Hizli ara
|
|||||||
| Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Buluşma Organizasyonları...Öncesi ve sonrasını buraya yazıyoruz |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 (permalink) | ||
![]() |
![]() arkadaşlar GELENEKSEL SALI AKŞAMLARI TOPLANTILARIMIZ devam etmektedir... İlk haftalara oranla sayımızda azalma görmekteyiz... Bu haftaki toplantımıza tüm arkadaşların katılımını bekliyoruz... Sezon acılması itibariyle gezilerimizi daha da arttırıp , katılımı cogaltarak daha rrenkli bir ortam saglamak amacındayız ve irtibatımızı güclendirme adına özellikle tüm BURSA MD üyelerimizi toplantımıza bekliyoruz... Tüm arkadaşlarımızın gezi yapılacak fikirleri, toplantı noktasının kararlaştırılması ve diger grubumuz hakkındaki düşüncelerini almak üzere herkesin toplantıda bulunması ve söz almasını istiyoruz.. Toplantı tarihimiz : 1 Mayıs 2007 Salı Günü Toplama yerimiz : CAPUCCİNO CAFE Toplanma saatimiz : 20 : 00 Bilmeyen arkadaşlar için Cafemizin yerini tarif edeyim ; Ulucamii karşısındaki,Büyük PTT binası yanından cıkılan Maksem yolu üzerinde 50 metre sonra solda CAFE CAPUCCİNO ( Zaten yol üzerinde cafemizin önündeki tabelamızı ve motosikletlerimizi görüceksiniz ) ![]() ![]() herhangi bir anlaşılmaz ve ulaşılamamazlık için ; Bursa MD Sercat 0546 516 16 22 ve md_sercat@hotmail.com
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
![]() ![]() |
haydiiii cuppicunoyaaaaaaa
orada olucağım yeni r6 ım ileee
|
|
|
#3 (permalink) | |
![]() |
tekyildizmotor,
Alıntı:
:o şaka bi yana alsak şu racinglerimizi artık yaa
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
![]() |
sercat, aranızda olmak isterim ... Umarım yakında; anladın sen onu
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
![]() |
sercat, sana bi race gider kardeşim harbiden
ama artık şu herkes gelsin şu toplantılara sonra gelmeyenler için laf etmesini herkes bilio yerimizide deiştirmek lazım bu arada sercat, başkanım :o
|
|
|
#7 (permalink) |
![]() ![]() Status: Süper Üye
|
ahhh sertaç ahh
ehliyet olsada adaşınla gelebilsek .hepinize ii eğlenceler...
|
|
|
|
#8 (permalink) |
![]() |
sercat, allah keyfinizi bozmasın inşallah
deponuz dolu virajınız bol olsun
|
|
|
#9 (permalink) | ||
![]() Status: Tecrübeli Üye
|
Alıntı:
salı günü inşallh onur la birlikte gelicem görüşmek üzere
|
|
|
|
#10 (permalink) |
![]() Status: Tecrübeli Üye
|
salı günü görüşmek üzere bende srad 600 üm le gelicem 98 model ama idare eder
:o
|
|
|
|
|
|
#11 (permalink) |
![]() Status: Üye
|
abi harbiden tavsiye ediyom güzel ortam salı günlerinizin güzel gecmesını ıstıyosanız capuccıno cafeye mıllet
canlımüzikte var ortamda herseyvar sen neden yoksun ? |
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
![]() |
bende gelcem bissorun çıkmazsa hepinizle tanışcam ama büyük ihtimal motorsuz gelcem çünkü arka jantım serviste insalla alırım da motorla gelirim aslında motorda diil ama neyse scooter ama ben motor diyorum alınmasın diye
|
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
![]() |
Ersin-45, tabiki yerin bende hazır biliyorsun .. beklerim
society, eksik olma enesim bende cok istiyorum ama kısmet bu arada mekan olayına deginmişsin evet bende onu düşündüm zaten onu konuşmayı cok istiyorum ve artık yaz geldi daha mekan bir yer bulalım diye düşünüyorum constantine_502, aptullah biliyorsun abi sizin yeriniz bende cok başkadır adaşımla her zaman beklerim.. başımızı agrıtmak degil başımızın üzerinde yeriniz var proracing, iyi temennileriniz için cook teşekkürler KLR_250, abi racingte falan gözüm yok biz bi arada olalım muhabbetimiz bozulmasın yeter ama tabi racing olsada fena olmazdı hani neyse bu konu kapatalım üzülüyorum :o king16, rıdvan ister srad la gel ıster mondi yle kalbimizdeki yerin hep aynı anticool, saaol adamım bizdensin sanırım sende
|
|
|
|
#14 (permalink) |
![]() ![]() Status: Süper Üye
|
Katılımın artmasını canı gönülden istiyorum..Günlerin uzaması ile birlikte biraz dağıttık kendimizi ama toparlanırız yakında...Ben de racingle gelicem yakında merak etmeyin...
|
|
|
#15 (permalink) | |||
![]() |
matrixilkermd,
Alıntı:
|
|
|
![]() |
| Paylaş |