Hizli ara
|
|||||||
| Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Buluşma Organizasyonları...Öncesi ve sonrasını buraya yazıyoruz |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 (permalink) | ||
![]() |
Arkadaşlar Cumartesi gecesi yapılan TMF ödül gecesine ve özlem tekin konserine gitmek üzere saat 4 te taksim burgerde toplanacaktık, sex_machine ve the_unforgiven oturmuş beni bekliyorlardı buluştuk delijapon arkadaşımıza bakmak için dışarı çıktığımızda meydanda polislerin yanında bir motor ve delijapon vardı, ehliyetsiz ve ruhsatsız motor kullanan arkadaşımızı polis çevirmiş işlem yapmak için bilgi alıyorlardı. Hemen yardımcı olmak için Sex_machine olaya müdahale etti ama polis amcamlar motoru bağlamakta ısrarlıydı. Bu olay uzun hikaye sonuçta Motorize abimizin yoğun uğraş ve çabaları delijaponun
çoluk-çocuk karakoluna götürülmesine engel oldu. Neyse Md İstanbul kızlarımıza bir selam vererek (beklenmedik bir kalabalık ve dehşet muhabbet ortamıydı) Ödül gecemize yol aldık. Kapıda semuteyo, içerde ise fabrizio, citlembik, muratt , rose , ve en az benim tanımadığım ve nickini hatırlamadığım bir sürü arkadaşımız vardı. Bayağı uzun süren bir ödül gecesinden sonra geçte olsa özlem tekine kavuştuk.Ödül töreni ; ![]() Bunlarda dansçı kızlarımız ![]() Özlem tekin; resimdeki kadar korkunçtu ![]() saat 24 , karnımızda acıkmıştı taksime geri döndük burada sradcan , delimengi ve onun arkadaşı abdülkadir bize katıldı hemen bir cafeye daldık ve falo yedik o ne diye soran olursa valla ben de ne olduğunu anlamadım.. ![]() ![]() yemekten çıkınca muhabbeti koyulaştırabileceğimiz açık bir çayevi aradık ve dolmahbahçeye inmeye karar alınmıştı derken fabrizio bizi bıraktı terk-i diyar etti. (yine görüşmek üzere fabrizio) motorlarımız daha doğrusu plakalarımız , ![]() Arkadaşlarım bu fotoğrafın yorumunu The_unforgiven'a bırakıyorum ![]() Mesela ben bu fotonun yorumunu yapabiliyorum ; nasreddin docanın fz6 versiyonu ![]() Dolabahçe de motorlarımız selam dururken; ![]() Delimengi saat daha 02.30 bu saatte uyunurmu kalk kalk kalksana ne biçim taşfırınsın hadi uyan arkadaşım biraz dolaşalımda açıl :-D ![]() Delimengiyi uyandırmak için hemen çay muhabbetine devam ve yeni yerimiz mecidiyeköy seven eleven bakın delimengi nasıl açıldı uykusundan ama bir gariplik var adam kaskları okşuyor :-D :-D ![]() Her motorcu buluşmasında olması gereken tablo ![]() Genç motorcular dışarda yağmur -soğuk valla Sradcan - The_unforgiven adamların kanı kaynıyor ![]() Bunlarda yaşlı kurtlar motorize - kuzey işleri güçleri yeme-içme ![]() Tanınmak istemeyen motorize saat 04:30 yenge eve almayacak ![]() Bu saatte ne yapılır derken benim fz6mın nasıl 270-80 bastığını ispatlayalım günlerden pazar tarafik olmaz nasılolsa diye koyulduk yola motorize -delimengi-The_unforgiven ve abdülkadir bizi okmeydanı(pepanın ora) köprüsünden videoya kaydedeceklerdi ve sradcanla çevreyolunda haliç köprüsünden mecidiyeköy ; mecidiyeköyden - haliç köprüsüne kapıştık bu olayları videoya da kaydettik işte bu fotoda başlangıç çizgimize yol alırken ; bu resimde bir gerçek daha kendime devil egzoz taktırdım :-D 30hp gücüme güç katıyor ![]() Sabah rüzgarı ve beklemediğimiz trafik bizi 221km/h nin ötesine geçmemizi engelledi bu arada ilk yarışı açık ara ikinci bitirdim. ikinci olmamın sebebide sradcanın arka lastiğinin metzeler olmasıydı ; ![]() ikinci yarışıda kapalı ara farkla birinci bitirdim :o The_unforgiven videoları koyamıyorum bana anlat bir ara :o Bu heyecan dolu saatlerden sonra mecidiyeköy sevenelevene geri döndük ilk yarışta 2ci olduğum için fotoyu bana çektirdiler ![]() saat 5:40 hava hala aydınlanmadı sabahın ilk ışıklarını ortaköyde sahilde karşılamaya karar verdik yaz yaz bitmiyor onlarca resim arasından seçmekte zor koymakta ... daha anlatmadığımız yazdığımızın 3 katı neyse devam.... Size unutulmayandan tam kartpostallık bir resim süpersin :o ![]() sabah kahvaltısı çay-sıcak sıcak peynirli poğaça ![]() sradcan bize poğaça yeme taktikleri gösteriyor :-D ![]() bazı arkadaşlar kavgaya bile başladın sen 2 yedin yok 3 yedin ben 2 yemedim 1 yedim kavga edenleri ispiyonluyorum sdarcan ve The_unforgiven ![]() bir ortaköy hatırası ![]() ![]() Bu Akşamı Sabaha taşıyan Theunforgiven - Delimengi - Motorize - Sradcan hepinize teşekkürler. Aramıza zor şartlarda belli bir zamanda olsa katılan Semuteyo ya teşekkür ediyoruz. Delijapon geçmiş olsun dikkat et. yeni buluşmalara diyerek hoşçakalın .........yazmaktan yoruldum yeter artık... |
||
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
![]() |
En az 30 poz resim vardı bekliyoruz...Daha sonra ben detaylı bir açıklama yazıcam... :-D
|
|
|
#5 (permalink) |
![]() Status: Süper Üye
|
Puuhh siz organizasyon konusunda iyce usta oldunuz
..Yine güzel bir buluşma olmuş!! Allah neşenizi artırsın :o
|
|
|
#6 (permalink) |
![]() |
o ehliyet ruhsat davası olmasaydı bende gelcektim. evden izin çıkmadı.
motorize-sexmachine ve diğer yardımcı olanlara teşekkürler. baya eğlenmişsiniz tebrikler. @kuzey bi topic'te demişsinki bizle irtibatı kopardı neden bilmiyorum abi ben sizle irtibatı koparmadım ki sınav olmadıkça gelmeye çalışıyorum. kendinize iyi bakın
|
|
|
#7 (permalink) |
![]() |
nerden buluo bu tayfa bu enerjiyi türbin gibi dinamo gibi :-D
:P :P :-D masallah :o
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
![]() |
delijapon lafı bile olmaz Arkadaşlık zor günler içindir.Yaw bu tayfa baya kopmuş be
Neyse neyse şafak 8 ay as kaldı baba o motoru senden alıcam
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
![]() |
kuzey, ellerine sağlık resimler ve anlatım için....
Yurdum insanı dağ,çamur,kıyamet geziyor işte :oops: Katılımcı arkadaşlarıma teşekkür eder , aramızda yeni arkadaşların katılımda olduğu gezilerde buluşmak üzereee.... Bu arada dikkatimi çekti bu hafta organizasyonların yoğun olduğu bi haftasonu olmuş baya , ne güzel . . . :o
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Status: Gast
|
ooooo ne güzel eglenilmiş ama bizim haberimiz yok bittiniz siz yavrular
|
|
|
|
#12 (permalink) | |
![]() |
Mezar, açtırma şimdi benim bayramlık ağzımı ............
Bu arada herkese iyi bir hafta diliyorum bir sonraki buluşmalara kadar . Mezar cumartesi proğramımı çok öncesinden belirleyip sizlerle paylaştım sen ve Kuzey ile saat 15:00 de Bakırköy deniz otobüsü karşısında buluşmayı ve bir açılışa (outdoor malzemeleri satan bike mağzası) katılmayı kararlaştırdık. Ben biraz daha erken geleceğimi bildirmiştim 14:40 gibi geldim ve beklemeye başladım.... Saat 15:00 i geçtiğinde telefonla ulaşmaya çalıştım (?) Olası buluşma yeri ile iligili olarak bir yanlış anlama olması ihtimali üzerine gelik restoran karşısındaki BP benzin istasyonu arasında mekik dokumaya başladım bu arada seninle yaptığımız telefon konuşmasında hakkan (hakan-ist) ile buluştuğunuzu ve henüz karşıda (anadolu) olduğunuzu 1-1,5 saatlik bir işinizin çıktığını daha sonra Taksim'de bize katılacağınızı söyledin. Uzun süre sizden haber çıkmadı ve aldığımız bir istikbarata göre sizlerin maç seyretmekle meşgul olduğunu öğrendik hal böyle iken Alıntı:
Umarım bir daha ki sefere katılırsın :!: :!: :!: motorize BMW R 80 GS __________________________________________________ ___________ TEKRAR HIZ YAPABİLMEK İÇİN ÖNCE GÜVENLE DURMAN GEREK |
|
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
![]() Status: Süper Üye
|
Çok güzel olmuş..Kuzey, senin de ellerine sağlık..Özellikle Ortaköy'de gün doğarken çekilen resimle insanın canı orada olmak istedi birden..
Boğazın o karanlıktan aydınlığa geçerken ki tan manzarası, soğukta sıkı sıkı sarıldığımız ceketlerimiz ve yanında da sıcacık bir çay.. Emel Müftüoğlu'nun dediği gibi ; şimdi İstanbul'da olmak vardı değil...O an orada olmak vardı... ![]() Paylaştığınız için teşekkürler..Ellerinize yüreklerinize sağlık..
|
|
|
|
#14 (permalink) |
![]() |
kuzey resimler super
tüm arkadaşlar max eğlenmiş ve üşümüş görünüyor. :o
|
|
|
#15 (permalink) | ||
![]() |
Wishne, o manzarayı görüpte onu sizlerle paylaşmamak gibi bir şey olamazdı ve kaptım makineyi o manzarayı (cami ve arkasında boğaz köprüsü) ve dondurdum o kareyi. Ben çok beğendim (zaten onun için çektim) umarım hepinizde beğenirsiniz :o Özelikle İstanbul da olmayan ve henüz buraya gelmemiş olan arkadaşlara şehrimizden bir manzara olsun dedik.
Kuzey başta sen olmak üzere tüm diğer arkadaşlara bu güzel (2) gün için (cumartesi başlayıp pazar biten) teşşekkürler. Eline diline klavyene sağlık......... Allah makinenizin kartına, flaşına, piline zeval vermesin motorize BMW R 80 GS __________________________________________________ ___________ :!: TEKRAR HIZ YAPABİLMEK İÇİN ÖNCE GÜVENLE DURMAN GEREK :!: |
||
|
|
|
![]() |
| Paylaş |
| Etiketler |
| boyle, bulusma, firinlar4, olali, olmadi, tas, İstanbul |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|