Hizli ara
|
|||||||
| Moto Vitrin Marka ve Model incelemeleri,teknik özellikler,kıyaslamalar |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 (permalink) | ||
![]() Status: Tecrübeli Üye
|
bu iki motor arasında kıyaslama yapacak arkadaşlardan yardım
2 zamanlı ve 4 zamanlı ayrı katagori arkadaşım almayı düşünüyür hangisi karar veremedik hız ön pilanda olması tercih sonradan dayanıklık |
||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
![]() Status: Moderatör
|
Moto Vitrin'den devam...
"Cenneti ve cehennemi illa ki gelecekte arama. İkisi de şu an da burada mevcut. Ne zaman birini çıkarsız, hesapsız ve pazarlıksız sevmeyi başarsak, cennetteyiz aslında. Ne vakit birileriyle kavgaya tutuşsak; nefrete, hasede ve kine bulaşsak, tepetaklak cehenneme düşüveririz."
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
![]() |
ben hyosungu yedek parçası çok pahalı, hızı max, taş çatladı 165km/sa olduğu için, birde bi arkadaşımın gönderdiği 40 km ile kaldırıma çarpıp gitar gibi dağılmış gtr resmini gördüğüm için almaktan vazgeçmiştim. sonra er-5 aldım rahatım şimdi.
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
yokmu bir bilgisi olan sitede onca kişi var ya
şaşırdım |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
![]() |
hyo için bişey diyemem ama rs 125 epeybi kullandım
yeni modeller 170-180 leri görüyormuş duyduğuma göre benimki 98 modeldi 160a yaklaştım ama görmedim tabi benim kilo etkenide var 85 kiloyum. ama kalkışta değil hyo hiçbir 125lik yanına yaklaşamaz... kullanımı çok zevkli firenleri birokadar iyi... düşük hızlarda benzini kokluyor 6000 devre kadar.. ama hızlandığın zaman benzini yutuyor ortalama 0.25 krş yakar. aynı zamanda 2 zamanlı motor yağı benzine katman gerekiyor bunun için ayrı deposu var.. bp ve castrolün 2 zamanlı yağları var onlardan kullanman gerekiyor aksi taktirde problem oluşturuyor. onların litreside yaklaşık 16 ytl. ve ayrıca yaklaşık 2 depoda 1lt koyman gerekecek. yağ sarfiyatı yüksek. makinayı sıfır almış olsan bile en fazla 10-12 binde motor yaptırman gerekecek.. yapacak ustalarda çok nadirdir. yapanlar var ama hiçbir özelliğini yakalayamıyor daha sonra. ama dikkatini çekerim max 10-12 bin ... orjinal silindir piston krank yaklaşık 2500-3000 ytl civarı maliyeti oluyor işçilik falan.. güzel makinadır en kaslısı 125liklerin... bana sorarsan hangisini alayım şu an ben hyo derim...
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
![]() |
Ya eğer kalkışta çok seri olsun hiç kimse yetişemesin dersen tabiki rs125.Ama eğer sen max hız yada uzun süre dayanıklı motor istiyosan hyosung u alsın derim
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
![]() Status: Yeni Üye
|
dostum dayanıklılık olayını bilemem hyo mu apr mi ama.. yakıtta apr
fiyat olarak da apr daha fazla.. bi de arkadaşının bulunduğu ilde aprilia bayi fln var mı bakımı herkes yapamaz diyorlar.. yada hyo bayii ar mı.. arkadaşın gitsin yedek parçaların fiyatlarınıda araştırsın ona göre karar versin.. hızda da belki kapıabilirler.. pilotaja bağlı yani o da...
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
![]() |
250 gtr dıyorum en azından parcası ucuz
We believe in sky not sunroof.. Biz gökyüzüne inanırız, Sunroofa değil... ![]() MOTOR BIR TUTKUDUR HER ZAMAN KALBIMDESIN HYO 250R BENI YARI YOLDA BIRAKSANDA ASIK OLDUM BEN SANA SENI UNUTAMAM KARAŞİMSEĞİM ![]() ![]() Kadına ETEK Erkeğe VTEC Yakışır ! |
|
|
|
![]() |
| Paylaş |
| Etiketler |
| 125, 250, gtr, rs, ve |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|