Hizli ara
|
|||||||
| İkinci El Motosiklet Almak yada Satmak için doğru yer burası... |
![]() |
|
|
#16 (permalink) | ||
![]() Status: Yeni Üye
|
Aklım basıma gelio saol sun millet yaaa :alkış
En bastan yavas yavas gitsem sanırım daa iii olcak Peki Honda cbr125 icin ne dersınız : 2. el uygun bişi bulabılıcegım bı yer tawsiye edermisiniz ? --------------------------- Ne yapsam boş, adı sevda bunun önüne gecilmioki
BU ALANA REKLAM VERMEK İÇİN TIKLA! |
||
|
|
| Sponsored Links | |
|
|
|
|
#17 (permalink) |
![]() Status: Tecrübeli Üye
|
sahibinden.com belki faydası olur,hayırlısı olsun :o
|
|
|
|
|
#18 (permalink) |
|
Race i boşver . al bi Keeway Superlight 150 . 2.500 ytl sıfır . tepe tepe kullan .
http://www.motomax.com.tr/urungoster...lumadi=Chopper |
|
|
|
|
#19 (permalink) |
|
Beyler tesekkur ederim hepınıze
Honda CBR 125 buldum 2005 model bi tane gorustuk sanırım alıcas 3000 YTL. ye Tekrar saol un |
|
|
|
|
#20 (permalink) |
![]() Status: Süper Üye
|
Arkadaşlar bu arada acil nakit ihtiyacım olduğu için motorun fiyatını ben 9.250 ye çektim. Alıcılar için bulunmaz fırsat. 2. el bölümünden bakabilirsiniz detaylar orada So fiyat 9.250 ZX-6R 99 model. :o
|
|
|
|
|
#22 (permalink) |
![]() Status: Süper Üye
|
dostum üzgünüm ama 3.000ytl ye racing (senin tabirin ile yarış motoru) yok...
|
|
|
|
|
#23 (permalink) |
|
mini_bikeRRs
saol a sın saten bende eskı bısı almak yerıne 150 cc.lik bı motor alıcam saol sun tavsıyelerınız ıcın |
|
|
|
|
#24 (permalink) |
![]() Status: Üye
|
Ben tüm arkadaşlarımdan farklı bir cevap vericem
Arkadaşımızın hevesini kırmayalım,supersport belli ki arkadaşımız için bir tutku ve bir an önce gerçekleştirmek istiyor,sizlere bir konuda katılıyorum;4.000 Ytl bütçe ile ancak 10 yaş üzeri bir alet alabilir ama temiz bir motor bulursa çok fazla sorun yaşamama ihtimali de var,kısaca bu biraz da şans işi;arıza durumu 2000 model üzeri bir motorda da yaşanabilir,bu motorunuza sizin ve sizden önceki sahibinin ne kadar özen gösterdiğine bağlı arkadaşlar hepimiz biliyoruz. BeLeRouS arkadaşım ben de seninki kadar bir bütçeyle bu tutkumu gerçekleştirdim,başlangıçta benim de çekindiğim şeyler vardı ama "bu dünyaya kaç kere geliyorum anasını satayım" dedim ve gittim 92 model Yamaha Fzr600 aldım,almadan önce de Mondial 250Mct'mi götürdüğüm ustama gösterdim; "yürüyen aksamı düzgün,biraz masrafa girer adam ederiz dedi ben de aldım.Aküsü,bujileri değişti,motor bakımı yapıldı,sağ grenajı kırıktı o alındı vs.. toplam 800 YTL masraf ettim binmeden ama şu an saat gibi işliyor ve ben de büyük bir zevkle biniyorum.Ve yarın bozulsa yine de pişmanlık duymam,sonuçta bu iş tutku işi,ben de bu tutkumu gerçekleştirdim.. Tercih senin tabi. eğer tecrübeli değilsen 150-250 cc bir motorla başlaman senin için daha doğru diğer arkadaşlara katılıyorum ama tecrüben varsa şansını dene derim.. Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim... |
|
|
|
|
#25 (permalink) | |
![]() |
Alıntı:
:alkış
|
|
|
|
|
|
#26 (permalink) |
|
BeLeRouS, kardeşim git 10-15 yaşında bi race motor al işinin ehli bi ustaya götür toplattır.o motordan aldığın keyfi sıfır motordan alamazsın valla.el emeğin olunca keyfide baka oluyor.
|
|
|
|
|
#28 (permalink) | |
![]() ![]() Status: Süper Üye
|
Alıntı:
|
|
|