Hizli ara
|
|||||||
| MotorDelisi-GENEL Motosiklet üzerine genel yazışmalar bu bölümde. |
![]() |
|
|
#1 (permalink) | ||
![]() |
Ben geçen gece 3 kere OGS den kaçak geçtim
Onları internet ten kontrol etmemin bir imkanı var mı? 3 gün içinde falan durumları varmış.Tam bir bilgim yok.Yardımcı olursanız sevinirim.
BU ALANA REKLAM VERMEK İÇİN TIKLA! |
||
|
|
|
| Sponsored Links | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
![]() Status: Tecrübeli Üye
|
Şimdi nette arama yaptım dene istersen...
http://www.trafik.gov.tr/sorgulamalar/sorgulamalar.asp# Bu sayfadan çıkıyordu galiba...Vergi borcuda dahil... http://www.gelirler.gov.tr/gelir2.ns...D?OpenFrameSet |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
![]() |
çok sağol dostum da vergi numarası olan yere ne yazacağız ? Sanırım kendi vergi numaramız değildir.
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Status: Gast
|
c.tesi sabah beşbuçuk gibi OGS'den kaçak geçmişsin.
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Ruhsattaki tescil tarihi ile motosiklet kimin üzerineyse onun vergi nosunuı yazman gerekiyor...Benim sayfa açıldı o şekilde...
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
![]() |
zen, hayır o saatte sizdeydim
1 saat sonra kaçak geçtim artayt, Benim üzerime motor vergi numarasını yazdım ama çıkmıyor yaa
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Kardeş bak açıklaması bu şekilde yapılmış oku yine dene istersen...
Ana Sayfa > Motorlu Taşıtlar Vergi Dairesi > Açıklamalar AÇIKLAMALAR I - HİZMET VERİLEN VERGİ DAİRELERİ Bu sitede Otomasyona Geçen Vergi Daireleri ne kayıtlı araçlar için aşağıdaki bilgileri sorgulayabilirsiniz. 1- Aracınızla İlgili Kimlik Bilgileri 2- Motorlu Taşıtlar Vergisi Borç Bilgileri 3- Trafik Para Cezası Borç Bilgileri 4- Tüm Tahsilat Bilgileri II - BİLGİ GİRİŞ EKRANINDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR 1- Plaka numarası bitişik girilmeli. 2- 01/03/1998 tarihinden sonra alınan taşıtlar için vergi kimlik numarası girilmesi zorunludur. 3- Vergi Dairesi kayıtlarındaki tescil tarihi, araç ruhsatındaki tescil tarihi veya (ikinci el taşıtlarda) noter satış tarihi olabilir. III - MOTORLU TAŞITLAR VERGİSİ VE TRAFİK PARA CEZALARINI ÖDEYEBİLECEĞİNİZ BANKALAR Motorlu Taşıtlar Vergisi ve Trafik Para Cezalarınızı, Vergi Dairesi ve Bankalara ödeyebilirsiniz. Ayrıca |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
![]() |
yok abicim noter satış tarihini de denedim olmadı ne şanssızım ben yaa
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Plaka büyük harfle ve bitişik olmalı dikkat ettinmi buna...
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | ||
![]() |
artayt, ewet dostum en az 10 kere denedim
BU ALANA REKLAM VERMEK İÇİN TIKLA! |
||
|