Hizli ara
|
|||||||
| Mantar Pano Forumlarımızda açılan faydalı ve okunması gereken degerli topiclerin toplandıgı bölüm |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 (permalink) | ||
![]() |
Güneşin yavaş yavaş yüzünü gösretdiği şu günlerde sezon planlaması yaparken gittiğim yerlerde kalacak çadırımın olmadığından bir çadır almaya karar verdim (Bilhassa Marmok festivali için)ve araştırmalarımdan sonra tam istediğim şartlarda (fiyat ve uygunluk açısından) çadırımı buldum ve hemen gidip satın aldım.Bakıp,deneyip aldığım ambalajında hiç açılmamış kamp çadırının içinde 2 TANE MAP.(ince yatak süngeri)2 ADET UYKU TULUMU,1 adet 2 KİŞİLİK ÇADIR ve DİREKLERİ ile toplam fiatı:75 YTL ödedim Bana fiyat çok uygun geldi ,ellerinde 1 adet kaldığını ama istenirse aynı şartlarda getirtilebileceğini söylediler.Çadır ihtiyacı olan varsa (burada reklam olmasın diye yazamıyorum) adres ve telefonunu verebilirim.
|
||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
![]() Status: Tecrübeli Üye
|
cin malıdır o pek güvenmeyin
|
|
|
#3 (permalink) |
![]() |
Çadırın kumaş kalitesi gayet iyi,maplar zaten sünger 2 adet uyku tulumu da kullanışlı. Alman malı çadırda var sadece 2 kişilik çadır 450 ytl.Çin malımı bilmiyorum ama ben sadece bu yaz gideceğim Marmok festivali için alıyorum. Bende normalde yolda bedava Çin malı hatun bulsam bile almam.
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
![]() Status: Süper Üye
|
Çok fazla kampa gitmiyorsanız en adi çadır bile işinizi görür, ancak kamp işini sıklaştıracaksanız, 4 mevsim farklı doğa ve iklim koşullarında kullanacaksanız kaliteli bir çadır ve uyku tulumu ile konforlu bir mat tavsiye ederim. Yaz günü yağmurda kalıp sıçan gibi olduğumdan, bahar ayında soğuktan hasta olduğumdan tecrübe ettim. Daha sonra kaliteli su geçirmez dört mevsimlik bir çadır aldım, özellikle soğuk havalarda, rüzgarda ve yağmurda çok güzel koruyordu. Geçenlerde kontrol ettim çok yıprandığını gördüm, yaz başında yeni bir tane alacağım. Mat olayına gelince sünger mat hiçbir işe yaramıyor, altında nohut büyüklüğünde bir taş olsa yada zemin hafif bozuk olsa kısa bir süre sonra ciddi anlamda rahatsız ediyor, sünger yerine kendiliğinden kabaran matlar oldukça konforlu ama toplarken biraz uğraştırıyor. Uyku tulumu ise gerçekten önemli, kullanacağınız mevsime uygun bir uyku tulumu sağlık açısından ciddi önem taşıyor. Ekstra çadır altı örtüsü taşımanızı tavsiye ederim, sert bir ot bile çadırın altını yırtmaya yeterli oluyor.
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
![]() |
2 kişilik denilenlere genelde biz tek kişi zor sığıyoruz ya neyse
|
|
|
|
#6 (permalink) |
![]() |
. Bende normalde yolda bedava Çin malı hatun bulsam bile almam.[/QUOTE]
abım senden rica edecegim cin malı hatun u sen almıcanya bana bi haber ver ben alırım onu hahaha
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | ||
![]() Status: Süper Üye
|
zaten marmokmuş, yalovafest miş vb festivallerde en ucuz cadır bile iş görür uyunmuyor çünkü öyle ortamlarda yada en fazla iki saat uyuyo insan... biz koçtaştan 30liraya aldık tek kişilik, içine üç kişi çok rahat bi şeklide yattıydık
eşyalarımızıda muhafaza etmesi cabası
|
||
|
|
|
![]() |
| Paylaş |
| Etiketler |
| cadiri, kamp, kamp cadırı aldım cok uygun. |
| Seçenekler | |
| Stil | |