Hizli ara
|
|||||||
| MotorDelisi-GENEL Motosiklet üzerine genel yazışmalar bu bölümde. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#31 (permalink) | ||
![]() Status: Yönetim Kurulu
|
zx14'ün hayabusadan daha hızlı olması şaşırtıcı değil ki motor 215 kg (abs'siz) busa 217, zx14 157 nm tork(7500 rpm) busa 138 nm tork(7000 rpm) , zx14 200 ps (ram-air)(9500 rpm) busa 175 hp (9800 rpm), zx14 1352 cc busa 1299 cc ,zx14 silindir, çap * strok 84 - 61 busa 81 - 63 herşey busaya göre tasarlanmış motorda yani adamlar busaya bakmışlar zx14'ü yapmışlar resmen 22 lt benzin deposu busa 21 lt , busa 805 mm sele yüksekliği zx14 800 mm şimdi busa fanatikleri zx14'ün daha iyi bir makine olduğunu kabul edemiyor ama bende busa fanatiğiydim ve bir gün mutlaka daha iyisinin çıkacağını biliyordum ve o gün geldi bence zx14 kusursuz. :alkış
|
||
|
|
|
|
|
#32 (permalink) |
![]() Status: Süper Üye
|
arkadaşlar kawasaki ne yapacağı yaptığı belli olmaz bir zamanlar tr zzr 1100 le büyümüştü
|
|
|
|
|
|
#33 (permalink) | |
![]() Status: MotorDelisi
|
Alıntı:
bugün gibi aklımda hayabusa geldi gelecek die tartışmalar varken motorcular arasında çok buyuk bi kısım kamyon gibi yaa R1 onu delerde geçer filan die konuşurdu çünkü hafif derlerdi.ama busa geldi ve kendini ve ne olduğunu dosta düşmana kanıtladı... yani iyi olan hersey hak ettiği yere gelir bunu kimse engelleyemez.zx14 te bence iyi bi alet.. |
|
|
|
|
|
|
#34 (permalink) | ||
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#35 (permalink) |
|
zx14 kral çünkü kendi segmentini yeniden yarattı,ağırbaşlı yolların efendisi görünümlü aynı zamanda hırçın,önden arkadan görüntüsü ,geniş kafa grenajı beni yerimden boşuna kaldırma sehir içinde bunaltma der gibi sonuçta bir başka japon bu bayrağı elbette farklı noktalara götürecek bence simdilik kupon makinam olsun diyenler için kawa doğru adres ,sat hayabusa zaten kendini ispatlamış bi alet aynı kasayı devam ettirmeleri ise makinayı daha da farklı kılıyor bence ,amerika pazarında bir klasik bu arada ne yalan söyliyim fuarda üstüne tüneyip düşünüp tasındığım iki motordan biri
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi: izmir'den zx14 güle güle kullan demeyi unuttum :o Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi: izmir'den zx14 kardesime hayırlı olsun diyorum
|
|
|
#36 (permalink) |
|
YİNE DİYİM ALEM BUYSA,, HAYABUSA ARKADAŞLAR
|
|
|
#37 (permalink) |
|
SAT, konuşan adam yapılan masrafa 1000 $'dan az diyor, egzoz var diyor, birde filtre vardır en fazla, linkini verdiğim yerde her sayfada değerler var, bir çok sürücü tarafından yapılan en iyi zamanlar var, dikkatli bak, daha iyi değerler bile vardır belki.
Son Mesajdan 15 dakika sonra eklendi: şimdi okudum biraz, gücü kontrol edemediklerinden çoğu denemede 10 saniyenin bile üstünde değer yapmışlar, 9.8 in altına pek inememişler çünkü tekere geliyomuş makina. power commander ve egzoz konmuş, makina biraz alçaltılmış, yazıyı yazan adam kolaylıkla 9,57 yapmış, videoda görülen ise 9,17 olarak en iyi değeri yapmış. bunlar acayip zamanlar stock makina ile. 8 sn yapanların güçleri bunun iki katı, ayrıca eşşek kadar lastikleri var
|
|
|
#38 (permalink) |
![]() |
ben gelecek sene çıkacak busa'nın zzr1400'den güçlü olacağı inancındayım. busa fanatiği filan da değilim, belirteyim.
|
|
|
#39 (permalink) |
![]() |
Kawasakinin kendine yakışmayacak bir standı vardı..Çok dar bir alan almışlar..Bence çok sıkışık olmuştu..
|
|
|
#40 (permalink) | |
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#42 (permalink) |
![]() |
kawasaki ya yaptı gene yapacagını
|
|
|
|
#43 (permalink) |
![]() |
2006 nın başlıkları hortlatılmış dün.. ne iştir anlamadım..
|
|
|
#44 (permalink) |
![]() ![]() |
kawasaki önce güzeldi şimdi git gide gıcıklaşıyor ondan sevmiyorum performans bakımındanda kötü ben kullanıcısı olarak konuşuyorum ama zevkler ve renkler tartışılmaz ben sadece bunu sölüyorum
|
![]() |
| Paylaş |
| Etiketler |
| fuarin, hic, kawasaki, krali, tartismasiz, zzr1400 |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|