Hizli ara
| MotorDelisi-GENEL Motosiklet üzerine genel yazışmalar bu bölümde. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#136 (permalink) |
![]() Status: Üye
|
resimler beni cok etkıledı cok uzuldum allah yakınlarına sabır verısın mekanı cennet olsunn...
|
|
|
|
|
|
#137 (permalink) |
![]() |
MEKANI CENNET OLSUN , ALLAH RAHMET EYLESİN,
ALLAH birdaha çevremizde böyle acılar göstermesin ,yaşatmasın tüm MD ailesini ve motorcu arkadaşlarımızı ALLAH'IM kazadan beladan korusun... |
|
|
|
|
|
#138 (permalink) |
![]() |
mekanin cennet olsun abicim..seni hiç unutmayacagiz hep seninleyiz
|
|
|
|
|
|
#139 (permalink) |
![]() |
hepimizin bası sağolsun cennet mekanı olsun gelemedik orada bulunamadık ama dualarımız onunla olsun inşallah..
|
|
|
|
|
|
#140 (permalink) |
![]() Status: Yeni Üye
|
mekanı cennet olsun .ailesine ve sevenlere sabırlar versin
|
|
|
|
|
|
#141 (permalink) |
![]() Status: Tecrübeli Üye
|
Mekanı cennet olur inşallah .Ailesine baş sağlığı diliyorum.
|
|
|
|
|
|
#142 (permalink) |
![]() |
Kayıplarımızı acılarımızı untmayalım her acımıdan ders çıkartalım
SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR 1- Karar verdimi uygulayacaksın 2- Uygularken tereddüt etmeyeceksin 3- Tereddüt ettiğinde kaybedersin 4- KAYBEDENLERİN KAYDI DÜŞÜLÜR GİDENE ÜZÜLME SEVSE GİTMEZDİ, GELENE SEVİNME ODA BAŞKASINDAN GELDİ BUGÜN SENİ DELİ GİBİ SEVEN DÜN BAŞKASININ UĞRUNA ÖLECEKTİ |
|
|
|
|
|
#143 (permalink) |
![]() Status: Tecrübeli Üye
|
allah rahmet eylesin...
|
|
|
|
|
|
#144 (permalink) |
![]() Status: Süper Üye
|
gevezehanim, Ah be geveze hanım naptın ne içten bir yazıydı bu nasıl ağlattın beni Zagor abimle İzmir'e gittiğim de Ozze de tanışmıştım güler yüzlü, sıcak, kalbinin güzelliği yüzüne yansıyan ve hoş muhabbet bir insandı şimdi tanımanın buruk sevinci ve kaybetmenin inanılmaz acısı var. Eyy gidi fani dünya, kimleri alan dünya, ecel aldı yer gizledi fani dünya kime kaldı ???Kime
![]()
|
|
|
|
|
|
#145 (permalink) |
|
Status: Gast
|
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
tüm yakınlarının ve motor camiasının başı sağolsun umarım böyle üzücü haberler hep uzak olur hepimizden |
|
|
|
#146 (permalink) |
![]() |
Allah rahmet eylesin. bütün yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum...
|
|
|
|
|
|
#147 (permalink) |
![]() |
tüm md nin bası saolsun allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
|
|
|
|
|
|
#148 (permalink) |
![]() Status: Moderatör
|
hiç tanımadığım halde bi abimi kaybetmiş kadar üzüldüm...allah rahmet eylesin..iç burkan görüntüler,mekanı cennet olsun...
"Cenneti ve cehennemi illa ki gelecekte arama. İkisi de şu an da burada mevcut. Ne zaman birini çıkarsız, hesapsız ve pazarlıksız sevmeyi başarsak, cennetteyiz aslında. Ne vakit birileriyle kavgaya tutuşsak; nefrete, hasede ve kine bulaşsak, tepetaklak cehenneme düşüveririz." http://www.dogaicincal.com/ |
|
|
|
![]() |
| Paylaş |
| Etiketler |
| md zagoru son yolculuguna ugurladi |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|