Hizli ara
|
|||||||
| Moto Servis Mekanik ve teknik bilgiler Tamir Servis Yedek Parça yolda kalmamak için ? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 (permalink) | ||
![]() Status: Süper Üye
|
Bunu Zincir temizligi ile ilgili basliga eklemedim cünkü uzun zamandir yazmayi düsünüyordum. Ve bence zincir temizliginde son nokta.
Arkadaslar yarim saatden az bir sürede zincir temizlek cok zor diyordu, bu aletle abarmiyorum 5-10 dakka. Arkadaslar Kettenmax diye süper bir icat var zincir temizlemek ve yaglamak icin bire bir. Pratik hic pislikle ugramiyorsunuz, Kullanimi 1-Arka lastik sehpaya alinir. ![]() 2-Kettenmax zincire tekilir ![]() 3-Kettenmax in tahliye hortumu ve sabit kalmasi icin, telle sabitlenir. 4-4-zincir temizleme sprayi kettenmax in sol taraf aparatinden icine sikilir(dikkat sol diyorum, sebebi ise kettenmax sol taraftan telle sabitlendigi icin lastigi motor ileriye gidecek tarafta cevrili, ve ilk delikten zincir temizlem sprayi sikilinca kettenmax in sol taraftaki fircalarina gelir, sonra ortadaki fircasina gelir ve en son sag tarafindaki firacsina kadar gelir. ![]() ve pislikler tahliye borusunda asagiya kaba akar. Temizlik bitince sag taraftaki delikten zincir yagi sikilir. ![]() Ic görünüsü ![]() ![]() Calisma Sistemi ![]() burda 40-50 eurodan satiliyor, ama ben almadim, onu inceledim, ve aynisini kendim yaptim.Biraz elbecirisi oldumu tamam. Ve süper oldu, hep onla zinciri temizliyorum. Inanin bu kadar iyi temizlemek icin zinciri söküp temizlemeniz gerekir. size ip uclari gerekli malzemeler sunlar, eski dis fircalari ne güne duruyor 1- ![]() 2- eh iste bildiginiz tel yamul sekil ver, yeter ![]() 3-basit bir giris aparati, tükenmez kalem disini kes . oki ![]() 4-Gösdesi üst taraf. olay burda sekilleri iyi inceleyin, ve sert pilastikten bunu imalat edebilirsiniz. ![]() ![]() 5-yine dis firacasi ![]() 6-bildigini boru iste her yerde var ![]() ![]() -not eger yapmaya calisirsaniz, sunlara dikkat edin, kettenmax in zincire takilinca masaya, ve lastige sürmemesini sagliycak sekilde boyut verin. Yani ölcüp bicim öyle yapin. Calisma sitemini iyi inceleyin. Yada bastirin parayi alin süper bisi. |
||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
![]() |
@Fireblade
Vallaha kendim yaparim hic problem degil ama uzun sürer yani o yüzden gidip 50€ ya alirim daha iyi!! Ama ben zincirimi Profi dry Lube ile yagladigim icin zincir hep ter temiz....
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
ben bir iki saatte yaptim, malzemeleri temin edince , ve birazda beceri alles oki
he bu arada sino kettenmax angebot ta sanirim 29 euro polo da var galiba |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
![]() |
@ Fireblade
Hadi beee poloda 29,-€ ya var haaa....sagol fireblade gidip bir bakayim ben !!Bu kadar ucuz olursa kendim yapmama lüzum hic yok!!
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
KETTENMAX REINIGUNGS-
louis de var normal fiyati statt: € 49.95 indirimde fiyati ab € 29.95 |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
![]() Status: Üye
|
www.kettenmax.com da Türkiye teslimi 48,32 EUR. Şimdi sipariş ettim. Bakalım ne zaman gelecek? Gelince izlenimlerimi paylaşacağım.
Kitin içindekiler aşağıdaki linkte http://www.kettenmax.com/en/product/...26&item_id=730
|
|
|
#8 (permalink) |
![]() Status: Tecrübeli Üye
|
Bir şeyi anlamak istiyorum zincir spreyi sıkıp zincir temizliğinden sonra zincir mutlaka yağlanmalımıdır?
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
![]() |
kafası çalışan gurbetteki Türk' e tebrikler helal olsun çok güzel anlatmışsın kardeşim...
|
|
|
#11 (permalink) |
![]() |
bu dalgadan abimde war kullanıo süper bişe tawsiye ederim arkadaşlara..
|
|
|
#12 (permalink) | ||
![]() |
gusel bı sey ama 40.50 euro weremem ben tabıkı mozat fırcaya dewam
paylasım için tesekkur
|
|
![]() |
| Paylaş |
| Etiketler |