Hizli ara
|
|||||||
| MotorDelisi-GENEL Motosiklet üzerine genel yazışmalar bu bölümde. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 (permalink) | ||
![]() Status: Süper Üye
|
Ancak yazmaya zaman bulabildim.
Cumartesi günü saat 17:30 civarında iş çıkışı kardeşimle buluştuk eve gitmek üzere. Kardeşim Çelik F5 i kullanıyordu bende scooter, caddeden sağa sokağa önde girdim peşimden kardeşim onun peşinden de kırmızı bir berlingo, ama adam sanki yok canavarı zigzag gidiyor ve süratli sokak arasında. 100 metre ileride sola dönmemiz gerekiyordu adam düz gidecek halinden belli ve özellikle yolu ortaladım sola sinyal verdim, birader de önümde (15 metre kadar) sinyalini verdi bu arada adam beni sağa sıkıştırarak geçmeye başladı tam o arada da kardeşim sola dönmeye başlamıştı. Ve tam düşündüğüm gibi kardeşime soldan çarptı ve artçısıyla beraber motorun altında kaldılar. O an nevrim döndü altımdan motoru yere attım ve adamın yanına gittim ki sen sinyali görmüyormusun demeye, o ansa asıldı gaza kaçmaya çalışıyor ve aracın önünde motorla beraber 2 kişi yerde yatıyor. Adam kaçmaya kalkışınca başımdan kaskı çıkardım ve 5 defa aracın camına vurdım camı kırdım, adamı yumrukladım üç dört defa aşşağı indirdim yumruklamaya devam edicem çevreden gelenler aldı elimden. Buraya kadar hatalı olan adamdı benim hatam ise sinirlerime hakim olamadan aracın camını kırmam. Sonrasında trafik ekibi çağırdık ki kaza tutanağı tutulsun adamlar geldi yazdı çizdi karakola gittik ve gece 12 de karakoldan çıktık. Sonuç olarak bu adam 100 de 100 hatalı ve suçlu ama bize verilen trafik kaza tutanağında birinci asli kusurlu birader olmuş tali kusurlu ise adam, sebebini sonra farkettim krokiyi çizen polis memuru olayı bize yıkmak için (motorcular her zaman serseridir düşüncesiyle ki yanımıza geldiğinde bizi dövecekti polis) kaza yerini aynı ama araçların duruş ve çarpma şeklini adamı haklı çıkaracak şekilde çizmişler. Sonuç olarak haklı iken haksız olduk ve kimseye de derdimizi anlatamadık sizinde başınıza böyle bir şey gelse ne yapardınız ?
|
|
|
|
#2 (permalink) |
![]() ![]() |
geçmiş olsun
iyi öldürmemişsin adamı insanın bir anda gözü kararıyor nasıl çözülür ki o iş vardır bi fikri olan
|
|
|
|
#3 (permalink) |
![]() |
geçmiş olsun kardeş...çok dikkatli olmak lazım...artık dikkatli olmakta yetmio bu gibi kişiler varken
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
abi böyle durumlarda sakin olmanı tavsiye ederim ki yaptığın hareketlerle haklıyken haksız duruma düşmüşsün neyse büyük geçmiş olsun
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
![]() |
geçmiş olsun insan sinir halinde her an katil olabilir.olan olmuş sakin olmak lazım...
Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı Ummadığın yer tuzaklı vesselam.... (sagopa kajmer...vesselam......kaf kef...) |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
geçmiş olsun dostum
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
![]() |
RELOAD,
1.Sen gerekeni yapmışsın...olağandışı birşey değil...Eğer sürücü öyle davrandıysa alacağı karşılık odur..Dua etsin ben değildim yerindeki kişi.... 2.Krokıyı gormeden imza atman ve takip etmemen hata.Buda yaşadığın sinir harbinden dolayı normal sayılmakla beraber umarım sana ders olmuştur....bir daha kine bu konuda daha dikkatli ol ki böyle madur duruma düşme.... 3.Polise sert yap demıyorum ama asla kendini ezdırme bırkez üstünlüğü kurarsa gerisi gelir.Nitekim gelmişte.... Tekrar tekrar geçmiş olsun...Kardeşine ve artçisina da geçmiş olsun dileklerimi ilet....Buna da şükür demekten başka çaren yok...
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın...
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Gecmiş olsun kardeşim eline saglık ,maalesef trafik rapor tutarken cok dikkatli olmak lazım ozellikle kroki plakalar falan yazaılrıken cok dikkatli olun arkadaşımında basına geldi tutanagı yazan memuru farklı araba plakası yazarken uyanmıs ve ikaz etmiş tavırlar hıc ıyı nıyetli degılmiş ,hakkını ısrarla arayınca dogru plakayı yazdırmıs tutanaga ...
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
RELOAD, geçmiş olsun, sağlıklıysanız gerçekten şanslısınız. Malesef bu tür şerefsiz polisler kol geziyor ortada. Büyük ihtimalle herif rüşvet almışştır, yoksa serseri görmekle falan alakası olduğunu zannetmiyorum. Jeap kullanıp, bi kazaya karışınca kaçmaya kalkan bir tip, büyük ihtimalle poposuna güvenen paralı bir şahsiyetsizdir.
Yine geçmiş olsun. İçinden geçenleri bi güzel uygulamışsın, ancak sinirlerine hakim olmalısın. Bazen sonuçları kötü olabiliyor.
|
|
|
#11 (permalink) |
![]() ![]() Status: MotorDelisi
|
geçmiş olsun.o anki durumda gerçekten de sinirlere hakim olmak çok zor
|
|
|
#12 (permalink) |
|
geçmiş olsun eline sağlık
|
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
![]() |
şerefizler
yaa böyle araç sürüceülerini harbiden daha güzel benzetçeksin hele o polise nedemeli şerefisz krokiyi yanlış çizmiş
|
|
|
#14 (permalink) |
|
yakuzzza
Tutanak imzalama olayı olmadı memurun kendi yazıp çizdiği tutanağı sadece memurlar imzalıyor kazaya karışanlar imzalamıyor malesef. Eğer tutanağı kendimiz tutsak doğru. anicik Çarpan araç Jeep değildi Citroen Berlingo idi. ----- iyi dilekleriniz için teşekkürler.
|
![]() |
| Paylaş |
| Etiketler |
| gore, kaza |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|