Hizli ara
| Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Buluşma Organizasyonları...Öncesi ve sonrasını buraya yazıyoruz |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 (permalink) |
![]() |
![]() arkadaşlar GELENEKSEL SALI AKŞAMLARI TOPLANTILARIMIZ devam etmektedir... İlk haftalara oranla sayımızda azalma görmekteyiz... bu akşam yapılan toplantıda yaklaşık 11-12 kişi kadardık.. Önümüzdeki hafta tüm BURSA md üyelerinin TOPLANTIYA KATILIMINI BEKLİYORUZ cünkü grup sürüşü konusunu anlatmak,yeni gelen üyelerimizin tanışmasını kaynaşmasını saglamak istiyoruz!!! bir sonraki haftada KUMLADA MANGAL - GO KART parti yapmayı düşünüyoruz onun planını diger üye arkadaşlarımla ortak kararla planlamak istiyorum lütfen özellikle bu hafta katılmaya calışalım cünkü havalar ısınmakta organizasyon ve faaliyetlerimiz cogalacaktır ; gezilerde sürüş için kuralları tekrar bir hatırlamak için faydalı olacagını düşünüyoruz.. Toplantı tarihimiz : 13 Mart 2007 Salı Günü Toplama yerimiz : CAPUCCİNO CAFE Toplanma saatimiz : 20 : 00 Bilmeyen arkadaşlar için Cafemizin yerini tarif edeyim ; Ulucamii karşısındaki,Büyük PTT binası yanından cıkılan Maksem yolu üzerinde 50 metre sonra solda CAFE CAPUCCİNO ( Zaten yol üzerinde cafemizin önündeki tabelamızı ve motosikletlerimizi görüceksiniz )![]() [/b]
|
|
|
|
#3 (permalink) |
![]() Status: Üye
|
sertaccım bu topıc ıyı oldu arkadslar ewt bncede salı aksamı beklıyorz bu toplu surus kuralları ck onemlı md kardeslıgımız surdugu surece lazım olucak ıslerı ve okulları nedenıyle azalan sayımız artmaya baslıcagını umuyorm kumla gezısınede arkaslarımızın cogunun kabul edıcegı kanısındayım herkese ıyı surusler
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
![]() |
hadi size hayirli toplantilar bende canli yayindan baglanirim size
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
![]() |
buluşmalara böyle eğitim etkinlikleri eklemeniz çok hoş. HEpimiz deliyiz ama eğitim şart.
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
![]() |
aynen aynen :P Anlamadım ama Olsun...
|
|
|
#7 (permalink) |
![]() Status: Üye
|
afferin sertaç . çağır şöyle herkesi gelsinler Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi: delimisiniz nesiniz kardeşim gelin toplantılara
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
![]() Status: Tecrübeli Üye
|
Evet arkadaşlar salı akşamları hepinizi bekliyoruz. Sayımız gittikçe azılıyor ne oluyor böyle yoksa bu deliler akıllanıyormu.
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
![]() Status: Süper Üye
|
sercat kardeşim haklı bu hafta aranızda olamasamda katılımlarım sıklaşıcak işalah. işlerim nedeniyle aksatıyorum kardeşlerimi ama affediceklerdir beni hepinize saygılar sevgiler...
|
|
|
#10 (permalink) |
![]() Status: Süper Üye
|
delimisiniz nesiniz kardeşim gelin toplantılara
[/quote]puhahaha evet deliyiz deliiiiiiiii evet arkadaşlar herkes gelse tam süper olacak
|
|
|
#12 (permalink) |
![]() |
bidolu resim çekerdiniz ya fotoğraf makinası elden düşmezdi neden böyle 3 tane? zamanla sayı oldukça artacaktır merak etmeyin. şimdi herkes bir yerlerde.
|
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
![]() ![]() Status: Süper Üye
|
Pil yok para yok pil almaya
|
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
![]() |
Bundan sonra ben getireyim makinayı ya. Okulun olması benim işimi zorlaştırıyor
|
|
|
|
|
|
#15 (permalink) |
![]() |
arkadaşlar lütfen yazmakla kalmayalım salı akşamları toplantılarına biraz daha özen gösterelim ve katılım saglayalım
gelen arkadaşlara "bursa md bu kadar mı?" gibi kelimeler kullandırmayalım özellikle bu hafta herkesi toplantıya bekliyoruz,görüşmemiz,konuşmamız gerekenler var ...
|
|
![]() |
| Paylaş |
| Etiketler |
| aksamlari, bulusmaya, bursa, devam, ediyoruz, md, sali |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|