Hizli ara
|
|||||||
| Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Yarışları ve Favoriniz olan pilotu burada tartışıp değerlendirebilirsiniz |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 (permalink) | ||
![]() |
Körfez Pisti 09-10 Mayıs Merhum Sinan Sofuoğlu Anısına yapılan yarışlardan kareler..
Şahsım adına ; Oldukça keyifli 4 gün geçirdik Başta ''Onur Karaca'' ve Onu yalnız bırakmayan dostlarımız Serter Sert, Korhan Soney, Bahadır Dostbey, Halil Akkaşoğlu, Süleyman Yıldız, Ömer Faruk Ataç joe_santana Bekir ve İshak Yıldırım abime teşekkürü borç bilirim.. Yarışlarda derece alan başarı gösteren herkesi kutluyorum.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#2 (permalink) |
![]() |
Fotoğraflar için eline sağlık Ekrem abi c.tesi ve pazar günü bende ordaydım.Hatta Burçak hanım ile tanıştım ve MD tişörtünü senden almıştım cumartesi günü, tişörtlerde emeği geçen herkese teşekkürler.
|
|
#3 (permalink) |
![]() |
fotoğraflar için teşekkürler ...
|
|
|
#4 (permalink) |
![]() |
ekremcim fotolar süper.çeken arkadaşla tanışmıştım ama çok özürdiliyorum ismi aklıma gelmedi
yakışıklı bi arkadaşımdı öyle aklımda kaldı onada teşekkür ediyorum.
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
![]() Status: Üye
|
YariŞi bİzİm İÇİn İzlemeye gelen bÜyÜk ustat korana,tek tekerdekİ tek rakİbİm halİle,İlk yariŞinda en hizli olduĞu kule saĞina gİremeyen sÜleymana,bahadira,ekrem e,tÜm arkadaŞlarima Çok teŞekkÜr ederİm,saolsunlar... ayrıca en özel kardeşim bahattin gelmeyi çok istesede gelemedi ama gönulerimiz birdi
![]() ![]() ![]() serter e ayrı teşekkür ediyorum,herşeyimize koşan,candan koşan insan,geç tanıştık ama iyiki tanıştık,onur a da çok geçmiş olsun,şanssız başladı önünde kaza olunca geri kaldı ama yarışı bırakmadı,biraz acele tetmeseydi rahat rahat podyuma çıkıcaktı,sağlık olsun diğer yarışlarda onuru görün
Konu b_dostbey tarafından (12 Mayıs 2009 Saat 13:45 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood |
|
|
|
|
#6 (permalink) |
![]() |
burak21, Usta Kurumsal Adminimiz Halil Akkaşoğlu hayırsız çıktı geldiği gibi ayağının tozuyla istanbula gitti akşama kadar yoktu ertesi gün bedeni bizimleydi fakat aklı istanbulda kalmıştı almış eline gps gideceği yerleri tek tek kırmızı nokta ile işaretliyordu istanbulu sevdi bee
![]() ![]() ama Korhan öyle değil Onur Karaca yı desteklemeye geldi ve 1 dakika yalnız bırakmadı helal olsun diyorum
|
|
#7 (permalink) |
![]() Status: Kulüp Üyesi
|
bu fotograflar sevgili josantana (bekirim) kardeşimin çektigi fotograflar sanırım..bekirim bütün gün foto çekmek için koşturdun..emegine saglık..ekremcim sende bizlerle paylaştın sagol var ol..
burakcım üstadımız sensin..izinden gelmege çalışıyoruz..herşey daha güzel olucak..
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
![]() Status: Süper Üye
|
Basarılar dilerim.
! Life is Rich ! ... FcPro Farkı ile Kawasaki Zx-6R , FcPro Farkı ile Honda 1000RR , FcPro Farkı ile Suzuki Hayabusa FcPro Farkı ile Disko Kralı , FcPro Farkı ile Md Racing Team Ukraynada bir Motordelisi , Arnavutlukta bir Motordelisi Konu FcPro tarafından (13 Mayıs 2009 Saat 14:55 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
#9 (permalink) |
![]() |
bahadirdostbey, ilk mesajda ismini yazdım Bekirim sağolsun 2 gün boyunca hiç yorulmadı güneşin altında ordan oraya koşuşturdu fotografları çekti kendisine emeklerinden dolayı ayrıca teşekkür ederiz..
|
|
#10 (permalink) |
![]() |
ekremcim paylaşım için teşekürler gelmeyi çok istedim ama olmadı nasip değilmiş burak abinin iki tane kupa almasına çok sevindim onur karacada düşmeseydi eminin kürsüye çıkardı birdaha ki yarışta kesinlikle kupayla gelecek
|
|
|
|
|
#11 (permalink) | |
![]() Status: Kulüp Üyesi
|
Alıntı:
şeytanın bacagını kırıcaz kardeşim merak etme sen.. ![]() bu arada işlerini bırakıp izmit'e kadar bana destek amaçlı gelen sevgili HALİL AKKAŞOGLU,KORHAN SONEY ve SÜLEYMAN YILDIZ'a telefon ile başarı dileyen POLAT ve ARİF ABİ'YE izmite ayak bastıgımız andan itibaren bizleri hiç yanlız bırakmayan her sıkıştıgımız noktada imdatımıza yetişen dostum EKREM ŞEN'e fotograflar için bütün gün o sıcakda dolaşan BEKİR kardeşime usta pilot BURAK ALBAYRAK'a teknik ekip BURAK MOTORCYCLE TEAM İBRAHİM ve ALİ'ye yakıt sponsorum PO-DOST PETROL yönetim kurulu başkanı BAHADIR DOSTBEY'e son olarakta canım dostum takım arkadaşım çok degerli body'im SERTER SERT 'e çok teşekkür ederim... ayrıca BAHATTİN DOSTBEY kardeşim nekadarda gelmek istesede gelemedi.. telefonla hiç destegini üstümüzden eksik etmedi..(öle yapmış biz fark edemedik ama) onada özel olarak teşekkür ediyorum...![]() ![]()
Konu OnurKaraca tarafından (12 Mayıs 2009 Saat 14:27 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
![]() ![]() Status: MotorDelisi
|
çok güzel birgündü. fotograflar için teşekkürler arkadaslar
|
|
#13 (permalink) |
![]() |
BURAK21 VE ONUR KARACA gelmesemde gelmiş gibi beni unutmayıp teşekkür editiğiniz için sağolun var dediğinizgibi gelmesemde gönülerimiz birdi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abi eminim 3. yarışta kesin kupa alıcan buna senden çok inanıyorum Konu b_dostbey tarafından (12 Mayıs 2009 Saat 14:24 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
#14 (permalink) |
![]() ![]() Status: Moderatör
|
Mental desteğimi anlamamışsınız sanırım. Her daim daha hızlı olacaksınız hızlısınız 50 yapacaksınız diye sizi daha iyi konsantrasyon etmekden kendimi helak eden ben denizi unutun bakalım nereye kadar. O zaman görüşücez bakalım bir dahaki yarışa
bi piskopata bağlıyım ben sayko ihtiyar modunada görün Hahahahaha.Hepinizi tebrik ederim gercekten cok özverili ve iyi şeylere imza attınız. devamını ve başarılarınızın arkasının gelmesini canı gönülden diliyorum.
![]() |
| Paylaş |
| Etiketler |
| 0910, foto, korfez, mayis, onurkaraca yunus erçelik ekremŞen korrhan bahadirdostbey halil_akkaşoğlu burak21 ryangt sx2 yc_, pisti |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|