Hizli ara
| MotorDelisi-GENEL Motosiklet üzerine genel yazışmalar bu bölümde. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 (permalink) |
![]() Status: Yeni Üye
|
arkadaslar selam, 24 ünde adapazarinda arkadasimin dügününe
geldim, bugün birkaç saat önce (saat 10-11 civari) istanbula geçerken otobanda belki 7-8 gurup gördüm pazar gezmesi tarzinda sakarya yönünde gazliyorlardi esimle birlikte gs 500 ümle birçoguyla serlamlastik, merak ettim motordelisindende arkadas varmiydi?, simdi istanbulda kozyataginda yegenimin evinden yaziyorum yarin sabah erkendende çanakkaleye yola çikiyorum 5 gün kamp yapa yapa bodruma dönücem, istanbulda kalayim diye düsünmüstüm ama gezmek daha cazip geldi, hepinize selam........... |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Status: Gast
|
Bodruma mı döniceksin?
Biz tanışıyormuyuz?
|
|
|
|
#3 (permalink) |
![]() |
cenklev gezmeye degil körfez pist yarışlarına gidiyorduk
ben hakkan tuttifrutti mezar 7 kisilik bir gruptuk |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
![]() |
Alıntı:
Motorla ilgili nerede bir aktivite varsa Motordelisi de orada :o Gagagotti'nin dediği gibi 7 kişilik bir gruptuk, körfez'deki pist yarışlarına gidiyorduk. Ancak böyle birkaç grup daha vardı, onlar da olabilir !
|
|
![]() |
| Paylaş |
| Etiketler |
| 2507, otoban, pazargunu, sakarya |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|