli Üyenin Kullanıcı Resmi (Avatar)

Status: Süper Üye

Standart """Çanakkale Gezi Ekibi Fotoları""&

Evet arkadaşlar herşeye rağmen çok güzel bir geziydi. Bizi tırcıların kovalaması mı dersiniz yoksa riko'nun köprücük kemiğini mi kırması dersiniz, hiçbi tanesi bizi yolumuzdan alıkoymadı. bol ekşınlı bi geziydi ama ne ekşın. tırcılardan önce 70-80 i geçmeyelim dedik riko için ama tırcılardan sonra riko yanımdan 150 ile falan geçti hemde kırık kemikle . helal sana abi. aşağıda bazı fotolarımız var. isteyen arkadaşlar bakabilirler. geziye gelen xandros, leoparus, max_payne (me), riko, jimmy ve skymen çok güzel bir ekip oluşturdu bence. dimi arkadaşlar

This was wonderful trip.
Max_PAYNE isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Share on Facebook

Sponsored Links

Alt 15 Ağustos 2006, 13:24   #2 (permalink)

ozguryilmaz19 Nickli Üyenin Kullanıcı Resmi (Avatar)

Status: Tecrübeli Üye

resimler için sağolun eğlenceli gezinizde vapur beklerken insanların bakışları çok hoş özlem ve hayranlık dolu
ozguryilmaz19 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Share on Facebook

Alt 15 Ağustos 2006, 13:25   #3 (permalink)

belo Nickli Üyenin Kullanıcı Resmi (Avatar)

gezi çok güzel olmuş ama biraz daha uzun bir gezi yapsaydınız herhalde rikoyu şehit bırakırdınız yollarda dur motorcu geçtiğin yere dikkat riko yatıyor falan bu arada geçmiş olsun abi

Alt 15 Ağustos 2006, 13:28   #4 (permalink)

SeloSino Nickli Üyenin Kullanıcı Resmi (Avatar)

SeloSino - MSN üzeri Mesaj gönder

cok güzel bi gezi olmus ayrıca sizi tebrik ederrim öyle güzel yerleri ve sehitlerimi ziyaret ettiginiz için..ruhları sad olsun
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SeLoo!
SeloSino isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 15 Ağustos 2006, 13:36   #5 (permalink)

meisli07 Nickli Üyenin Kullanıcı Resmi (Avatar)

cok güzel bi gezi olmus ayrıca sizi tebrik ederim devamı yokki
meisli07 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 15 Ağustos 2006, 13:44   #6 (permalink)

caylak1980 Nickli Üyenin Kullanıcı Resmi (Avatar)

rikoya gecmiş olsun,
valla maşallah kırık kemikle iyi devam etmiş, gayette mutlu gözüküyor,
benim bi elim kırıldı 3 ay yataktan çıkmamıştım
yuh bana yaa!

resimler icin teşekkürler! :o
caylak1980 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 15 Ağustos 2006, 13:52   #7 (permalink)

jimmy_155 Nickli Üyenin Kullanıcı Resmi (Avatar)

way be pazar günü oralardaydık şimdi dükkanda
riko abinin köprücük kemiği kırılmasaydı kusursuz bi gezi olucaktı
kaza hariç ben çok eğlendim inşallah tekrarı olur ve davet edilirim :efm

twister1990 ve babasına çok çok çok teşekkür bizimle iki gün boyunca ilgilendiler inşallah ist la gelirlerde karşılığını veririz...
cihan ve kız arkadaşına da çok çok çok teşekkürler bize yatacak yer ayarladılar gece bizimle birlikte takıldılar onları da ist a bekliyoruz kısa zaman da

www.yenigitar.com
jimmy_155 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 15 Ağustos 2006, 14:04   #8 (permalink)

XANDROS Nickli Üyenin Kullanıcı Resmi (Avatar)

XANDROS - MSN üzeri Mesaj gönder

Sevgili Riko'nun onaltı yıl önce önemsiz minik bi kazası varmış sadece, onaltı yıl kaza yapmamış olmanın rehaveti ve güveni ile o gün az daha kaskını ve montunu bile giymeyecekti ısrarcıydı, hepimiz zorla giydirdik, yirmi dakika sonra da kaza geçirip kırdı köprücüğünü.

Demek ki çömez de olsan, pir de olsan motorda tırnağına kadar kuşanacan. Ben Sidilerin için o dev dizliklerimi takıp robocop bacağına çevirdim bacaklarımı ama çok iyi oldu. Ne taşlar geliyo, ne mıcırlar sıçrıyo üç kuruşluk yolda bile.

Leoparus ile çarpıştılar emniyet mesafesini korurken çok ufacık bir aksama yüzünden, 20 metre fren izi oldu yolda. Besim inanılmaz bir pilotajla düşmeden motorunu toplamış, ya da makinası yarım tonluk olduğu için. On beş yirmi defa savrulmuş arkadan çantaya darbe yiyince. Ben er arkadan uzaktan geliyordum, Riko'yu ve asfalt gemisini asfaltta yatarken görünce aklım çıktı.

Bi de hırsızlık oldu, Besim'in yan çantasından üstte duran torbayı çaldılar, neyse ki içinde önemli bişi yokmuş, tişört falan. Tekirdağ'da olmuş biz yemekteyken, Çkale'de farketti.

Yani bu gezinin bilançosu şöle diyebiliriz:

1) Hırsızlık (Besim'in çantasından)
2) Laf dalaşı #1 (Doblocu köpek + ben) - Jimmyleri kasten ezmeye çalıştı çünkü.
3) Kaza (mağdur Riko)
4) Kavga #2 (sayıları giderek artan kamyoncular + hepimiz)
5) Motor taşlama (mağdur MaxPayne + yolu kapatan kamyoncular)
6) Sinek yemeği (dönüş gecesi akşam sinekleri + jimmy155 - Semih yüzüne karşı çok güldüm seni öyle görünce, çok özür dilerim ama yüz ifaden çok komikti bea )

Ne gezi ama! Sağlam eğlendik ehehe.

Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:

Çanakkale'de bizi gezdiren sevgili rehberlerimiz baba-oğul Twister1990'lara ve konaklama imkanlarımızı organize eden ve kılavuzluk yapan sevgili Cihan'a ve Düriye'ye çok ama çok teşekkür ediyorum tekrardan.

Sizleri tanımak güzeldi. İstanbul'a yolunuz düşerse bekleriz
XANDROS isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 15 Ağustos 2006, 14:05   #9 (permalink)

JustHappy Nickli Üyenin Kullanıcı Resmi (Avatar)

Hepinize paylaşım için teşekkür ediyorum. Riko nun artık bi kurban kesmesi farz olmuş Hem köprücük kemiğini kır hem deniz kestanesi batsın olacak iş değil valla. Neyse bunada şükür sağ salim evlerinize sevenlerinize kavuşmuş olmanıza sevindim. Kamyoncular aslında motorcuları sever ama neden böyle bir öküzlük yapmışlar anlayamadım. Senelerce unutmayacağınız güzel anılarınız olmuş. Darısı bizim başımıza

Alt 15 Ağustos 2006, 14:10   #10 (permalink)

Diğer fotolar nerede?

Alt 15 Ağustos 2006, 14:16   #11 (permalink)

diğer fotolar skyman ve twister1990 da. onla rbana göndereceklerdi ben koyacaktım siteye ama henüz onlardan bişey gelmedi. fotoğrafların orjinal büyüklük ve yazısız olanları bende mevcuttur arkadaşlar. isteyenlere onları da gönderebilirim.

Alt 15 Ağustos 2006, 14:19   #12 (permalink)

jimmy_155 Nickli Üyenin Kullanıcı Resmi (Avatar)

mete abi bizim gibi ağar makinalara sabrettin helal olsun sana ne diyim...
yeni motorcuyum dedi ama demeseydi hiç fark etmiyecektik kenana da bravo...
yaw hele gökmen onla yola çıkın hiç korkmayın ne motorunuz yolda kalır nede aç kalırsınız adamın elinden her iş geliyo wallaha...
arkasından 350 kg geçkin dragstar çarpmasına rağmen düşmeyen besim abi walla helal olsun sana...
tanıdığım ve herkesin tanıması gereken en baba motorcu taner abi sen bitanesin o kadar aksiliğe ve canının yanmasına rağmen suratını bir kere asmadın örnek insansın...
ve ben her seferinde uzun yolda kışlık kaskımı takıcam deyip yine takmadım walla mete abi iki gündür dudaklarım yanıyor sivrisinek yutmaktan...
son olarak sevgili tırcı bize hız kazandırıp evimize bir an önce varmamızı sağladığın için sana da teşekkürler, her sinyal verişinde gökmeni hatırlarsın artık

www.yenigitar.com
jimmy_155 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 15 Ağustos 2006, 14:25   #13 (permalink)

Alıntı:
jimmy_155 Nickli Üyeden Alıntı
mete abi bizim gibi ağar makinalara sabrettin helal olsun sana ne diyim...
yeni motorcuyum dedi ama demeseydi hiç fark etmiyecektik kenana da bravo...
yaw hele gökmen onla yola çıkın hiç korkmayın ne motorunuz yolda kalır nede aç kalırsınız adamın elinden her iş geliyo wallaha...
arkasından 350 kg geçkin dragstar çarpmasına rağmen düşmeyen besim abi walla helal olsun sana...
tanıdığım ve herkesin tanıması gereken en baba motorcu taner abi sen bitanesin o kadar aksiliğe ve canının yanmasına rağmen suratını bir kere asmadın örnek insansın...
ve ben her seferinde uzun yolda kışlık kaskımı takıcam deyip yine takmadım walla mete abi iki gündür dudaklarım yanıyor sivrisinek yutmaktan...
son olarak sevgili tırcı bize hız kazandırıp evimize bir an önce varmamızı sağladığın için sana da teşekkürler, her sinyal verişinde gökmeni hatırlarsın artık
jimmy mükemmelsin abicim yaa , sana da helal olsun o kadar yol boyunca artçıyla geldiğin için

Alt 15 Ağustos 2006, 14:46   #14 (permalink)

Sevgili arkadaşlar, sizlerle yol yapmak güzeldi. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, cruiserci muhabbeti de ayrı bir dünyaymış.

Teknik yönden bakılırsa da arasıra disiplinlerarası gruplarla yolculuk etmeli, bir gezi cruisercilerle, bir başkası endurocularla. Hoş deneyimler bunlar, herkes diğer tip makinaları daha iyi tanıma şansını yakalıyor. Onların bakış açılarını görüyorsun.

Riko,

gerçek anlamda taş fırın motorcusu çıktın. Milletin apar topar eve döneceği bir kırığa rağmen planı tamamladın, daha da inanılmazı o halde kaç yüz kilometre motor kullandın. Seninle dünya dolaşılır. Helal olsun vallahi! Aman hörmette kusur etmeyelim, saygılar abi.

Leoparus,

O darbeye rağmen dev Volusia'nı kurtarabilmen müthiş bir olay. Seni de bu pilotajın için tebrik eder, önünde huşu ile eğilirim Bizi radara sokturmadığın ve neredeyse sıfır benzin tüketmemize sebep olduğun için ayrıca teşekkürler.

Skyman,

Eskiler bilir, gerçek bir Mc Gyver'mışsın. Seni çölün ortasına atsalar bir şekilde kendini kurtarırsın abi. Takım çantamda her zaman yerin olmalı Kamyoncu performansını da beğendim. "Er Ryan'ı Kurtarmak" filminin finalindeki köprü savaşında Alman tanklarının paletlerine çorap bombalarını yapıştırıp patlatan askerler gibi görünüyordun, acayip manzaraydı. Seni takdir ve takdis ederim azizim

Jimmy_155, senin de işin zor be abi. Artık normal kaskını tak be hocam, çekilir dert değil seninki.

Alt 15 Ağustos 2006, 14:57   #15 (permalink)

kumsalll Nickli Üyenin Kullanıcı Resmi (Avatar)

süper bi gezi olmuş, memleketimden güzel fotolarla ve anılarla geri dönmüşsünüz. Yolunuz tekrar düşerse oralara benden selam söyleyin
kumsalll isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Paylaş

Etiketler
canakkale, ekibi, fotolari&, gezi

Seçenekler
Stil