Hizli ara
|
|||||||
| MotorDelisi-GENEL Motosiklet üzerine genel yazışmalar bu bölümde. |
![]() |
|
|
#1 (permalink) | ||
![]() |
dün gece 12 civarı işyerınden eve giderken üç arkadaş ataşehir kavşağında ilk önce benım 90km hızla arka lastik patladı ve durduk yaptım lastiği ve yola devam ettik daha sonra e5te aydınevlerde kartal istikametinde toyata marka bir araç arkadaşın arkasına kadara yaklaştı ve korna sellektor yaptı arkadaş kendine kenara zor attı sonra öbür arkadaş ne yapıyorsun demek için arabanın sağ tarafına yaklaştı ve arabadaki şahıs arkadaşın üstüne arabayı kırarak yandan vurdu ve yolda sipin attı ve kaçtı arkaş yolda motorsikletle sürüklendi ve otobus durağına vurarak durdu biz hemen motorları bırakarak arkadaşı kaldırdık neyseki üstündeki elbiseler sağlamdı bişeyi yoktu bu arada gelen arbalardan biri bana vuruyordu nerdeyse ucuz kurtulduk ve 10 dakika geçmeden trafik polisi 2 asayiş polisi ambulans ve bir çekici geldi biz olayın şokundan çıkmadan bir şok daha geçirdik bu ne hızdı normalde bir kaza olsun gündüz 1 saatten aşağı gelmeyen polisve ambulans nasıl bu kadar çabuk geldi aracın plakasını alamadık ona yanıyorum neyseki motorun sadece sol sinyaller ve gidon eğilmişti birde ayna ALLAH k,msenın başına böyle bir şey vermesın :md: [/b]
BU ALANA REKLAM VERMEK İÇİN TIKLA! |
||
|
|
|
| Sponsored Links | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
![]() Status: Tecrübeli Üye
|
Çok geçmis olsun , Allah korumus...
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Büyük geçmiş olsun!! ( küçük nasıl oluyorsa ) 8)
daha önce bir tartışma vardı motorlara yapılan saygısızlık konusunda çogunluk dövelim ,vuralım ,kıralım diyordu ben efendi olalım boş verelim diyordum amaaaa bu olayda yuhhh diyorum :!: keşke yakalayıp şölee eşşek sudan gelinceye kadar hatta eşşeği suyun başında bağlayıp gelmemesini sağlayarak dövmek lazım o toyotalı dallamayı :!: bu ne yaaa tekrar geçmiş olsun |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
![]() Status: Süper Üye
|
Geçmiş olsun ama yollarda araç sürücüleriyle fazla muhatap olmamak lazım demekki.Delisi var sadisti var.Allah korumuş sizi.Sevgiler.
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
![]() |
:evil: kardeşim büyük geçmiş olsun valla çok üzüldüm keşke pılakayı alabilseydiniz valla kahroldum inan
işte böyle alllahınbelası şerefsizler yüzünden kimimiz hayatımızı kaybediyoruz ondan sonra trafikte birini indirip kemiklerini kırana kadar dövünce bide suçlu olup yasal tazminat ödüyorsun başıma geleni az çok biliyorsun sende şimdi sen pılakasını alamadığın için o toplumun yüz karası rahatça dolaşıyor ortalıkta kardeşim tekrar geçmiş olsun inan çok üzüldüm bunları öldürsen bitmez ama yakında bununla ilgili kendi içimizde bir çalışma başlatsak iyi olucak sanırım bir gece ekibi ekibi filan kursak sanırım yerinde olucak |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
![]() |
evet abi haklısın halen olayın şokundayım nediyim motora bile binmek gelmıyor düngeceden sonra ama yılmak yok devam diyorum susma sustukca sıra birilerine geliyor yanı bizlere :md:
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
![]() |
Arkadaşım geçmiş olsun
Bu olayın bi benzerinide bugün aynı çevre yolunda ben yaşadım. Sol şeritten önümdeki araçla takip mesafemi koruyarak ilerlerken bi araç arkama yapışıp kornayı saydırmaya başladı Hakikaten bir anda ne yapacağını şaşırıyorsun. Böyle durumlar için çivili tahta taşımak lazım plakana biri yapıştığında önüne bırakıvereceksin
|
|
|
|
|
|
#11 (permalink) |
![]() |
Büyük geçmiş olsun.. Aracın plakasını alamamak büyük talihsizlik tabi.. Neyse arkadaşımızın büyük bi problemi olmasında..
|
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
gecmis olsun
|
|