Hizli ara
| MotorDelisi-GENEL Motosiklet üzerine genel yazışmalar bu bölümde. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 (permalink) |
![]() Status: Süper Üye
|
Taraflı yorum yaptığımı düşünenler için kral stand olarak HONDA demeyi unutmuyorum stand içinde barkovizyonda isteyenlere görevli eşliğinde model tanıtımı yapılması motorsiklet fuarına yakısır görüntülerdi fakat model itibariyle yenilik olarak kawasaki mankensiz modelsiz zzr1400 dedirtti!!!!!
|
|
|
#2 (permalink) |
|
resim koymamışın çekmemişmiydin
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
![]() ![]() |
pazar gunu oradayım nasıpse :o :o :o
|
|
|
#4 (permalink) |
|
zzr 1400 teknik olarak çok iyi bir motor bildiğim kadarıyla ,ama tipi çok kötü olmuş yaw bence
yanlış anlama zevk meselesi tabii
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
bence tipide güzel özellikleride...
saygılar..
|
|
|
#6 (permalink) |
|
bence esas tipi süper motorun ama arkaya 200 latik koymaları lazımdı standart.
|
|
|
#7 (permalink) |
![]() Status: MotorDelisi
|
burda kişisel zevkler ön plandadır.mesela sana müthiş gelen makina yukarda okudum bazı arkadaşlara güzel gelmiyor,ben büyuk kasa motorları herzaman severim hayabusa gibi,şimdi zx14 yakından görmeden yorum yapamam amaresimleri bence güzel özellikle kafa 10numara.ayrıca bu sene çıkan bi makina tabiki dier rakibine göre üst seviyede..daha gelmeden hayabusanın tahtını salladı,gercekten de busayı devircekmi onu zaman göstercek.ama benim şahsi fikrim rakipte olsalar busa ile ZX14 tam aynı tarz diiller.yani zx14 ü ben drag yaparken düşünemiyorum gözümde canlanmıyor,kasa olarak daha S.tourıng makina gibi.busa daha race tipi.bu benim fikrim haa eminim otobanda busayı delecek bi gücü var ama tarzı bence busa gibi diil.ve halkımızda race makinalar herzaman daha ilgi çeker.zx14 satış rakamları busaya yetişemicek bence.bunlar benim fikirlerim ve evet fuarda zx14 sükse yapıcak tabiki,en büyuk makina o.(hp,tork,hacim)ve yeniiii :o
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
SAT, hayabusayı yı inşallah ezer geçer nediyelim bazıları şov yapıyo draglarda bu sene bilmem zx 14 girermi ama seneye büyük ihtimal bakacayız sonuçlara
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
şase uzunlığu,genişlik filan pek bilgim yok zx14ile ama busdan uzunsa virajları sorunlu olur,herkesin bildiği gibi virajlarda kısa şaseli makinalar iş yapar,koltuk ve yere yakın çiff eksoz bana çok torıng bi hava verdi busada çift eksoz ama eksozlar daha yukarda bence fotolardan gördüğüm kadarıyla.sonra şanzuman oranları son süratemi yatkın yoksa seriliğemi yönelik torku ne durumda vercek bunlar hep muamma???görcez benim spor motor tarzıma pek uymuyor acıkçası bence çok kuvvetli bi yol motoru uzun yolda kop git,ama yani belki bielenler vardır yoşhının modifiye ettiği bi busa var fotolarda,akıl almaz spordu,zaten piste çıkan bi makinaydı,işte zx14 ü ben bu tarzada göremiyorum yani tarzları farklı biz rakipte desek bence hitap kitlesi farklı,draglarda bence zx14 olmayacak.
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
bu sene olacanı ben hiç tahmin etmiyorum ama seneye çok büyükbi ihtimal olacak SAT, verileri konusunda elinde hiç bir bilgi varmı araştırdınmı veya duydunmu
|
|
|
|
|
|
#11 (permalink) | |
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
![]() |
SAT tamamiyle´n katiliyorum bencede ZX14 touring tipi bir motor uzun yolda rahattir diye düsünüyorum.buradan türkiyeye gelmek icin düsünülebilir burada yagmurlar diner dinmez ilk isim gidip servisimde denemk olacak cok merak ediyorum.herseyden önce rahatligini
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Necromanger, nekadar ayıp seni kawasaki düşmanı
|
|
|
|
|
|
#14 (permalink) | |
|
Alıntı:
Kardeş pek bir objektif olmuşsun.
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
açıkçası 2senedir drag ortamından uzağım arkaşadaşlarla konuşmadım ama adamların tarzını bildiğim için draglarda zx12yi tercih eden pek olmucak dedim.ancak herkes merak ediyor busayı dragta yermi die bunun için kesinlikle denemeler olcaktır tabiki burada en önemli faktör tecrübeli hassas eller..bunuda göz ardı etmemek gerek.yani demek istediğim birazda boyamasının verdiği etkide olmuştur bunda zx14 çok sade ağır başlı bi alet gibi duruyor kısacası bi ağır abi
ama busa daha spor daha agresif bi tipte.yarış grenajları busaya korkunç yakışıyor stıkerlar tek yoshi trıoval mükemmel duruyor hep diyorum bulan varsa koysun şu busayı...yoshinin modifiye ettiği bi alet akıllara zarar ya...ama zx14ü yarış elbiseleri ile düşünemiyorum bu SYN.AHMET NEJDET SEZERE forma şort giydirip sahaya çıkarmaya benzer..
|
|
|
|
![]() |
| Paylaş |
| Etiketler |
| fuarin, hic, kawasaki, krali, tartismasiz, zzr1400 |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|