Hizli ara
|
|||||||
| MotorDelisi-GENEL Motosiklet üzerine genel yazışmalar bu bölümde. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 (permalink) | ||
![]() Status: Süper Üye
|
Edit Bana yakışmıyacak laflar ettim ama çocuk vefat etmiş anama küfür edince dayanamadım tüm md den özür dilerim...
|
||
|
|
|
|
#2 (permalink) |
![]() |
tmm sakin ol ama
geç küfürleri de yaaa boşver yaaa takma sinir olma yani.. edit : şimdi okudum o başlık altındaki yazıları ya şunu bi kafanıza yerleştirin biz niye burdayız yada zorlanmayın ben sölim motor hakkında daha fazla bilgiye sahip olmak dost edinmek ve daha fazla sosyalleşmek bu tür tartışmaların yeri mi sizce o ülkücüdür o solcudur o başkadır bunlar normal şeyler ama hepsinin tartışma yerleri ayrı burası yeri değil eminim adminler bu konuda kimseye fedakarlık göstermeden gerekeni yapar çünkü küfür kötü bişiy.. hiç gerek yok yani uzatmanın sende boşver bnce diye desin onlar öyle dedi diye sen ölemi oluyorsun.. duyma geç yani |
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
WarCer, Kardeşim takma boşver lafla,icraat ayrıdır.Havlayan it ısırmaz der Atalarımız..
Erkill kardeş Ülkücülük deil senin savunduğun senle bigün buluşalım konuşalım ülkücü olmayan insanlara küfür etmek Ülkücülük deildir! küfürleriniz için kalbini alın birbirinizin hepiniz Bu Ülkenin evladısınız.. Kürtler hakkında söylediklerine katılıyorum ama Doğulu deil kürt=pkk
|
|
#4 (permalink) |
![]() Status: MotorDelisi
|
|
|
#5 (permalink) |
![]() |
abicim bu ne ya noluyo bu forumlara arkadaşlar konu motordan çıktımı böle oluyo lütfen birbirimize saygıyı bozmayalım mod arkadaşlar gereğini yapın yoksa böle olaylar bu forumun sonunu getirecek ciddi durumlar
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
![]() |
arkadaslar lütfen bu polemigi fazla uzatmayalim birakalim su bölücü mevzunu bizler ayni yola baskoymus gönül dostlariyiz böyle konularla birbirimizi yipratmayalim yazik yillarca bizi böyle yiprattilar zaten bizlerin dedeleri bu vatan icin kan dökmüs biz birbirimize düselim diyemi savasmislar lütfen ricaediyorum önemli olan insanliktir bizler müslümaniz dinimizde irkcilik 2. planda kaliyor.
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
![]() |
topiği okudum.onlar nasıl sözler öyle ya.olgun insanların yapacağı şeyler değil bunlar.
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi: Alıntı:
|
|
|
#8 (permalink) |
![]() |
KAZALARDAN OLACAK HERALDE SAÇMALAMAYA BAŞLADINIZ KÜFÜRLER HAKARETLER NE DEMEK DOĞULU=PKK ,KÜRT=PKK SİZ KİMSİNİZ Kİ BUNA KARAR VERESİNİZ TEK VATAN TEK BAYRAK TEK MİLLET TOPİKLERDE SİYASET YAPMAYIN LÜTFEN SİYASET YAPMAK İSTEYENLER PARTİLERE GİTSİN MOTORCU =SPORCU DUR burayı kelebek mrc ile karıştırmayın
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
motor ile ilgili şeyler yazın....
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi: wurun kilit !!!
|
|
#10 (permalink) |
|
konuyu bilmiyorum ama konu bölücülük ise bu kişilerin yaşamaya hakkları yoktur.
bu vatanın üzerinde yasayacaksın bu vatanın ekmeğini yiyeceksin,sonra masum insanların 20 yasında gencecik askerlerin kanını dökeceksin... allah biliyor gözümü bile kırpmam kim olursa olsun tanımam. SÖZ KONUSU VATANSA GERİ KALAN HERSEY TEFERRUHATTIR... uzun süre kaldım hakkari çukurca,yüksekova,şırnak ortaköy,bana o şerefsizlerden söz edipte gece vakti ağzımı bozdurtmayın çoluğundan cocuğuna nepalm bombasını basacaksın yakacaksın çünkü insan olanla oturup konuşulur onlar insan değil yaratık.
|
|
#11 (permalink) |
![]() Status: Banlı Üye
|
konuyu okuyan kişilerden biride benim. müzik zevk renk tartışmasından oralara nasıl sürüklendi nasıl ana bacı küfürler uçuştu aklım ermedi
WarCer, gözlemledigime göre aklı başında güzel bir insan. onurlu bir davranış sergileyip form kullanıcılarından özür dilemiş. diğer arkadaşıda aynı erdemli davranışı sergilemeye davet ediyorum. uzlaşma ile bu topigin kilitlenmesini görmek istiyorum
|
|
#12 (permalink) |
|
bu topıc kıtlenır haberınız olsun neoldu bıttı anlamıs degılım ama sakın olun
|
|
#13 (permalink) |
|
Hangi sanatçıyı dinliyorsunuz diye bir topik vardı VİP te, silinmiş. O topikmi bu noktaya geldi
Yuh ulan diye bir topik daha vardı, o geldi şimdi aklıma nedense. Bence uzatmayın daha fazla, warcer hatasını anlayıp özürünü dilemiş Muhatabı olan arkadaş veya arkadaşlarda aynı insaniyeti göstersinler ve bu mevzu kapansın bence.
![]() |
| Paylaş |
| Etiketler |
| adami, ediyorlar, hasta |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|