Hizli ara
| MotorDelisi-GENEL Motosiklet üzerine genel yazışmalar bu bölümde. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 (permalink) |
![]() |
Evet arkadaşlar, iyi ve kötü yanlarıyla 2006'nın ilk fuarını geride bıraktık. İki defa ziyaret ettiğim fuarı kendi bakış açımla sizlerle paylaşmak ve İstanbul dışında olup gelemeyen motor sevdalısı arkadaşlarım için de faydası olması bakımından bu başlıkta toparlamak istedim... Hepinize sevgiler, saygılar...
Yurdum insanının dehası bize bunları kazandırıyor. Daha fuara girmeden alt girişte kapı önünde TV haberlerine de konu olan özgün prototip... Ağabeyimizi alkışlamaktan başka ne yapabilirizki... ![]() ![]() İlk gittiğim güne oranla fuar tam bir izdihama dönüşmüştü. Her stand insan seliyle dolmuştu... ![]() ![]() En tatlı görüntüler de geleceğin MD adaylarının 2tekerlere olan ilgisiydi... ![]() ![]() ![]() ![]() SUZUKi standında ilk ziyaretimden farklı olarak meraklıların akınına karşı yasak bölgeler bulunuyordu. Bütün motorlarını koruma şeritleriyle çevirmişlerdi... ![]() Birçok arkadaşımın da belirttiği gibi fuar Çin işgali altındaydı. Hatta bazı standlarda bizzat Çinliler yetkili olarak bulunuyordu. ![]() Bazı standlar ürünlerini farklı şekilde lanse ediyorlardı, bence ilginçti... ![]() ![]() ![]() ![]() En ilginç standlardan birinde de bir UCUBE vardı, anlayamadım nedir? ![]() ![]() ![]() Fuara güzellik katan başka unsurlar da vardı ve çok hoştu... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fiyat ve dizayn olarak çok cazip motorlar yüzlerce meraklının ilgi odağı oldu. Menşei ne olursa olsun çok renklilik ortama güzellik katıyordu. ![]() ![]() ![]() Fuar alanının dışında ise her taraf motosiklet doluydu. Fuarda marka ve model açısından hayal kırıklığı yaşayanlar için bulunmaz bir fırsattı... ![]() ![]() Güvenlik konusunda farklı ve pratik çözümler üretilmişti. Gönül rahatlığı ile fuara girilebilir. Gözler arkada kalmasın... ![]() Fuardan dönerken Taksim civarında; Tekirdağ ve Kırklareli'nden gelen motorcu arkadaşlara rastladım. Memnuniyetlerini bir kare ile sizlere yansıtmak istedim... ![]() Önümüzdeki hafta diğer fuarda buluşmak üzere bütün MD arkadaşlarıma saygılar, sevgiler...
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
![]() |
keske ilk resimler bu kadar büyük olmasaydi bu arada bir kirklarelili olarak resimlere bayildim
|
|
|
#3 (permalink) |
![]() Status: Süper Üye
|
ellerine sağlık HULK :alkış
|
|
|
#4 (permalink) |
![]() |
Resimlerin nasıl küçültüleceğini anlayıncaya kadar eşşek kadar resimleri lönk diye koymuşum arkadaşlar... Sonradan olayı toparladım ama ilk sıralar "görmemişin oğlu" misali oldu kusura bakmayın. Haftaya daha düzgün bir şekilde yeni fuarı toparlamaya çalışırım... İhtiyarlığıma verin, tekno özürlük bir durum...
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
![]() Status: MotorDelisi
|
Ellerine sağlık Hulk.. Bu arada ilk iki resimdeki prototip dediğin motor sitemiz üyelerinden VolkanRR'ın eski motoru :o
|
|
|
#6 (permalink) |
![]() |
elerine sağlık hulk o ucube dediğini bende sordum yunanıstanda drag yarıslarında kullanıyorlarmış 400 ps gucunde ımıs 8 silindir miş,
o yetkili cinlilere rıca ettim banada özel bir motor üretecekler , kırmadılar yapacaklarmış tamerozhenchan marka adıyla
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
![]() |
saol ellerine saglık :alkış
|
|
|
#8 (permalink) |
![]() |
kardeş cidden o motor için dediğin bence yanlış adam okadar uğraşmış yapmış bence o kadar uğrasş verip o motoru yaptıysa ona ucube değilde sanat eseri demek lazım adam o motora yıllarının vermiş seni tanımasamda bir motordelisi olarak o kelimeyi sana yakıştıramadım.ama genede allerine sağlık güzel çekimler
|
|
|
#9 (permalink) |
|
![]() Bu hatun Şebnem Schaefer değilmi yahu? Tüh be ya.. Nasıl kaçırmışım
|
|
|
#10 (permalink) | |||
![]() |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
|||
|
|
|
|
|
#11 (permalink) |
![]() |
HULK, saol güzel olmuş ben kocaman resimli daha çok seviyom
|
|
|
#12 (permalink) |
![]() Status: Süper Üye
|
herşeye rağmen güzelmiş..motor motordur sonuçta (çin malları için bunu sölemek birazcık komik ama neise)..yine de eğlenceli geçmiş belli ki ..ellerine sağlık
|
|
|
#13 (permalink) |
|
abicim ellerine sağlık bizim gibi fuara gelemiyen arkadaşları düşünüp böyle bir girişimde bulunman gerçekten çok güzel.resimler de muhteşem olmuş ayrıca fuarın dışını da neden se merak ediyordum sahiden heryer motor dolu
abi birde ben seni benim yaşımda felan zannediyordum(24)ama baya yaşlıymışsın şaka tabi abi. :o üstte ihtiyarlığıma verin demişsin estağfurullah.senden güzel resimlerinin devamını bekliyorum abicim sevgiler...
|
|
|
#14 (permalink) |
![]() |
Sağol dostum fuara gidemedik ama biraz yüreğimize su serptin. :alkış
|
|
|
|
|
|