Hizli ara
| Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Buluşma Organizasyonları...Öncesi ve sonrasını buraya yazıyoruz |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 (permalink) |
![]() |
![]() Hayatın kime ne getireceği bilinmez... Hergün yanımızdan kendi dünyaları ile geçerlerken, gerçek dünyanın sahte sevgileriyle ilgilenmekten farketmiyoruz çoğu zaman onları. Belki de ancak bir motorsikletin trafikte farkedildiği kadar farkındayız onlardan. Kimler mi? Zihinsel engelli kardeşlerimizden bahsediyoruz. Kirlenmiş dünyanın kirlenmemiş çok özel çocuklarından... Motor Delisi olarak sizleri; sıradan hayatlarımızda sıradışı bir günü paylaşmaya davet etmekten gurur duyuyoruz. 2 Kasım pazar günü saat 11,00'de Alancak Gündoğdu Meydanında çok özel bir organizasyonda çok özel yolcularımızla toplanıyoruz. İzmir Özel Işık Özel Eğitim Okulunun öğrencilerinden oluşan misafirlerimizi motorsikletlerimize bindirip Alsancak'tan İnciraltı'na kadar götüreceğiz. Hem "özel yolcularımız" için hayatlarında özel bir gün oluşturmak hem de toplumda bu konuya dikkat çekmek için sizleri de konvoyumuza bekliyoruz. Unutma sensiz bir kişi eksiğiz... Etkinlik Programı: Tarih: 2 KASIM 2008 (Pazar) Yer: Alsancak Gündoğdu Meydanı (Kordon) Saat: 11:00 İçerik: Zihinsel engelli çocuklar motosikletlerin arkasına alınacak ve ambulans,polis kortejiyle birlikte sahilden Levend Marina'ya kadar düşük hızda gidilecek. Bu etkiniğe katılacak arkadaşlarımız lütfen "KATILIYORUM" diye bu topicde belirtsinler..Çünkü her katılımcı artçı olarak arkasında bir çocuk taşıyacak..Ve bunun için yanınızda o gün bir artçı KASKI getirmek zorundasınız. M.D nin düşünceleri: Arkadaşlar düşünseniz bu ne güzel, bu ne huzurlu bir eylem olacak.Zihinsel engelli kardeşlerimiz hayatlarında hep bu anı hatırlayacaklar, onların kalplerinde, zihinlerinde bırakacağımız İZ'i düşünesenize.. Bu etkinlik bgüne kadar yapılan en önemli etkinliklerimizden birisi olacak..Ve tüm MD nin katılım göstermesini istiyoruz... ![]() Bilgi vermek gerekirse: İzmir Özel Işık Özel Eğitim Okulunun ögretmenlerinden Mahmut CİNCİ çcukların durumunu çok iyi biliyor ve TEST sürüşlerini bizzat kendisi yaptı.. Çocukların motosiklet üzerindeki tepkilerini ölçtü ve sonuçlarına göre motosikletlere binecek çocuklar belirlendi... Motosiklete binecek olan çocukların aileleride bu etkinlikten dolayı çok ama çok mutlular. Bu etkinlik İzmir Valiliği,İzmir Emniyet Müdürlüğü bilgisinde Motordelisi Spor Kulübü ve İzmir Özel Işık Özel Eğitim Okulu tarafından organize edilmiştir. Not:Bu etkinlikten sonra hep birlikte KAHVALTI yapacagız ve güne devam edeceğiz.
|
|
|
#2 (permalink) |
![]() |
Evet arkadaşlar salı günü yapılan yön.kur.toplantımızın konusu buydu. ve gerçektende bu etkinliğe katılımın iyi olmasını planlıyoruz.
Lütfen bu konuya duyarlı olalım ve kardeşlerimizi o gün sevindirelim.daha sonrasındada güzel kahvaltımızla beraber güne devam
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
![]() |
HakanDincer, süpersiniz yaa Allah kabul etsin yaptığınız çok güzel bişey inşallah yapılan bu iyilik ve duyarlılık sizlerden kazayı belayı uzak tutar
|
|
#4 (permalink) |
![]() Status: Banlı Üye
|
HakanDincer, sayın başkanım duyarlılığınızı ayakta alkışlıyorum
gerçekten imkanı olanlarıda bu anlamlı günde ,,,insaniyet namına destek olmalarını rica ediyorum
|
|
#5 (permalink) |
![]() |
bu güzül günde eminimki '' izmir MD '' elinden gelenin en iyisini yapacak ..
|
|
#7 (permalink) |
![]() |
Katılım için illaki kortejde motosiklet kullanmak şart değil..
Bu etkinlikde herkesin olması , o güzel anı ,dakikaları paylaşması gerekir.. kortejde yer alacak, motosikletin arkasına çocukları alacak sürücülerde listeye ismini yazdırsınlar.
|
|
|
#8 (permalink) |
![]() |
beni de yazın listeye HakanDincer, bu anlamlı fikre katkısı olan herkesi tebrik ediyorum
|
|
#9 (permalink) |
![]() |
bende orda olurum büyük ihtimalle ama motoru saatıgım için motor sikletsiz katılacagım büyük bir zevkle orda olucam
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
![]() |
iptal, motosiklet le mi?Çünkü motosikletle katılanların arkasına bir çocuk verilecek..
|
|
|
#11 (permalink) |
![]() ![]() Status: MotorDelisi
|
ayakta alkışlanacak uzun süre unutulmayacak bir etkinli olacak
|
|
#12 (permalink) |
![]() Status: MotorDelisi
|
İçim cız etti..
Keşke katılabilseydim.. ![]() Yine de aklımda soru işareti kaldı.. Bu çocukların bazıları hareketlerini kontrol edemiyor sanırım.. Ve Gündoğdu İnciraltı arasındaki mesafe hayli fazla.. Sorun olmasın.. Allah korusun.. |
|
|
|
|
#13 (permalink) |
![]() |
valla HakanDincer, bende piaggio skipper var bilirsin.. yani scooter ile götürebilceksek kardeşlerimizi bende arkama almaktan çok mutlu olurum..
|
|
#14 (permalink) |
![]() |
Katılımcılar:
HalilRR HakanDincer MehmetTan OnurKaraca ibRRahim iptal b-dostbey
|
|
|
#15 (permalink) |
![]() ![]() |
Çok harika bi şey, kutlarım başkanım. Orada olmayı o kadar çok isterdimki, o özel kişilere hayatlarında iz bırakacak bir mutluluk yaşatmak herkese nasib olmaz. Milyarlar verseler o çocuklara motorun üzerinde yaşayacakları mutluluğu yaşatamazlar. Tekrar tebrik ederim, sağ salim hayırlısıyla yaparsınız etkinliği inşallah
|
|
|
![]() |
| Paylaş |
| Etiketler |
| ama, farkinda, herkes, misin, okusun |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|