Hizli ara
| MotorDelisi-GENEL Motosiklet üzerine genel yazışmalar bu bölümde. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 (permalink) |
![]() Status: Süper Üye
|
Sewgili motorcu arkadaşlar ..
Lütfen soracağım soruyu mazur görün ama inanın bilmediğim için soruyorum. 100 cc lik,4 zamanlı bir motoru olan scoter ile ,üzerinde sizin yorulmadığınızı varsayar isek, kesintisiz ne kadar yol alabiliriz? yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
![]() Status: Tecrübeli Üye
|
benzinin bitene kadar arkadaşım...
|
|
|
#3 (permalink) |
![]() |
saglam bı motorsa benzın bıtene kadar gıdersın cıdden :o
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
bence de benzinin bitene kadar ha dersen ki benzini alıp tekrar devam edersem ne kadar dersen popon ne kadar elverirse o uyuşmaya
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
![]() |
Bence benzin bitmeden şişebilirde. Tabi hangi 100cc motordan (scooter) bahsettiğimizde önemli.
|
|
|
#6 (permalink) |
|
benm beat bahçeşehir den adapazarına gitti 208 km ama kendimde dönecek cesareti bulamadım arabayla geri döndük
otobanda ki rüzgar çok büyük dezavantajdı :o
|
|
|
#7 (permalink) |
|
hani scooter hava yol durumu..düz yolda sıkıstırmadan 50 km hız ile depoyu cok rahat bitirir..
|
|
|
#8 (permalink) |
![]() Status: MotorDelisi
|
BEN 100CC 2zamanlı makina ile (BW'S100)110KM uzaktaki yazlığa durmadan 70den asağı inmeden 80 km çıkmadan durmadan sürekli gidip geliyorum.4 zamanlı bi makina subaplı makina olduğu için uzun yolda 2 zamanlıya göre çok daha sağlam güvenli gider ve bakımlı bi motorsa benzin bitene kadar gidersin.ama limitlerde dil.%70 performans ile kullanmak sartıyla.. :o
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
![]() |
Arkadaşım bu sanada bağlı , scooter ınada bağlı. Sen rahatsan doldur deopu gazla boşalt tekrar doldur tekrar gazla. Ama fazla sıkıştırma şişebiliyor. Uzun süreli 70 -80 arası gittikten sonra belli bir süre gaz kesebiliyor..
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Sewgili paydaşlarım,
Öncelikle yapyığınız yorumlar için hepinize teşekkür ederim .Yaptığınız değerlendirmeleri kesinlikle dikkate alacağım.Asıl olan şu ;Daha evvel bu kadar küçük bir motora binmedim .Bu makina ,Motor bloğunda made in Japan yazan , 2005 model bir Ramzey ,Açıkcası çizgilerini beğendiğim için aldım ve bu yaz bununla biraz gezmeyi düşünüyorum.İşte bütün öykünün özeti bu ..ama değerlendirme yapmayı düşünen arkadaşım var ise lütfen yazmaya devam etsin Hepiniz sağlıcakla kalın..saygılar |
|
|
|
|
|
#11 (permalink) |
![]() Status: Tecrübeli Üye
|
ben hussarla canakkaleden tekirdaga gittim ama giderken birsey olmadı gelirken cok sıkıstırdım sisti alet yarım 10 dakka rolentide bıraktım sonra kapadım aleti yarım saat dinlendi sonra gene devam :o
|
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Ben AS150T ile İstanbul-İzmir gidip döndüm. Yine aynı motorla aynı gün içinde İstanbul-Edirne gidip döndüm (bir günde yaklaşık 550 km).
Eskiden bir modenasım vardı 111cc onunla 4 kez İstanbul-izmir yaptım. Yani diyeceğim o ki uzun yol olayı sürücüye bağlıdır. Sıkıştırma olayı da tamamen sürücünün işidir. Çünkü yemediği halde gaz verip motorun anasını ağlatan yine sürücüdür. Her motorun gidebileceği hız bellidir. Piyasadaki en dandik, en küçük ccli motoru verin buradan Hakkariye gideyim... |
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Sewgili Onlyrıder dostum..
Sanırım senin gibi yorum yapan arkadaşlar haklı..Kal sağlıcakla... |
|
|