Hizli ara
| MotorDelisi-GENEL Motosiklet üzerine genel yazışmalar bu bölümde. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 (permalink) |
![]() |
Yorumu sizlere bırakıyorum... Yavaş yavaş da olsa iyi şeyler olacak inşallah... Ülkemi seviyorum, motorumu seviyorum, sizleri seviyorum...
http://www.hurriyet.com.tr/yasam/4943906.asp |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
![]() Status: MotorDelisi
|
HULK, kardeşim bana kalırsa motoru ve polis dayanışması ülkemizde pek yok bizim türk polisleri yakaladırlarmı basalım cezayı die uğraşıolar KASK DAĞITSA NOLACAK DANDİKLERİ VERMİŞTİR
|
|
|
|
#3 (permalink) |
![]() Status: Süper Üye
|
150 tane kask dagıtmıslar teşekkur edıyoruz :o birazda buraya yolluyayın dolasmaya cıktıgımda nedense tek kasklı genelde ben oluyorum
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
![]() |
YAhu onlarda insan be. Hatta bazıları motorcudur bile.
Bi gün gezerken bindim motora motora çalıştıracam polis abin işaret etti. Ayaklığın açık kaldı dedi. Motor zaten çalışmazdı ya olsun önemli değik.Sağ olsun düşündü söyledi. Polisler kötüdür diye ön yargı yı yıkalım biraz |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
![]() |
ya bu kask olayı önemli cidden tabide, ne bileyim birazda abartılıyo sanki... bugün bi motosiklet aldım, taa bilmem ne köyünden, 40-50 km lik yoldan getirdik arkadaşla, gözümüzün biri yolda, biri polis varmı diye etrafta, neyse çok şükür kazasız, belasız, cezasız geldik, bu defa da nizamiyede güvenlik giremezsin kasksız dedi
yau abi diyorum daha yeni aldım motoru, götürüp yurdun önüne kitleyeyim motoru gidip kask alıcamz söz diyorum yok kardeşim olmaz...! ey allahım zaten motor yolda arıza yaptı kaç saat onla uğraştık güneşin altında, herif bide alamam diyince şartel atıyodu az daha, okulun bütün nizamiyelerini dört döndük, sonunda saolsun bi abi aldı da girdik içeri ![]() Ama bütün bunlar bir yana, kask kesinlikle çok önemli, polisten korktuğun için değil, herşeyden önce kendi canın için çok önemli ve gerekli birşey arkadaşlar... :o |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Abi ben katılıyorum ya işallah güzel şeyler olacak lafına.Valla olması dileğiyle polislere de burdan
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
![]() |
inşallah gelecek bizim motorcular için daha güzel daha hayırlı olur
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Arkadaşlar ben bu polisleri alkışlarım
Diğer arkadaşlarımızın da dediği gibi Motocu polislerimiz de var. Bi gün bi tanesi ile Kuşadasında sohbet ettik. Polis beni motorlarla sohbet etmek için durdurmuş evrak falan sormadı, motorlarla ilgili soru sordu
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
![]() |
Trafikçilerin çoğunluğu motorcudur,motorcularıda severler,biz onları zıvanadan çıkarıyoruz :o
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Göz yaşartıcı bir güzellik... Bu ülkede iyi şeyler de oluyor demek ki... Demek ki halen umut var, kokuşmadık henüz toptan!
|
|
|
#11 (permalink) |
![]() |
güzel bir uygulama unutulmaz bu iyilik
|
|
|
#12 (permalink) |
![]() Status: Üye
|
Olaya farklı bir açıdan bakıyorum arkadaşlar. Bireylerine kask veya emniyet kemeri takmanın önemini fark ettirememiş bir toplumuz. İlke okuldan itibaren bizelre verilen temel eğitimin yanısıra sürücü kursları ve ehliyet sınavı ile sürücülere öğretilmesi gereken trafik bilinci malesef yeterli değil daha da vahimi ne devlet ne bireyler bunun farkında değil. Muhasır medeniyetlerin çok tan farkına vardığı bilinçelndirmek tüm sorunların temelden çözümüdür mantığına malesefki hala ulaşa bilmiş değiliz. Bu yüzden bu tip sorunsuz sürücülere kask dağıtmak gibi anlık by pass çözümler ile bir yerlere varabileceğimizi düşünüyoruz.
Gönül isterki her motorsiklet sürücüsünün kendi sorumluluk ve bilinç histerisi ile kask alsın ve kask taksın. Trafikçi arkdaşlarda böle gösteriş vari davranışlar yerine işin teorik boyutu ile hem oto hem motor sürücülerini bilinçlendirecek ve doğruyu anlatım onları doğruyu yapmaya güdüleyebilecek bir trafik eğitim sistemi geliştirsinler. İnanın bunu başarabildiğimiz zaman medeniyetin tadını çıkaracağız Motor delisi spor klübünün biz motorculara doğruyu anlatma ve bilinçlendirme çabalarından dolayı lkutluyorum Yaşasın MD
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yapanlardan Allah razı olsun.Tabiki bütün polisler kötü diye birşey yoktur .İyi polis kötü polis vardır
|
|
|
#14 (permalink) |
![]() Status: MotorDelisi
|
ehliyetim yok ama motorcu polis abime yardımcı oldum motoru kaldırmasında yere düşürmüş bana hiç ehliyet sormadı zaten bizim evin kenarlarında geziyorum
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Gerçekten teşvik edici bir uygulama güzel bir gelişme
Bu arada sizinle birşey paylaşmak istiyorum arkadaşlar. Yeni bir topic açmak istemedim. Hepinizin neden delirdiğini Cumartesi sabahı itibariyle ilk A2 sürüş dersimde anladım. :o İlk seferim olmasına rağmen zorluk çekmedim ama hoşlanmaktan, merak etmekten, ilgi duymaktan öte aşık oldum bu olaya Motor kullanmak gerçekten harika bir duygu ve ben bu hastalığın pençesine düşmekten çok memnunum
|
|
|
|
![]() |
| Paylaş |
| Etiketler |
| dayanismasi, motorcu, polis, ve |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|