Hizli ara
|
|||||||
| MotorDelisi-GENEL Motosiklet üzerine genel yazışmalar bu bölümde. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 (permalink) | ||
![]() |
MOTOR ALMANIN İNCELİKLERİ :
(yoğun istek üzerine ) Bu yazdıklarım 2006-2007-2008 dönemi için geçerlidir! Alacağın motoru çok iyi araştır ; İnternetin bütün imkanlarını kullan , forumlarımızı oku ; kullananlara sor , bilgin olsun (bilen yönetir ; unutma!) Piyasayı kızıştır ;(FALANCA BAYİDE ŞU FİYATTI GALİBA ; hehehe) Hemen alma ,nazlan , zengin süsü ver ; (cebinde para olması şart değil , onlar bilmiyorlar ; O ne kadar satıcı ise sen de o kadar alıcısın) Taksit seçeneklerini sor ; çünkü herkese ayrı muamele yapılıyor... Kredi kartıyla peşin fiyatına taksitli 1.000 cc. super sport makina alınabiliyor! Ne istediğini bilmiyormuş gibi davran! (Onlar öyle sansınlar tüm seçenekleri de görmüş olursun) İstediğin her motorun üstüne bin -fazla durma in! sizi ararım de cep telefonunu çıkart... kafan karışınca kartvizit ve broşur iste! Motora fiyat biç ; arada %10 oynasın... İlgisiz davran ki; ilgiyi üstüne çekmeyi bilmelisin... (Daha fazlasını kazanıyorlar ; artı aksesuar ve servislerden de çok para vereceksin nasıl olsa) Bütün herşeyden sonra vergileri ve ötv yi mutlaka hatırlat ki yatırıp sana makbuzunu teslim etsinler ; ruhsatını alırken kontrol et bandrolleri tam olsun eksik çıkarsa ; motorla mekandan çıktığın gibi borç faizi ile senindir... Olacakların keyfini çıkar... Gel buraya kaça aldığını yaz ; Beni de yazılarınızda belirtin ki ; ben de mutlu olayım...
|
|
|
|
#2 (permalink) |
![]() Status: Süper Üye
|
eczaci101, şimdi sen gazı verdin millet koşar alır.
bayiler cepleri bom boş zengin görünümlü kankilerle dolarmış mesela canımmmm
|
|
|
|
#4 (permalink) |
![]() |
slm
bilgin için tşk ama pekte o şekil olmuyor bizim 2 arkadaş motor ları soruyolardı .adamlara fiyat soruyolar adam oturduğu yerden alıcıysan geleyim yoksa fiyata gerek yok diyoor.. bu şekil esnaflarımızda var ...bu adama senin dediklerini uygularsak kesin dayağı yeriz .... --------------------- ninja
|
|
|
#5 (permalink) |
![]() Status: MotorDelisi
|
bunlara gerenk yok param olsun ben her türlü ticarti yaparım
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi: tabı ninja, da dediği bi olasılık
|
|
|
#6 (permalink) |
![]() |
taktikler iyi bi denemek nasip olur heralde
|
|
|
#7 (permalink) |
|
eczaci101, okadar uğraşmaya gerek yok dostum.
mesela örnek vereyim.sıfır bayi fiatı 25 diyelim.ve sen 24 e almak istiyorsun.keşşş koyacaksın paranı cebe,direkt bayiye gidip masanın üzerine koyacaksın parayı,ya ver diyeceksin yada diğer bayiye gidiyorum dediğin an olay biter,ben hep öle yapıyorum ve gayet te iyi tutuyor paranın yüzü sıcaktır unutma,özellikle masanın üstündeki paranın :o
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
bak ekamba, olayı cozmus
|
|
|
#9 (permalink) |
![]() |
okadar araştırmana gerek yok iyi olan motorlar kendini gösteriyorlar
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
![]() |
eczaci101, abi bulalım bi aday harfi harfine denesin gelsin yazsın biizmle paylaşsın olanları..bakalım neler olıcak ...
paylaşım için teşekkürler...
|
|
|
|
#11 (permalink) |
![]() |
para olsa tamamda para olmayınca ne yapacağız,istediğimiz motoru nasıl alacağız.......
|
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
![]() Status: Süper Üye
|
Ya o değilde şimdi buraya üyeliği olan bi bayii bu senin taktikleri kopyalayıp türkiye genelindeki bütün bayilere bi şekilde yollarmış hahah
Düşünsene bi böle senin taktikle kapıdan girer girmez adam girişten tanıyo seni ve diyoki hadi aslanım biz programı biliyoruz motorlara oturmaya mı geldin
|
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
![]() |
bu kadarına gerek yok pazarlık etme yeteneğine sahip herhangi bir kişi liste fiyatının %5-10 aşağı fiyatına alır ( modele göre değişir ).
|
|
|
|
|
|
#14 (permalink) | |||
![]() |
Alıntı:
Hiç bunu düşünmemiştim ; eğer öyle bir durumla karşılaşırsanız beni o bayiye götürün ; B planımız var tabi ki onu da yaparız...
|
|
![]() |
| Paylaş |
| Etiketler |
| almanin, motor, İncelikleri |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|