Hizli ara
|
|||||||
| Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Buluşma Organizasyonları...Öncesi ve sonrasını buraya yazıyoruz |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 (permalink) | ||
![]() Status: Süper Üye
|
Çok keyifle geldik toplanma yerine, dostlarla selamlaşıp, Atatürk için yapılmış değerli yapıtlardan birisi olan "Mustafa" filmini seyretmek üzere yol aldık Konak Piere.
Belgesel harika derlenmiş bilgiler, şahane bir sunum eşliğinde, bu kadar yüce, bu kadar vatansever, bu kadar ileri görüşlü bir insanın ne denli yalnız olabileceğini serdi gözlerimizin önüne. Film boyunca gözlerimin önünde atamızın masmavi gözleri bir dost bir yoldaş arar gibi bakındı durdu. Ne denli büyük bir yalnızlık içinde yaşamış gerçekten sevdiği kadını acı şekilde kaybetmenin hüznünü, silah arkadaşlarının suikast girişimine rağmen yalnız bir anında en azından onları yanında görme ihtyacı ne deni acı bir durum. "Beni Hatırlayınız!" Ne zaman aklıma gelse içimi sızlatan ruhumu cenderelere sokan kelimeleri atamızın. Nasıl unuturuz seni? Nasıl yalnız bırakırız? Asla! FAKAT DAHA DA ACISI, BU YÜCE İNSAN İÇİN BİR ARAYA GELEN GÜZEL BİR TOPLULUK, "MOTORDELİLERİ". TOLUMDA MOTOSİKLETE BAKIŞI DEĞİŞTİREBİLECEK BİR AZINLIK, AMA GÜÇLÜ! ONCA EMEK, BÖYLE GÜZEL BİR ORGANİZASYON, ATAMIZ YAPILMASI GEREKEN EN AZINDAN SUSUP SAYGIYLA İZLEMEKTİ. ANCAK BU GÜZEL SIRÇA KÖŞK BİR DARBE İLE YERLE BİR OLUYOR. ALKOL ALMIŞ BİRİLERİ, ONLAR DA BİZİM GİBİ MOTOSİKLET KULLANIYOR, ONLAR DA BU VATANIN EVLADI, ONLAR DA BU SAYGIYI GÖSTERMEK ZORUNDA. ARKADAŞ, TOPLUM İÇİNDESİN, SİNEMADASIN, BİR GRUBU TEMSİLEN ORADASIN. ATAMIZIN KARŞISINDASIN KUTU BİRANI ALIP ALKOLÜ ÇEKİYORSUN, SİNEMADA İNSANLARI RAHATSIZ EDİYORSUN NEDİR BU? PEKİ YA TEPKİ ? MİNİMUM SEVİYEDE. SESLENMESEK KIZMASAK DEVAM EDECEK. NEYSE Kİ GİTTİLER. AMA DÖNÜŞLERİ DE SİNEMA ÇIKIŞINDA İNSANLARIN KARŞISINA DAHA FAZLA ALKOLLE GEÇİP LAF ATMALAR OLDU. ÇOK AYIP. ATAMIZIN, BENİ HATIRLAYINIZ DEDİĞİ GENÇLİK, EMİNİM Kİ KENDİSİ İLE İLGİLİ BİR ORTAMA ALKOLLÜ GELİP TAŞKINLIK YAPAN KİŞİLER OLMAMALI. ARAMIZDA DOSTLARIMIZ MİSAFİRLERİMİZ VARDI, YÜZÜM KIZARDI, SONUÇTA O ADAM DA MOTORA BİNİYOR BEN DE. ELBETTE Kİ O DAVRANIŞLAR BENİ TANIYAN İNSANLAR NEZDİNDE O ADAMIN SEVİYESİNE DÜŞÜRMÜYOR. AMA YILLARIMIZI VERDİĞİMİZ HER MOTOSİKLETÇİ SERSERİ DEĞİLDİR MESAJINI BİR DARBEDE YERLE BİR EDİYOR. ANCAK 10.000.000 DA 1 RASTLANACAK BİR DURUMUN -ATAMIZIN GETİRDİĞİ SİSTEMİN TÜM NİMETLERİNDEN FAYDALANMASINI BİLEN BİRİLERİNİN -ATAMIZIN FİLMİNDE -ALKOL ALIP -TAŞKINLIK YAPACAK KADAR KENDİNDEN GEÇECEK DAVRANIŞI ARAMIZDAN BİRİSİNİN YAPMIŞ OLMASI ÇOK ÇOK ÇOK ÜZÜCÜ. LANET OLSUN! GERÇEKTEN LANET OLSUN. HİÇ MUTLU DEĞİLİM |
||
|
|
|
|
#2 (permalink) |
![]() |
realbiker, az ama öz yazı diye buna derim
|
|
#3 (permalink) |
|
ben böyle karakterlerin bırak ATA'nın hayal ettiği gençlik olmasını Türklüğünden şüphe ediyorum o hareketi yapanın bırakın atasını anmayı orda bulunma gayesi bile farklıdır .kimbilir kime gösteriş uğruna 3 paralık beyniyle orda bulunmaktadır. şerefsiz onursuz adamlar onlar ne anlar vatandan ,ülkeden ,bayraktan... Allahını tanımıyorki Allah için yaşamayan densizler ne anlarki, Ata'ya saygıdan olsun, adet yerini bulsun .tek bildikleri kendilerini rezil edecek çarkın içine adapte etmek . besmelesiz ,dengesiz dünya zevklerine göre adapte olup asice yaşamak ŞEYTANA UŞAKLIK ETMEK.... bunlar ülkeye amir olacak,memur olacak,doktor, hoca olacak, öğretmen olacak sağlıklı bir birey olacakta vatanına insanına faydalı olacak... bunlardan olsa olsa çip adam olur anasına bacısına komşusuna göz diken kansız olur,bırak vatan evladı olmayı bunlardan bir halt olmaz birde gelmişler motorcu olacaklar haysiyetsiz şerefsizler .
|
|
|
#4 (permalink) |
![]() Status: Moderatör
|
realbiker, yazdıkların sadece
arkadaş bikehoper, nosscu, yazdıklarınıza candan katılıyorum ![]() UMARIM MOD ARKADAŞLAR BU TOPAĞI GERİ DÖNÜŞÜM KUTUSUNA ATMAZLAR |
|
|
|
|
#5 (permalink) |
![]() |
Adab bilmeyen sevgili site üyeleri sayesinde önceden ,en baştan rezervasyon yaptırıp haftalarca bu anı bekleyen ama zahmet edip rezervasyona adını yazdırmayıp sinema salonuna teşrif eden uyanık arkadaşlarımız yüzünden bu etkinliğe katılamayan 8 kişiden bir tanesiyim.Neden benim ve diğer 7 arkadaşım hakkını gasp etti bu uyanık geçinen arkadaşlar.Nasıl bir saygısızlıktır bu anlamış değilim.Haftalarca rezervasyon yaptırın yoksa yer bulamazsınız dememize rağmen zahmet edip adını yazdırmayan yurdum insanının vurdum duymazlığını tebrik ederim.
İki kişi bilet parasını ödemedi bu konuyu bu kadarla geçiştiriyorum.... Dolayısıyla bahsettiğin mevzuda maalesef yanınızda değildik.Maalesef diyorum olsaydık zaten bu rahatsızlığı yaşamamınız için uğraşırdık. Bu her iki durum da bir özürle telafi edilecek bir mevzu değil.... Koca koca insanlar olunmuş ama nasıl önceden rezervasyon yapılarak organizasyona katılınacağını,sinema ve tiyatro gibi etkinliklerin nasıl izlenmesi gerektiğini,toplum içinde nasıl davranılması gerektiğini öğrenememişler.. Bu durumları yaratan babam olsa tanımam aynı tepkiyi veririm..Herkes şapkasını önüne koyup düşünsün .Kimse kimsenin hiç bir konuda hakkını gasp edemez.Gasp etti ise bir kez,ikincisini yapacak kadar şansı olamaz... Diğer arkadaşların akşamını rezil etmemek adına dün gece sustum,bundan sonra konuşmayacağım anlamına gelmiyor..İyi niyeti suistimal etmek budur !!!!
|
|
#6 (permalink) |
![]() Status: Administrator
|
Aramızda ilk defa gördüğüm bir kişiydi bu şahıs yada şahsiyetsiz demek çok doğru olur bence.
Aramıza yeni katılan kardeşlerimiz ve site sakinleri ile aynı ortama girmiş üye aileleri karşısında yerin dibine kadar soktu çıkardı bizi. Ara verildiğinde, gerekli uyarı yapıldı ve girmemesi sağlandı. Ama açıkca söylüyorum ki, ikinci yarıda izlemeye girseydi ben tutup çıkarırdım dışarı. Bu karakterde adamların hiç birzaman aramızda yeri yoktur olmayacaktır. O kadar kişiye saygısızlığı kabul edilir ama, bugününü borçlu olduğu Atasına yaptığı bu saygısızlık kabul edilir gibi değil. Bu kişiyi hiçbirşekilde MD etkinlik yada organizasyonda görmeyeceğiz.... Esefle Kınıyorummmm
|
|
#7 (permalink) |
![]() |
ArapKadri, neden atılsın arkadaşım GDk'ya.Varsa yapılan haksızlık ve terbiyesizlik konuşulacak.Alper gayet beyefendi tavrı ile anlatmış gecesinin rezilliğini.Bu mudur yani 3 - 4 haftadır sabırsızlıkla beklediğimiz etkinliğin sonucu ???
Hakkaten ayıp..Tabi biliyorlarsa AYIP ne demek???
|
|
#8 (permalink) |
![]() Status: Tecrübeli Üye
|
olaydan hiç haberim yoktu ama hala inanmak istemiyorum cok şaşırdım gerçekten
|
|
#9 (permalink) |
![]() Status: Moderatör
|
Rabbit, teşekkürler
amacımız aynı yanşlışı düzeltmek
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
arkadaşlar dün yoğun çalışmalarımdan dolayı sizlerle izliyemedim , fakat bugün gidip ULU ÖNDERİMİZ, ATA'MIZIN filmini büyük 1,keyifle izleyeceğim
we yazılarınızdan okuduğum kadarı ile dün ortalık karışmış sanırım !. buradan O DENSİZLERİ kınıyorum
|
|
#11 (permalink) |
![]() |
dikkat etmek lazım işte ayarını kaçırmamak lazım bazı şeylerin.. çok ihtimal vermiyorum ama umarım o ARKADAŞ da bu yazılanları okuyup bir ders çıkarmıştır..
|
|
#12 (permalink) |
![]() |
Alper beyle eşinin yanındaki koltukda izliyordum filmi, bir ara dedim Alper bey şimdi kaskı fırtlatıcak öndekilere,, filmin her karesinde yapılan hertaşkınlığa gerçekten kendini tutarak durmasına hayran kaldım ben,, Eşinin büyük desteği var bu konuda,, film arasında taşkınlık yapanların ön koltuğunda bulunan 4 biletli izleyicinin dışarda gişe görevlilerine söylediği şu sözü duyunca yüzüm kızardı,,, "iti kopuğu toplamışsınız ucuza salonu doldurmuşsunuz ama yanlış filme almışsınız,, adam elinde birası bir dakka susmadan eli başı ayağı ayrı oynayarak ne film izliyor ne film izletiyor" biz ailemizle bunu yaşamak zorunda değiliz bunu da siz çözüceksiniz" dedi.. orda yıkıldım.. çıkışta da pişmiş surat ifadelerini görünce dedim çok yazık,, umarım benim yaşlarımda olup da bu abilerimizi örnek alan yoktur. Olurya motoru deli kullanıyordur, çok şık motoru vardır, birileri tarafından seviliyorlardır,, kendilerine başka idoller bulsunlar.. hiçde güzel bir örnek değildi!..
Bu Topic'i ilk kim açar diye tüm gece eve geldiğimde düşündüm, benim açmam abest kaçardı,, inşallah Alper Bey açar dedim nitekim öyle olmuş!.. ELLERİNE SAĞLIK!.. Çok Güzel Özetlemişsiniz!
|
|
#13 (permalink) |
![]() ![]() |
Söylene bilecek bütün sözleri söylemişsiniz bende MD'nin Küçük bir üyesi olarak sizlere katılıorum...
|
|
#14 (permalink) |
|
dostlarım , aramıza bu türde kişilerin bir şekilde sızması her zaman mümkün.
hepimiz hem günlük yaşamımızda , hem de topluluğumuzda tecrübe edine edine dilediğimiz noktaya geleceğiz kritik nokta prensiplerimizden fedakarlık yapmadan, gerekirse katılaştırarak ilerleme göstermek. taşkınlık yapanlar bir yanda bize yansıtılmayan organizasyonu gerçekleştiren ekibin emekleri ve günlerce önceden bu tatlı heyecanı birlikte yaşamak isteyen dostlarımızın dışarıda kalması olayı oldu. gerçekten üzücü. adını yazdırmayanlar kırmamak için içeri alındı. ama yazdıranlar kırılmış oldu. bir şekilde her şey mükemmel olamıyor. gerekirse bir mini-organizasyon daha yapalım eksik kalanlarla gidelim tadına vararak seyredelim derim. |
|
|
![]() |
| Paylaş |
| Etiketler |
| adabimuaseret, mustafa, İzmir |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|