Hizli ara
|
|||||||
| Moto Vitrin Marka ve Model incelemeleri,teknik özellikler,kıyaslamalar |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 (permalink) | ||
![]() |
Merhaba Arkadaşlar,
Farkettim Scooter artık sıktı beni, vitesliye geçmenin vakti geldi. 2007 model 10.000 Km. Kazasız, kırıksız döküksüz. 6.000 YTL İnternetten araştırdığım kadarıyla kimi ürünlerde şanzıman problemi varmış arada bir gaz kesiyormuş ama rodajdan sonra düzeliyorumuş. Hyosung 250'si olan arkadaşlar motoroun eksilerini ve artılarını yazabilirmi motoru alırken neye dikkat etmeliyim??Püf Noktası varmı eğer olumsuz bir yorum gelmezse, Nasipse bu hafta içi motoru alacağım. Teşekkürler..
|
|
|
|
#2 (permalink) |
![]() |
250 Hyosung güzel bir makina daha önce vitesli makina kullandınsa sorun yok eğer kullanmadınsa daha düşük cc birmakina alırsan iyi olur mesala yamaha 125 ybr gibi ondan sonra 250 cc daha rahat kullanırsın.karar senin
yinede hayırlı olsun..diyeyim |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
![]() |
fabrika çıkışı lastikleri çok kötü çok kayıyo alırsan bence kaliteli bi lastik almanı tavsiye ederim.
birden Redline 180 km uzun bi süre yol alrısan krankı kırıyo bilgilerinize... |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
![]() Status: Süper Üye
|
Whitesun, sana 2007 model 1300km de cokk temiz ilğilenirsen ara imzada tel numaramız var sana resimlerini falan ğönderirim bende kötü bi motor olarak görüodum 250 motora o kadar fazla diyordum denedim performanslı motor bence başlangıç için harika bi makina
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
![]() |
ADAMOTOR42,
Pm Attım
|
|
|
#6 (permalink) |
|
bence vitesliye geçiş için iyi bir motor,,bende çok beğeniyodum hyosung'u,ama erk.arkadşmla bakmaya gittiğimzde pek güven vermedi bana;şöyle ki;; sesini dinletmek için mağazanın sahibi motoru çalıştırdı ,gaz verdi bıraktı ve gazı kestiği an istop etti,,2-3kez daha aynı şey oldu.adam motor soğuk fln dedi ama
çünkü en basitinden bi BWS'yi örnek versek ;motor koca kış garajda ,hiç çalıştırılmıyor ve en fazla 2kez de çalışabilio
|
|
|
#7 (permalink) |
![]() |
hyosung güzel motor bende var kısaca da anlatayım sana
Artıları seri motor vibrasyon yok denecek kadar az 6000 devirden sonra bitiyor race motor kullanmadıysanız geçiş için ideal ivmelenmesi iyi yüklenince bir anda 100km/h görebiliyorsunuz kullanımı ve dengesi güzel tek vucut olabiliyorsunuz Eksileri kornası zayıf yakıt sarfiyatı biraz fazla gibi geldi bana şehir içi olduğundan her halde ilk bakımdan sonra düzelir diyorlar 1 depo ile 400 km gidermiş dediler ilk 150 km de vitesler boşa geçmedi sonra rahatladı sana debriyaj telini sıkmanızı tavsiye edebilirim. Arka tekerlek ıslak zeminde müthiş kayıyor lastik yeni olduğundan biraz eskiyip yüzeyinin parlaklığının gitmesi gerekiyor bu sürede ıslak zeminlere dikkat Motor rodajda olduğundan fazla basamadım 130km/h yaptım ama açılacak ve 160-170km/h görecektir ( + ve - ) leri olan motor fakat zamanla (-) leri azalacaktır sonuçta ben memmunum Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi: Ha buarada benimki GT250 NAKET |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
![]() Status: Yeni Üye
|
bende almayı dusunuorum ekım ayını beklesem fıyat dusermı acaba yoksa beklemeden alsam mı.bu konuda nasıl bır tutum ızlemelıyım (fazladan topıc acıp kırletmek ıstemedım şimdiden tesekkurler)
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
![]() Status: Tecrübeli Üye
|
SWöylediklerinizin hepsi tüm motorlarda olabilecek şeylerdir.Arka lastik tüm racelerde kayar.Bende 600 rr var.Lastikler ısınmadan 2 ye atarsanız ki atacaksınız mecbursunuz kayar.Kaymayan race tarzı motor olmaz.Soğuksa motora gaz verilip bırakılmaz.Sadece otomatik jigleliler stop etmez.Krank kestiğini 1 kişide duydum oda ne halt etmiştir kimbilir.8000 deviri çok rahat görür 6000 de sizde bayılmış demekki o.
Tek kusuru bu motorum viteslerin çok kemikli olmasıdır.Zaten race tarzı motorlarda 6000 7000 altında vites değiştirince kullanımınızı sorgulamanız gerek.Başlangıç için fiziksel yapınız müsaitse mükemmel bir motor.10000 km çok ama 6000 ytl bu motora az.Kazasızsa alınabilir.Boşa geçirmekte sıkıntınızı hesaba katmazsanız alın hayırlı olsun şimdiden daha düşmez fiyat. |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
![]() |
Bugün bi yerde okudum redline 180 km/h süratle gidince krank kırıyormuş..
akşama motoru görmeye gidecem, eğer satıcı ile anlaşabilirsek fotoğrafları yollarım....
|
|
|
#11 (permalink) |
![]() Status: MotorDelisi
|
Whitesun, motoru al bakalım bızde sayende bılgı sahıbı oluruz
şimdiden hayırlı olsun
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Whitesun şimdiden hayırlı olsun
|
|
|
#15 (permalink) | ||
![]() |
ali yıldız : abicim bende var manyak makina başkada bişey demem al ve düşünme ama yetkili servise mutlaka göster lastik problemi ben yaşamadım bence çok değil belki ama kaliteli lastiği var daha önce çin malı motor kullanmış biri olarak farkı hemen anlıyorsun artı karizma da ne olsun
|
|
![]() |
| Paylaş |
| Etiketler |
| 250, aliyorum, gtr, hyosung, yorumlariniz |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|