Hizli ara
| MotorDelisi-GENEL Motosiklet üzerine genel yazışmalar bu bölümde. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 (permalink) |
![]() |
Merhaba
Geçen cumartesi akşamı 1.köprüden önce şile sapağından 100 mt kadar geride motorumu emniyet şeridine çekip beklemeye başladım. aslında motorumda hiç bir sorun yoktu. sadece ne olur aca diye bir merak ettim. motorumu sıkışmış ttrafikte emniyet şeridi ayılarından korumak içinde iice bariyere yaklaştırdım. başladım beklemeye. Tam 73 adet farklı tip ve markalarda motor geçti yanımdan. hepsini saydım..bir tanesi bile durup hayrola bi sorunmu var bişeymi oldu yardım edebilirmiyiz demedi. üstüne üstlük motorlu bir trafik polisi ne duruyorsun burda çeksene motorunu burdan diye çıkıştı bana.. Yane demem oki gerçekten motorumuz bozulsa benzin bitse vs.. kaldık arkadaşlar yolda. kimse yardımda bulunmadığı gibi bide polisten emniyet şeridinde durduğun için papara yersin.. Neyse benim yanımda aklınıza gelemeyecek kadar alet edevat var.. yinede ben emniyet şeridine girmiş durmuş olan her motorcu için durup yardım isteyip istemediğini sormaya devam edeceğim.. Darısı herkesin başına... Kazasız sürüşler... |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
![]() |
Durmak var durmak var
Yardıma ihtiyacı olanın tipinden belli oluyor zaten,sen rolünü iyi yapamamışsın
|
|
|
#3 (permalink) |
![]() |
geçenlerde otobanda kalmıştım geçenlerin %80 i duraksadı yardımcı olabilirmiyiz anlamında yaklaşımlar gösterdiler. bencede durmak var durmak var
|
|
|
#4 (permalink) |
![]() Status: Süper Üye
|
AyHAkGz, bütün motorcular durur böyle bi durum da.
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Şile yolunda iki kez durup yolda kalmış motorların sorunlarını giderip yola devam etmelerini sağladım.
Artçım olan yaratık ''ne duruyorsun be bırak sanamı kaldı''demişti. insanların yapabileceklerini test etmeye devam edersen daha çok yolun kenarında beklersin. Gerçekten yolda kalsaydın MEVLA sana birini yollardı illaki. |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Alıntı:
|
|
|
|
#7 (permalink) |
![]() Status: Yeni Üye
|
arkadaşlar birde şu fark var bence
bi motordelisi olmak var birde iş için veya kurye olup motor kullanmak var zevk için motosiklete binen birisi olsaydı dururdu sanada yardımcı olmak için. zaten bu tip kullanıcılar tipinden belli oluyor kimisi motora bindimi işe giderken veya iş için suratında yollara küfreder tipten bi ifade oluyor zevk için binen oldumu sen emniyet şeriidine çekmesen bile seni geçerken veya senin geldiğini görürken sana korna çalar veya selektör yapar sana zevk için binen denk gelmemiş sanırım ![]() sen yinede yardım için durmaya devam et bende duruyom iyi olur |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
![]() |
r6emre, aynen katılıyorum ticari amaçla binenler her ne hikmetse işlerine bakıyorlar zevk için binenlerin dünya görüşü farklı oluyor o yüzdende muhtaç olduğumuzda allah karşımıza doğru kişiyi çıkarsın
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
![]() |
Alıntı:
motorun yanında kukla gibi durursan kimse durmaz tabiki El Kol Bişiler Yap Bak Bakalım Kaç kişi duruyor
|
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
![]() |
Hayatta durmam.... Neymiş yol kenarına çekmiş de kimse durmamış... Niye durayım yahu? Her duran motosikletin yanında durmaya kalksam hiç bir yere gidemem zamanında. Üstelik birde durmaya kalkınca azar işitmek var. Adam belki telefonla konuşmak için durdu, belki arkadaşını bekliyor, belki telefon bekliyor v.b.
Sorunu olan adam motosikletçiden medet umuyorsa işaret eder, trafik müsaitse bende dururum... Elimden gelen bir şeyse de yardım ederim.
|
|
|
#11 (permalink) | |
![]() Status: MotorDelisi
|
Alıntı:
Yolda kalan arkadaşın galiba yan ayak swiçi motorun çalışmasını engelliyordu. Leoparus alet edevatı asfalta yayıp çalıştırmıştı motoru ![]() Ama o arkadaşın yardıma ihtiyacı olduğu 100 metreden belli oluyordu, seninde böyle bir durumun olsa emin ol duranlar olurdu.
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
AyHAkGz
___ aslında durmaları lağzımdı fakat durmadılarsa senin yardıma ihtiyacın olmadığını anlamışlardır
|
|
|
#13 (permalink) |
|
valla bn butun yolda kalan motorlara durdum yeri geldi motoru motorla çektik ama 1 kere yolda kayışım koptu 4 saat boyunca en az 40bin araba,5 6 bin de motor geçti 1 allahın kulu durmadı...
arkadaslar lutfen bırbırımıze hep destek tam destek cıkalım... |
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
![]() |
ben motorumla ticari çalışıyorum ama zevkinide çıkarıyorum genelleme yapmamak lazım
benim motorum bozulduğu zamanda genlde sadece kuryeler durup sorar bişey varmı diye özellikle bmw grubu kesinlikle durmaz bile tabi bunu grup olarak değil kişi olarak ele almak lazım gercek motorcu her zaman durup yardım eder ben iş için çalışıyorsam yetiştirmek için bişeyler götürğyorsam duramam ama dönüşte dururum daha bu sabah yolda kalan bi r6 ya arkadaşım yardım etmiş ve bunu müdürümüz görmüş fırça attı neden durdun sanane dedi işe başkasının yüzünden geç kalıyon dedi
|
|
|
|
|
|
#15 (permalink) |
![]() |
Ben de her zaman dururum. Ise gidiyorken de, gezerken de.
Hatta bir sabah ise gidiyordum E-5'ten Topkapi'ya dogru. Mecidiyekoy'de kuryenin biri duruyordu. Cin mali bir scooter'di motoru. Mars basmiyordu. Tabii ki sorunu halledemedim ama kendisini ileride istedigi bir yere birakmayi teklif ettim. 2 dak. da attim Caglayan'a. En azindan tamircisine cabuk ulasmis oldu.
|
|
![]() |
| Paylaş |
| Etiketler |
| aksami, bir, cok, cumartesi, motorcu, polis, ve |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|