Hizli ara
|
|||||||
| Mantar Pano Forumlarımızda açılan faydalı ve okunması gereken degerli topiclerin toplandıgı bölüm |
![]() |
|
|
#1 (permalink) | ||
![]() Status: Süper Üye
|
WWW.KANANONSU.COM
15 yıldır çeşitli radyolarda dj'lik yapan bir arkadaşımızın yayınlar sırasında yaptığı kan anonslarında etkilenerek kurduğu , gönüllü kan bağışçılarından oluşan ve şu an için çeşitli illerden yaklaşık 750 üyesi olan kan bağış sitesi. hiç bir maddi beklenti olmaksızın tamamen hayır amaçlı kurulmuş bir site.isteyen arkadaşlar üye olabilirler WWW.KANANONSU.COM www.kananonsu.com www.kananonsu.com www.kananonsu.com www.kananonsu.com www.kananonsu.com www.kananonsu.com www.kananonsu.com www.kananonsu.com www.kananonsu.com www.kananonsu.com www.kananonsu.com www.kananonsu.com www.kananonsu.com www.kananonsu.com www.kananonsu.com www.kananonsu.com www.kananonsu.com www.kananonsu.com www.kananonsu.com www.kananonsu.com www.kananonsu.com daha önce verilmediyse motor pano bölümüne taşınmasını rica ediyorum Aradığınız parça en ucuza burada ! |
||
|
|
|
| Sponsored Links | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
![]() |
Aslında Kan Bankası modülümüz vardı.Artık aktif olmadığı için bu başlık yerinde olmuş..
Taşıyalım Mantar Panoya o vakit
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | ||
![]() |
tamam ben üye oldum...
ama siteyi yapan arkadaşı tanıyosan uyarırmısın... mükerrer kayıtlar var bi önlemini alabilirmi... Kan aramada Gaziantep desin ve diğer seçeneklerin tamamını tümü diye seçerse buna bir örnek görür... bence ilerleyen kayıt sayılarında problem olur bu... ayrıca teşekkürler böle bir çalışma yaptığı için... Aradığınız parça en ucuza burada ! |
||
|
|
|
![]() |
| Paylaş |
| Etiketler |
| wwwkananonsucom |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|