Hizli ara
| Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Yarışları ve Favoriniz olan pilotu burada tartışıp değerlendirebilirsiniz |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#2 (permalink) |
![]() Status: Tecrübeli Üye
|
ben izledim ve çok byendim.... ama bu motoların kullanım tarzından çok hoşlanmışımdır ezelden beri çok güzell.ama gecen sene kenan sofuoğluda misafir yarışçı olarak super motoya katılmıştı.onun sürüşü çok etkilemiştii çok ama çok hızlıydıı :o :o şakir şenkalaycıyı tebrik ediyorum
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
![]() |
evet harikaydı,şakirde çok başarılıydı,kaç tane yabancıyı geçti :o
|
|
|
#4 (permalink) |
![]() |
61 ve 666 numara ıle yarısan arkadasları tebrık edıyorum resmen motorları okudular yani bu kadar olur bravoo.. :o
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
![]() |
fast_rider, evet özellıkle 61 numara cok ıyıydı
|
|
|
#7 (permalink) |
![]() |
ben de seyretdim ve yarışdım adamlar bizi sakız gibi çignediler beee
![]()
|
|
|
#8 (permalink) |
![]() Status: Süper Üye
|
çok güzel bir yarış vede daha az riskli.
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
![]() |
ghostriderss, arkdaşım lütfen avatarını değiştirirmisin lütfen url sini ve avatarını aldıgın yeri dikkatle okursan sevinirim
|
|
|
#11 (permalink) |
![]() |
cok cok iyi olanlar vardı.... Yanlıs hatırlamıyorsam en son gosteri de yapan 61 numara o harika otesi bir surus sergiledi.. Bizim arkadaslarımız da iyiydi hakkını yememek lazım.. Adamların ellerindeki olanaklar bizimkilerde olsa bildiginiz gibi 1 Turk dunyaya bedeldir
Kucuk sporcularımızdan da umutlandıgımız gibi(bknz uzay) ileride bizimkiler coooookkk iyi olacaklar cookkkkk....
|
|
|
|
#13 (permalink) |
![]() |
uzays dostum ben senı gordum yarısırken ıyıydın sende ama adamlar daha ıyıydı valla kabullenmek lazım
|
|
|
|
![]() |
| Paylaş |
| Etiketler |
| beyendi, kimler, seyretti, supermoto, vede, yabancilarin, yarisini |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|