Hizli ara
|
|||||||
| Moto Vitrin Marka ve Model incelemeleri,teknik özellikler,kıyaslamalar |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 (permalink) | ||
![]() Status: Süper Üye
|
haziran sonunda bir scoter almayı düşünüyordum dün bir tane ramzey scoter gördüm bizim burada hoşuma gitti lastikleri biraz büyük 13 cant galiba 125 cc 4 zamanlı tamir servisi ve bayiside tanıdık aynı kişi daha önce motor aldım bu bayiden sorun yaşamamıştım ama motor nasıl hiç biilgim yok bilen arkadaşlar yazarsa fikir konusunda yardımcı olacaklar bana.
|
||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
![]() Status: MotorDelisi
|
valla ramzey e baktım fuarda
kangda scooter ları çalmış ramzey yapıştırması koymuştu adam a dedim bu kangda çin malı en buyuk bayisi ingilteredenmi getiriyosunuz dedim adam gitti
|
|
|
#3 (permalink) |
|
benim motoru alma niyetim dükkanda kısa mesaflerde kullanmak ramzeyi tercih edersem tek sebebi buradaki servisi ve bayisi babam ile beraber kullanmayacak olmasam benim niyetim yamama ybr ama babam vitesli motolarda iyi değil 2 defa kaza yaptı bu yüzden 2-3 milyara kadar bir scoter almayı düşünüyorum asya motor haojin ve bunu gibi 1-2 markaya baktım fiyatları düşük ama servisleri problemli galiba.
ben bursanın ilçesindeyim yamaha ve hondanın burada servisi yok bir tek kanuni ve ramzeyin var ramzeyin bayisi aynı zamanda servisliğini yapıyor ve bu konuda müşterilerine çok yardımcı olan bir insan ama motorun kullanımı nasıl çekişi nasıl onları merak ediyorum honda beat i tavsiyede edecek arkadaşlara hondanın kalitesinden şüphem yok yalnızca ben o motora sığamıyorum biraz ufak kalıyor ya benim ufalmama yada beatin büyümesi gerekiyor yoksa honda beatler çok pratik ve sağlam motor. |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
![]() Status: Tecrübeli Üye
|
Çin mallarından uzak durmakta yarar var. 500-600 YTL fazla ver bilindik, piyasası olan bi alet al derim. Ramzeylerle ilgili problemli diye duydum, iyice araştırmadan alma. Ama karar senin. Şimdiden hayırlı olsun...
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
![]() |
SLM BİROL BENDE RAMZEY SCOOTER ALDIM BIRAK MİLLETİ DİNLEMEYİ HOŞUNA GİTTİYSE AL
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
roadkiller ne demek bırak milleti dinlemeyi. biz burada boşunamı yazıyoruz burada bulunmamızın amaçlarından biride birbirimize yardımcı olmak destek olmak. Hem büyük harf yazmışsın forum kurallarına da uymuyorsun. burada hepimiz kardeşiz
|
|
|
#7 (permalink) | |
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
yorum yapan ve yazan tüm arkadaşlara teşekkürler ben cuma akşam hesaplı bir adet ramzey 125 cc lik scooter aldım servisten aldım bir kullanıcı almış parayı ödemek ile problem yaşamış gerş cermiş bende hesaplı aldım hemde taksitle 2 gün boyunca gezdim 150 km yaptım cumartesi günü pazar hava yağışlı olduğu için gezemedim ama güzel motor artı ve eksileri var çok seri bir motor değil ama güçlü bir motor belli bir oranda hızlanıyor 2 kişi sürekli 80-90 km hızla gidiyor en önemlisi dengei ve frenleri güzel yakıtı iyi sürekli kısa mesafe ve sehişr içi kullanmama rağmen 70 mly yaktı 150 km de benim aldığım fiyata göre güzel motorun bütün işlemleri üzerime yapılacak garantisi ve plaka üzerime çıkacak eğer bu işelmler bitmiş olsaydı bu haftaki bursa daki şelale gezisine katılmayı düşünüyordum ama kısmet yetiştiremedik yardımcı olan ve buraya yazan tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım.
evet arkadaşla motorun üzerinden inip biraz sağını solunu inceleme fırsatı buldum toplanması güzel bir tek arkadaki top case dışında onuda ben zaten direk söktüm şimdi daha hoşuma gidiyor spor duruyor bu akşam bir problem olmazsa ilk defa bir motoruma biraz görsellik katacağım sonra fotolarınıda koyarım inşallah. malzeler iyi vidalarda bir gevşeme yok motordan gelen sesler güzel ağır motor havası veriyor sesi kullanıcısına. hızlanmaya yüksek devirlerde başlıyor 80-90 km den sonra hem hızlanıyor hemde daha hızlı devir kazanıyor ön ışıklandırması güzel farlar güzel iki kişi kullanımı hoşuma gitti vitesler otomatik vites geçişlerini hissetmiyorsunuz benim aldığım paraya güzel motor zaten o paraya ya asya motor alacaktım yada harput motor ama bundan şimdilik memnunum bir aksilik yaşarsam sizede bilgi vereceğim bu motorlardan kullanan arkadaşlar bana bilgi verirse sevinirim bütün herkesin hayalindeki mototra kavuşması dileği ile iyi günler |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
![]() |
ben geçen hafta ramzey 125 lik aldım...vitesli gayet güzel ağır motor kolay kolay önü kalkmıyor...ruhsat trafik sigortam kask eldiven gözlük plaka herşeyiyle teslim aldım...ilk motorum kısa sürede çözdüm tabi öğrenecek çok şey var daha ama ramzey aldığım için pişman değilim gayet rahat motor...scooter ı da gördüm aldığım yerde görünüşü gayet güzel ...bence pişman olmazsın...
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
![]() |
mikrop,
Alıntı:
|
|
|
|
#11 (permalink) |
![]() |
kusura bakma mantzel lafımı yanlış anlama bırak milleti derken bi motor alacagın zaman herkes motorları kötülemeye baslıyor kafayı daha cok karıştırıyorlar demek istedigim hoşuna gittiyse al demekti tekrara kusura bakma
|
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
bu benim eski motor
![]() bu da şimdiki ramzey gerçi süslemesini beğenmedim değiştiricem.
|
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
![]() Status: MotorDelisi
|
tabiki bizi dinleme begendiysen al ama
ben butun scooterları araştırdım aylarımı verdim fuarda gordum adam benle konusmadı kangda diyince kangda yi alıyor üstünde ramzey yapıstırıp satıyor 2 side cin malı begendiysen al tabi..
|
|
|
#14 (permalink) |
|
ben ramzeyi aldım kullanıyorum güclü bir motor ama yavaş güclü dengesi güzel şekli için resimleri koydum sağlam ben düşürdüm 1-2 sefer pek bir şey olmadı benim ramzeyi alma nedenim burada servisi olan bir ramzey var birde kanuni ben bu yüzden aldım şimdilik memnunum. ama bursada yaşasam runner 200 alırdım bana yeterli ama fikir verdiğin için teşekkür ederim.
|
|
|
|
![]() |
| Paylaş |
| Etiketler |
| ramzey, scoter |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|