Motor Delisi Motosiklet grubu, motosiklet etkinlikleri, gezileri, motor videoları, resimler, yarışlar, 2. ikinci el motosilet ilanları

Kullanici Girisi

Hizli ara

Go Back   Motor Delisi Motosiklet grubu, motosiklet etkinlikleri, gezileri, motor videoları, resimler, yarışlar, 2. ikinci el motosilet ilanları > Motosiklet > MotorDelisi-GENEL

MotorDelisi-GENEL Motosiklet üzerine genel yazışmalar bu bölümde.

Alt 27 Şubat 2009, 13:00   #196 (permalink)

_10_ur_ Nickli Üyenin Kullanıcı Resmi (Avatar)

Status: MotorDelisi

SRAD-HAN, 50 metre avansla 0-400 drag çıkın abi senin gsxr ile

Biliyorum banada bir gün sıra gelecek ama hala sürüyorum
Demiratlar (Yapım aşamasındayız)
_10_ur_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Share on Facebook

Sponsored Links

Alt 27 Şubat 2009, 13:34   #197 (permalink)

R1fatih Nickli Üyenin Kullanıcı Resmi (Avatar)

Status: Süper Üye

R1fatih - MSN üzeri Mesaj gönder

_10_ur_, dragta motoru bı arabanın gecebılmesı ıcın 1000 hp oloması gerek asagı yukarı o ıs olmaz yollara gel yollaraaaaa :o
R1fatih isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Share on Facebook

Alt 27 Şubat 2009, 14:25   #198 (permalink)

YuZuF Nickli Üyenin Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konum: =34= İstanbul / Avcılar-Eyüp --- İzmir / Karaburun Yarımadası

draglarda birtek arabanın motoru geçtiğini gördüm, o da 1300 BG'lik

SKYLİNE GT-R R34
YuZuF isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 27 Şubat 2009, 15:52   #199 (permalink)

Levend KARPAT Nickli Üyenin Kullanıcı Resmi (Avatar)

Status: Kulüp Üyesi

Levend KARPAT - İCQ üzeri Mesaj gönder Levend KARPAT - AİM üzeri Mesaj gönder Levend KARPAT - MSN üzeri Mesaj gönder Levend KARPAT - YAHOO üzeri Mesaj gönder Levend KARPAT isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder

F-5, Türkler biri 5 yapar bilirsin.. Sana ufak bir örnek youtubede transit Ferrariyi solluyor adam telefonu ile geçmiş.. Ferrariyi solladım diye koymuş youtube'ye... Ama atladığı bir nokta var. Ferrari 1. viteste rölantide gidiyor hahahaha

Senin arkadaşınkida buna benziyor.. Scooter sollamakla bir tutmasın 1000cc makinayı Belki iyi şöfördür 300 yapıyordur (inanmasamda) ama genede hiçbir racing kadar seni olamaz.. A6 da kulandım o makina ile 1000liğe meydan okuman için 1000likteli pilotun çooooooook acemi olması şart

AYRICAAAA!
Binlik makinaya gerek yokki.. Al sana kanıtı Audi A6 vs Mini Moto

Mini moto vs audi a6
Levend KARPAT isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 27 Şubat 2009, 17:04   #200 (permalink)

emrerd Nickli Üyenin Kullanıcı Resmi (Avatar)

hah berhan gelmiş.anlat abi şu çeşme otobanında şebek ettiğin M-5 ide abiler ikna olsun
arkadaş siz fizik matematik bilmez misiniz?0-100 hızlanması 5.9 sn olan max.hızı 270 verilen bir arabayı 1000cc ss le kıyaslıyorsunuz...pess...

47 sn bahsettiğiniz araç 0-250 yapabiliyor

al abi bu da eski kasa 1000rr...öyle GPS de 270 falan değil kapı gibi 295 görüyor.ESKİ KASA...daha bunun yenisi var,suzisi var,r-1 i var dişlisi var.......

şu hızlanmayla 1000 lik harcayacaksa bunlar siz satın abi 1000cc leri...
emrerd isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 27 Şubat 2009, 17:06   #201 (permalink)

deneme Nickli Üyenin Kullanıcı Resmi (Avatar)

emrerd, kardesim yeni geldim, sakin kalmayı tercih ediyorum şu aralar ama pencere açık uyuyanlar çoğalmış sitede

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

emrerd, ama dostum seni kırmayım bir yorum yapayım 1000cc ile bir A6 kapışmasında A6 sürücü 2. vitesten sonrasını hatırlayamaz

Alt 27 Şubat 2009, 17:14   #202 (permalink)

Ya kardeşim zaten kim diyo ilk kalkış anında motorun geri kalacağını.. 1000liğe gerek yok 600cc bile ilk kalkış anında arayı baya bi açar fakat iş uzun yola, uzun mesafeye gelirse iş değişir, hele birde virajlı yola gelirse tamamen değişir (4.2 için konuşuyorum)

Alıntı:
YuZuF Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
ryangt Nickli Üyeden Alıntı
bu tarz tartışmalar çok yapıldı ancak genede hatırlatmakta fayda var.

Blur'un yaptığı açıklamaların hiç birini yabana atmamak lazım,birde takım tutar gibi fanatiklik yapmamak lazım.

Eğer 0'dan kalkmak söz konusuysa 1000cc bir motorla Ferrari FXX - Lamborghibi Lp640 gibi arabalar söz konusu değilse arabanın arkadan gelip yetişmesi ve geçmesi inaılmaz zordur.Ancak yol koşulları el veriyorsa değil Ferro yada lambo Audi A6 4.2 bile gelip geçebilir.

Motosikletin gücünden çok motosiklet sürücüsünün tekniği-cesareti ve kondisyonu kapışmanın galibini belirleyecek kriterdir. Çünkü kadranda 299'a kitleyip gitmek bir 1000cc sürücüsü için uzun süre sorun olabilir.
Artan kalp çarpışları,yükselen tansiyon ve nefes zorlukları eklendiğinde,aynaları aşağıya alarak arkayı kesen motosiklet sürücüsü pes etmekle etmemek arası kararsız kalmışken,A6 4.2 sürücüsü bir eliyle direksiyonu tutmuş,diğer eliyle istediği CD'yi açmaya çalışıyor olabilir,bunları yaparkende 'şu lavuk bi çekilsede plakamı ezberlese' diye düşünebilir.

Geçtiğimiz ay,1000RR'ın yağ yakma problemini bilir kişi şahitlğinde gözlemlemeye çalışırken,pilotajına çok güvendiğimiz bir kullanıcı uzunca bir süre 299+'ya kadranı kitlemiş ve devir saatini sonuna dayamıştı,mantık olarak en az 310-315 yapması gerekirdi eğer kadran kitlenmeseydi,bagajına koyduğumuz GPS aletine baktığımızda ise maksimum süratin 272 km/H olduğunu gördük... Kendimden örnek vermem gerekirse de M6 ile rolling denemelerimizde 240-250'e kadar aramı açmama rağmen benim kadranım 265-270'i gösterirken yanımda bi anda geçip giden M6'ya beni geçme hızını sorduğumda bana 270 demeside Alman arabalarının dijital göstergelerinin sapmadığını,japon motorlarının ise deli gibi sapma olduğunu gösterdi. Benim tahminime göre yanımdan 285-290 gibi bir süratle geçmiş olması gerekirdi ama onun kadran sürati 270'ti...

Dolayısıyla bir A6 4.2 kadranda 300 kitlediyse,o hız gerçekten 300'tür ve emin olunki koltukları deridir-çok rahattır. Quattro'dur virajın kralıdır. En kral 1000cc bile olsa stoner-rossi-kenan olmadığı sürece sürücüsü,edirne otobanı gibi bir yerde işi gerçekten çok zordur.

Çeşme otobanını bilmiyorum,yorum yapamıyorum ve eğer A6 4.2 fln değilde 3.0 flnsa otoban için uğraşmaya gerek yok diyorum 4.2 ile 3.0 arasında çok fark var. Ancak yinede ALMAN arabalarını hor görmeyin hiç ummadığınız bir gece siz gazlarken sizi YALAN eder bir ALMAN arabası 530 dizel çıkarsa şaşırmayın üzülmeyin. Ama bilinki o alman arabasını motosiklet sürücüsüne verilirse motorcu o arabanın hakkını neredeyse sahibi kadar verir ancak motoru, arabanın sürücüsüne verirseniz 5-10 metre gidemeden düşer

Vay be millet ne gazlarmış he.. Klavye başında, klavye gazcıları çok...
Alıntı:
Alıntı:
Blur Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Blur, e dedim ya ben zaten önceki yorumlarımda S6 değil fakat 4.2 quadro kullanma şansım oldu.. Topspeed yapmadım fakat 250+da daha ne kadar uzayabileceğini gazı kökleme denemelerimde bana gayet iyi anlatıyordu...
Sana göre neydi gidişat? Ben İzmir'e giderken yakalamaya çalıştığım bir A6 ve göstergeme göre konuşuyorum. Ben 160 civarı süratlerle giderken adam yanımdan 300 civarı bir süratle bastı geçti. Adamı yakaladım geçtim ancak yolun gidişatı değiştiği için son süratlerle eşlik edemedim.
Şöyle diyebilirim ki yüksek süratle seyrederken bile gaza biraz daha fazla dokunduğumda beni koltukta geriye yapıştırmayı başardı ve bunu çok rahat yaptı.. bir elim vitesin üzerinde ya da teybi kurcalıyor olabilirdi, yani bundan demek istediğim hızını koruyor ve yola rahat tutunuyor, çok stabil bir araba.. Ayrıca kullandığım araçta vites te F1 şanzıman dı zaten, direksiyondan + -

İlk kalkış ve ivmelenme de tabiki bir 600cc SS bile farkla önde olur fakat uzun bir yolda hayabusa hakkında bişey diyemem ama 1000cc bir makinenin 4.2 quadro'yu geçmesi çok çok zor... İhtimal vermiyorum..

Alt 27 Şubat 2009, 17:27   #203 (permalink)

YuZuF, virajlı hemde cokk virajlı yolda 4CEKER carrerayı yiyen hayabusa kullanan adamda var,hatta link vericem izlersin,ayrıca lamborgihini gallardoyu bilirsen dostum onu yine virajlı pistte cizen bir ducati 999R videosuda sitede mevcut,kısaca motorun üzerindeki adam gercekten iyiyse bu tarz standart hiçbir arabanın viraj yada düzde sansı olmaz,sadece son hızda (oda motorun actığı farkı kapatacak kadar düzlük varsa) son hızdagecebilcek(1000ccleri) arabalar var,M6 v.s gibi!!
http://www.vtunnel.com/index.php/101...595b6dd6115570
sonuna kadar izle dostum!!
http://www.vtunnel.com/index.php/101...c85a0a75b15570
burdaki arabaların A6yi herzaman heryerde delebilceğinide unutma!! ayrıca hayabusa viraj olarak son deree zor bir motordur,ducati 999 ise 4silindirli bir japon 1000liği ile basa cıkabilcek makina değildir! ANLAYANA!!!!

Alt 27 Şubat 2009, 17:28   #204 (permalink)

serkan_yenidunya Nickli Üyenin Kullanıcı Resmi (Avatar)

serkan_yenidunya - İCQ üzeri Mesaj gönder serkan_yenidunya - AİM üzeri Mesaj gönder serkan_yenidunya - MSN üzeri Mesaj gönder serkan_yenidunya - YAHOO üzeri Mesaj gönder

yusuf (YuZuF) yakarım len burayı

MART ayına kuardomu bulacan a6 mı mp5 mi ne bulacaksan bul da bir bakalım ... kim ne yapabilyor yaw

LEVO (snooty) len videoya koptum yaaaa Sesginn (sesginn) ile Burok (slayeRR) aynı

SRAD-HAN hoşgeldin ...
serkan_yenidunya isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 27 Şubat 2009, 17:43   #205 (permalink)

sesginn Nickli Üyenin Kullanıcı Resmi (Avatar)

Status: Çanakkale Organizatör

SRAD-HAN, abi nerelerdesin yaff naptın öldünmü kaldınmı ben kulaklarını cınlattım iki 3 sayfa önce senide bu topicte görmek kısmetmiş yine bu topicte sarhoş çok ya 1000 lik gecen audiler hayabusa ile gsxr 1000 kapaklayanlar virajlı yollarda :o vs vs..
ben sadece su kadar söyliycem beklenmedik kişilerden bile garip yorumlar gelmiş son sayfalarda siz bari yapmayın diycem 600 yada 1000 cc bi motor olsun altımda 99 modelden baslayabilir sorunsuz çanakkaleye gelenler bilir berhan abi sende bilirsin o yolu 22 km k.kuyu yolu cehennem gibi virajlar vardır en ufak hata kaza yaptırmaz öldürür direk 100 lerce metre aşağıya uçarsınız o yolda marka vermiyorum herhangi bi dört teker beni geçsin ben bi daha bu işi yapmam bırakırım diyorum elime gaz değdirmem hemen alırım ibrahim abinin srad 600 ü ve hangi araba istiyosa çıkarım beni ilk 2 virajdan sonra görmesi bile imkansız geçmekten hiç bahsetmiyorum..saygılar..
sesginn isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 27 Şubat 2009, 18:04   #206 (permalink)

serkan_yenidunya, olm serkan kaşınıyomusun nesin, hem efendi takılcaz asılmııcaz diyoruz telde konuşurken hemde M5 istiyosun nolcak böyle kardeşim

SRAD-HAN, zaten dediğim gibi kalkışta hiç arabanın geçebilececiğini sözkonusu bile etmiyorum, virajlı yola gelirsek de sürücüden sürücüye değişir şahsen carreranın içindeki bven olmak isterdim.. yada LAMBO'nun içinde..

Alt 27 Şubat 2009, 18:52   #207 (permalink)

novaJRdeli Nickli Üyenin Kullanıcı Resmi (Avatar)

Status: Tecrübeli Üye

yaw bundan önce alıştık cok m3, m6, rs kapışmalarınada a6 ya kadar hiç düşülmemişti
novaJRdeli isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 28 Şubat 2009, 09:21   #208 (permalink)

YuZuF, dostum lambonun içindeki adam kim bir arastır istersen!!

Alt 28 Şubat 2009, 11:16   #209 (permalink)

kawahakan Nickli Üyenin Kullanıcı Resmi (Avatar)

Status: Tecrübeli Üye

Alıntı:
SRAD-HAN Nickli Üyeden Alıntı
F-5, arkadasın ne içmişti?
gaz yagi olabilirr
kawahakan isimli Üye şuanda  online konumundadır  

Alt 28 Şubat 2009, 13:36   #210 (permalink)

pitbulland600rr Nickli Üyenin Kullanıcı Resmi (Avatar)

Status: Üye

gelsin 600 rr la öttüriim

Paylaş

Etiketler
a6, audi, meydan, okuma, racing, serileri, tum

Seçenekler
Stil