Hizli ara
|
|||||||
| Moto Aksesuar Kask mont egzoz ve tüm motosiklet aksesuarları ile ilgili |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 (permalink) | ||
![]() Status: Yeni Üye
|
Arkadaşlar herkese merhabalar .Ben yeni üyelerdenim ve burası harika bir site diyebilirim.öncelikle sizlerden isteğim racer s 200 siyah kırmızı motoruma nasıl aksesuarlar yapabilirim.eksoz unu değiştirmek istiyorum.şöle harika bi ses olmazmı sizce.tam sipor tipi bir ses.neler önerirsiniz.?.Ve aksesuar fikirlerinizi bekliyorum.
|
|
|
|
#2 (permalink) |
![]() |
yoshımura tak ıkı adet super ses cıkar emın ol
We believe in sky not sunroof.. Biz gökyüzüne inanırız, Sunroofa değil... ![]() MOTOR BIR TUTKUDUR HER ZAMAN KALBIMDESIN HYO 250R BENI YARI YOLDA BIRAKSANDA ASIK OLDUM BEN SANA SENI UNUTAMAM KARAŞİMSEĞİM ![]() ![]() Kadına ETEK Erkeğe VTEC Yakışır ! |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
![]() |
Adam motordan fazla parayı yoshiye vercek yaw
|
|
|
#4 (permalink) |
![]() Status: Süper Üye
|
two brothers kükretir bence
|
|
|
#5 (permalink) |
![]() Status: Süper Üye
|
akrapoviç taktır manyak ses verir
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
![]() |
hepsi yalan TİGER tak
|
|
|
#7 (permalink) |
|
bukadar çabuk ilgi göstereceğinizi tahmin etmezdim arkadaşlar süpersiniz gerçekten.taz-Z arkadaşın dediği doğru bence motordan fazla gani eder arkadaaşlar sizin dedikleriniz şöle fiyatı uygun sesi süper desek nasıl olur bilmem.bu arada ixsenon far da iyi gideer evet.daha neler yapılır.bunları yazdım.
Son Mesajdan 36 saniye: ayrıca buraya nasıl resim koyuyoruz yahu? |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
![]() Status: MotorDelisi
|
akrapoviç eksoz ve zenon
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
![]() |
zevkler ve renkler tartışılmaz ...
fazla bir para yatırma derim ... egerki yapıcam dersen, xenon takarsın 200 lira falan ... ama bu sefer akü kaldırmaz, egsoz tak desem makina tek silindir 200cc ne bekleyebilirisn ... egsoz takmak mantıksız |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
arkadaşlar heralde serkan_yenidunya haklı.motor tek silindir.eksoz takmaya değmez.asıl korkum tam performans vermeyeceği için güzelleşecek derken acayip bir ses çıkar.hemde çift eksoz az parada değil.motorun yenisi 4 bin tl zaten.ama bu s modelleri yeni çıktı ya görünüşü harika hoşuma gidiyor.aslında hayasung la takaslamayı düşünüyom.üste veripde tabi.ne deersiniz
? |
|
|
|
|
|
#11 (permalink) |
![]() |
sen egerkı racerı satıp hyosung alacaksan ıyı yaparsın.fakat;hyo yu verıp racer alacaksan olmaz
|
|
|
#12 (permalink) |
![]() Status: Tecrübeli Üye
|
arkdaşım bence motoru değiştirceksen hiç uğraşma ama değiştirmicem diyosan sanayide iyi dökümcü yani eksozcular varsa el yapımı yaptırabilirsin. bende manisa turgutlu da gördüm el işi eksoz ordan biliyorum.
|
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
![]() |
egzosunun altına parça ekletip yükseltebılırsın,
ve eger istersen, 1 amortısor daha alıp sağlıklı bır işçilik sonrası egzosu kuyruk altına alabılırsın, arka freni dısc yapabılırsın, koltuklarını grenajına uygun bir şekılde dizayn ettirebılırsın, en azından bunlar benım yaptıklarımın bazıları ![]() ![]() ![]() boya sonrası tam istediğin bi örnek olacaktıRR.. Az Kaldı... |
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
evet harika gidiyo srkn_grcn. tasarının bitmiş halini mutlaka görmek istiyorum.bakalım nasıl görünüyo.harikaa
|
|
|
|
|
|
#15 (permalink) | ||
![]() Status: Tecrübeli Üye
|
![]() Alıntı:
yeni görüntüsünü merakla bekliyoruz .. ![]()
|
||
|
|
|
![]() |
| Paylaş |
| Etiketler |
| 200, 2008, aksesuar, kanuni, model, racer |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|