Motor Delisi Motosiklet grubu, motosiklet etkinlikleri, gezileri, motor videoları, resimler, yarışlar, 2. ikinci el motosilet ilanları

Kullanici Girisi

Hizli ara

Go Back   Motor Delisi Motosiklet grubu, motosiklet etkinlikleri, gezileri, motor videoları, resimler, yarışlar, 2. ikinci el motosilet ilanları > Motosiklet > Mantar Pano

Mantar Pano Forumlarımızda açılan faydalı ve okunması gereken degerli topiclerin toplandıgı bölüm

Alt 02 Mart 2010, 14:55   #1 (permalink)

akka Nickli Üyenin Kullanıcı Resmi (Avatar)

Status: Tecrübeli Üye

akka - MSN üzeri Mesaj gönder
Standart Kamp çadırı

Güneşin yavaş yavaş yüzünü gösretdiği şu günlerde sezon planlaması yaparken gittiğim yerlerde kalacak çadırımın olmadığından bir çadır almaya karar verdim (Bilhassa Marmok festivali için)ve araştırmalarımdan sonra tam istediğim şartlarda (fiyat ve uygunluk açısından) çadırımı buldum ve hemen gidip satın aldım.Bakıp,deneyip aldığım ambalajında hiç açılmamış kamp çadırının içinde 2 TANE MAP.(ince yatak süngeri)2 ADET UYKU TULUMU,1 adet 2 KİŞİLİK ÇADIR ve DİREKLERİ ile toplam fiatı:75 YTL ödedim Bana fiyat çok uygun geldi ,ellerinde 1 adet kaldığını ama istenirse aynı şartlarda getirtilebileceğini söylediler.Çadır ihtiyacı olan varsa (burada reklam olmasın diye yazamıyorum) adres ve telefonunu verebilirim.
akka isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Share on Facebook

Sponsored Links

Alt 02 Mart 2010, 15:02   #2 (permalink)

parazit Nickli Üyenin Kullanıcı Resmi (Avatar)

cin malıdır o pek güvenmeyin

http://www.facebook.com/home.php#/gr...gid=7222373618
parazit isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Share on Facebook

Alt 02 Mart 2010, 15:16   #3 (permalink)

akka Nickli Üyenin Kullanıcı Resmi (Avatar)

akka - MSN üzeri Mesaj gönder

Çadırın kumaş kalitesi gayet iyi,maplar zaten sünger 2 adet uyku tulumu da kullanışlı. Alman malı çadırda var sadece 2 kişilik çadır 450 ytl.Çin malımı bilmiyorum ama ben sadece bu yaz gideceğim Marmok festivali için alıyorum. Bende normalde yolda bedava Çin malı hatun bulsam bile almam.
akka isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 11 Mart 2010, 01:51   #4 (permalink)

fatih.islek Nickli Üyenin Kullanıcı Resmi (Avatar)

Status: Süper Üye

Çok fazla kampa gitmiyorsanız en adi çadır bile işinizi görür, ancak kamp işini sıklaştıracaksanız, 4 mevsim farklı doğa ve iklim koşullarında kullanacaksanız kaliteli bir çadır ve uyku tulumu ile konforlu bir mat tavsiye ederim. Yaz günü yağmurda kalıp sıçan gibi olduğumdan, bahar ayında soğuktan hasta olduğumdan tecrübe ettim. Daha sonra kaliteli su geçirmez dört mevsimlik bir çadır aldım, özellikle soğuk havalarda, rüzgarda ve yağmurda çok güzel koruyordu. Geçenlerde kontrol ettim çok yıprandığını gördüm, yaz başında yeni bir tane alacağım. Mat olayına gelince sünger mat hiçbir işe yaramıyor, altında nohut büyüklüğünde bir taş olsa yada zemin hafif bozuk olsa kısa bir süre sonra ciddi anlamda rahatsız ediyor, sünger yerine kendiliğinden kabaran matlar oldukça konforlu ama toplarken biraz uğraştırıyor. Uyku tulumu ise gerçekten önemli, kullanacağınız mevsime uygun bir uyku tulumu sağlık açısından ciddi önem taşıyor. Ekstra çadır altı örtüsü taşımanızı tavsiye ederim, sert bir ot bile çadırın altını yırtmaya yeterli oluyor.
fatih.islek isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 11 Mart 2010, 02:27   #5 (permalink)

Levend KARPAT Nickli Üyenin Kullanıcı Resmi (Avatar)

Status: Kulüp Üyesi

Levend KARPAT - İCQ üzeri Mesaj gönder Levend KARPAT - AİM üzeri Mesaj gönder Levend KARPAT - MSN üzeri Mesaj gönder Levend KARPAT - YAHOO üzeri Mesaj gönder Levend KARPAT isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder

2 kişilik denilenlere genelde biz tek kişi zor sığıyoruz ya neyse
Levend KARPAT isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 11 Mart 2010, 07:47   #6 (permalink)

Yildiz_27 Nickli Üyenin Kullanıcı Resmi (Avatar)

Status: MotorDelisi

Yildiz_27 - MSN üzeri Mesaj gönder

. Bende normalde yolda bedava Çin malı hatun bulsam bile almam.[/QUOTE]

abım senden rica edecegim cin malı hatun u sen almıcanya bana bi haber ver ben alırım onu hahaha

kendince yasa gerisi hikaye

suleyman_yildiz27@hotmail.com
Yildiz_27 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 24 Mart 2010, 08:59   #7 (permalink)

DeliRRmisFisek Nickli Üyenin Kullanıcı Resmi (Avatar)

Status: Süper Üye

zaten marmokmuş, yalovafest miş vb festivallerde en ucuz cadır bile iş görür uyunmuyor çünkü öyle ortamlarda yada en fazla iki saat uyuyo insan... biz koçtaştan 30liraya aldık tek kişilik, içine üç kişi çok rahat bi şeklide yattıydık eşyalarımızıda muhafaza etmesi cabası
DeliRRmisFisek isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Paylaş

Etiketler
cadiri, kamp, kamp cadırı aldım cok uygun.

Seçenekler
Stil