Hizli ara
|
|||||||
| Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Buluşma Organizasyonları...Öncesi ve sonrasını buraya yazıyoruz |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 (permalink) | ||
![]() |
Geçen hafta hava muhalefeti dolayısıyle ertelemiş olduğum gezi programını bu hafta şayet hava şartları uygun olursa (18.10.2008 C.tesi ve 19.10.2008 Pazar dönüş) Cuma (17.10.2008) gecesinden yola çıkmayı planlıyorum. İstanbul'dan yola çıkıp Tekirdağ üzerinden devam etmeyi düşündüğümüz bu gezide İstanbul'dan ve yakın illerden katılmak isteyen arkadaşlar varsa memnuniyetle bize katılabilir birlikte hareket edebiliriz. Eğer katılım olursa katılımcıların isteği doğrultusunda plan ve programa açığız.
Hareket Saati : 17.10.2008 Cuma Gecesi 24.00 ile 02.00 arası (Tekirdağ'da Köfte Molası )Varış : Takriben sabaha karşı 05.00-06.00 gibi Mesafe : Takriben 350-370km. arası. Kalacak Yer : Otel,Pansiyon ve isteyen çadır kurabilir. Gezi Planı : 18.10.2008 C.tesi Tüm Şehitlikler ve Ç.Kale C.tesi akşamı Gökçeada. Geceyi Gökçeada'da geçirmeyi planlıyoruz. Pazar (19.10.2008) günü Gökçeada'yı karış karış gezip akşam tekrar geri dönüş. Not : Gezi programı sadece kendi düşüncemiz olduğu için katılım olursa değişik önerilerede açığız. Gelmek isteyen arkadaşlar foruma yazarlarsa Toplanma yeri ve saatini netleştirebiliriz.
|
|
|
|
#2 (permalink) |
![]() Status: Üye
|
Hafta sonu başka bir programım olduğundan ben gelemiyorum. gidecek arkadaşlara iyi eğlenceler.
|
|
|
#3 (permalink) | |
![]() |
Alıntı:
Hafta sonu olsun ve tabiki hava'da müsait olursa planını değiştirip Ç.Kale'ye geleceksin herkes şahittttt
|
|
|
|
#4 (permalink) |
![]() Status: Tecrübeli Üye
|
kardes ben canakkale ayvacık ıbrahım telefonumu bılıyorsun geldıgınde ararsın ıstersen bu gezıyı canakkale ayvacık assos kucukkuyu edremıt ayvalık turu yap
bende sana katılırım ne dersın edremıt te yucel ette bır guzel magal kayfıde yaparız hımm 505 379 99 07
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
![]() Status: Yeni Üye
|
Ankara Ç.kale kaç saat sürer
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | ||
![]() |
Alıntı:
Telefonun kayıtlı bende geldiğimde kesin uğrucam.Umarım yine havaların (Yağmur) azizliğine uğramam geçen hafta olduğu gibi Çünki burda bugün İstanbul bayağı yağmurlu hafta sonuna kadar umarım düzelir. Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi: Alıntı:
Son Mesajdan 117 saat 19 dakika sonra eklendi: Evet haftasonu (18.10.2008-19.10.2009) Ç.Kale ve Şehitlik gezilerimizden fotolar. Cumartesi sabaha karşı saat 05.00'da başladığımız gece yolculuğumuz yine Cumartesi sabah 08.45 de Eceabat/Çanakkale ye ulaşmamızla birlikte sona erdi. Bundan sonraki Ç.kaledeki gezilerimizi ve yaşadıklarımızı fotolar anlatacaktır. Son Mesajdan 117 saat 27 dakika sonra eklendi: ![]() Son Mesajdan 117 saat 31 dakika sonra eklendi: ![]() Son Mesajdan 117 saat 35 dakika sonra eklendi: ve saat 06.00 civarı Tekir ![]() dağ nöbetçi köftecide çorbalarımızı içiyoruz Son Mesajdan 117 saat 40 dakika sonra eklendi: ![]() ![]() ve Eceabat/Ç.kale Yenidünya/Serkan kardeşimiz ile birlikte Eceabattayız Son Mesajdan 117 saat 45 dakika sonra eklendi: ![]() Son Mesajdan 117 saat 50 dakika sonra eklendi: ![]() ![]() Şehitlik ve atalarımızın ruhları şaad olsun. Son Mesajdan 117 saat 56 dakika sonra eklendi: ![]() Son Mesajdan 118 saat 2 dakika sonra eklendi: ![]() ![]() Düşmanın hiçbirzaman hatırlamak istemediği, bozguna uğradığı ve çok şiddetli çatışmanın yaşandığı meşhur MORTO KOY'u Son Mesajdan 118 saat 8 dakika sonra eklendi: ![]() ![]() Şehitlik'de İzmirriders gurubu ile tanışmamız ve orda bundan sonraki gezilerde hareket etmemiz. (MD üyeliğim yanında ayrıca İzmirriders üyesiyim) Son Mesajdan 118 saat 17 dakika sonra eklendi: ![]() Son Mesajdan 118 saat 20 dakika sonra eklendi: ![]() Son Mesajdan 118 saat 24 dakika sonra eklendi: ![]() Son Mesajdan 118 saat 34 dakika sonra eklendi: ![]() ![]() Düşmanın bozguna ugradığı MORTO KOY'unda Sudenazzz Hamakta keyif çatıyor. Günün yorgunluğunu atıyor. İnsanın aklına ister istemez gelen birzamanlar atalarımız bizler için bu vatan için canlarını verdi, kanlarını akıttı acaba biz onlar için onlar için bir aklımıza getirip bir Fatiha okudukmu düşünmek lazım... Tüm şehitlerimizin ruhları şaad olsun. Son Mesajdan 118 saat 38 dakika sonra eklendi: ![]() Son Mesajdan 118 saat 44 dakika sonra eklendi: Eski bir denizci olarak Kilidbahir-Ç.kale yolcu ve araba taşıyan feribot'un kaptan köşkünde eski günlerime geri dönerken Son Mesajdan 118 saat 48 dakika sonra eklendi: ![]() Son Mesajdan 118 saat 53 dakika sonra eklendi: ![]() ![]() ve artıkın İstanbul'a dönüş için Kilitbahir iskelesine yaklaşma anı Son Mesajdan 119 saat: Pazar akşamı dönüş yolumuz üzerinde Tekirdağ'ın bir köy'ünden geçerken karşımıza çıkan nesli tükenmekte olan yıllardır köylülerimizin yakın ve sadık dostu, güzel gözlü bir hayvan görmezmiyim hemen durdum ve birkaç foto çektim ![]() Son Mesajdan 119 saat 5 dakika sonra eklendi: ![]() Son Mesajdan 119 saat 8 dakika sonra eklendi: ![]() Son Mesajdan 119 saat 13 dakika sonra eklendi: ![]() Son Mesajdan 119 saat 18 dakika sonra eklendi: Aşağıdaki fotoğrafta ise Eski versiyon yük ve taşıma aracı ile yeni versiyon taşıma aracı ![]() Son Mesajdan 119 saat 25 dakika sonra eklendi: İnşallah en kısa zamanda MD ile birlikte Ç.kale gezi olduğunda aynı duygu ve güzellikleri yaşamak umuduyla şimdilik sizlerle paylaştığım fotolar bunlardan ibaret
|
|
|
|
#7 (permalink) |
![]() Status: Üye
|
Programımı iptal edip jameika34(hakan) ile çanakkale yolunu tuttum.
süper bir gezi oldu.zamanımız bile yetmedi.her yeri tam olarak gezemedik gezilecek görülecek .ve her türk milletinin görmesi gereken bir bölgemiz.ben büyük keyif aldım.Teşekkür ederim.jameika34(Hakan)
|
|
|
#8 (permalink) |
![]() |
sudenaz
ablam jameika34 degil jemeka34 yakında ezberlersin sag saglim dönmenize sevindim bu konu için ayrı bir topic açılacaktır ordan devam ederiz hakan abi bu topic e resimleri yüklemeyi başarırsa ordan alıp yeni konu açıcam ![]() ha bu arada bunu saymıyorum önceden haberli olursa çok daha güzel şeyler yapabilirdik anca elimden bu kadar geldi bir dahaki sefere görüşünceye dek hoşçakalın saglıcakla kalın tekerinizden km yüzünüzden tebessüm basınızdan kaskınız göstergenizde top speedi iniz eksik olmasın
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
![]() |
Serkan kardeşim seni ve aileni tanıdığıma çok sevindim. Misafirperliğin içinde ayrıca teşekkür ediyorum. Daha birçok foto var onlarıda müsait oldukça yükleyeceğim. Görüşmek dileğiyle.....
|
|
|
#10 (permalink) |
![]() |
Sevgili Hakan size eşlik edemediğimiz için pişmanlık içinde olsamda nasıl olsa tekrarı olacağı için kendimi yiyiyp bitirmiyorum.
Nice kazasız, belasız ve keyifli sürüşlere hep beraber gitme dileğiyle
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol. |
|
|
|
|
|
#11 (permalink) | |
![]() Status: Çanakkale Organizatör
|
jameka34, hoşgeldiniz kazasız belasız dönmüşsünüz haberm oldu geliceğinizden ama siz vardığınızda ben işten yeni çıkmıştım gibi bişi öle kötü zaman oldu ki bi daha habersiz gelmeyn ama valla darılırım
herseyi gectimde abi sen bu serkana nası verdn makinanı bi daha haberleşelim gün öncesi de Çanakkale MD olarak sizi karsılayalım tekrar bekleris hepinizi guzel bi gezi olmuş inşallah bi daha ki gelişinize görüşmek dileğiyle Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi: Alıntı:
valla içim içimi yedi ya görüşemedik ekim ayının yoğunluğu tek sebeptir buna yine bekliorum ama hepinizi
|
|
|
|
|
|
|
#12 (permalink) | |
![]() |
Alıntı:
"bir kahve içip falınıza bakmadan bırakmam valla" diye devam eden bir cümle
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol. |
|
|
|
|
|
|
#13 (permalink) | |
![]() |
Alıntı:
Sesginnn kardeşim çok sağolasın inşallah birdahaki sefere geldiğimizde mutlaka haber vereceğiz Serkan kardeşime makinayı neden verdiğime gelincede ben bir insanın makinayı kullanıp kullanamayacağını o makinayı tutuşundan anlarım nedemek istediğimi anlamışsındır sanırım, onun için tereddüt etmeden verdim ve istediği zamanda benim makinamı kullanabilir.
|
|
|
|
#14 (permalink) |
![]() Status: Çanakkale Organizatör
|
ToyRider, küscem abla ben size olmıcak böle
söz sen gel falda bakıcam bıraktım bu işleri gerçi ne sölersem çıkıyo :o büyük falcılar hep öle dermiş ama sen gel ben sana kahve falı bakıcam hemde en köpüklüsünden
|
|
|
|
|
|
#15 (permalink) | ||
![]() |
sesginn,
İnşallah kısmet İstanbul MD bir gece ansızın gelebilir
||
|
|
|
![]() |
| Paylaş |
| Etiketler |
| ckale, davet, gezİsİne, gokceada, sehitlik, ve |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|