Hizli ara
|
|||||||
| MotorDelisi-GENEL Motosiklet üzerine genel yazışmalar bu bölümde. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#226 (permalink) | ||
![]() ![]() |
arkadaslar bahsettiginiz arabayı ısrarla arastırın derım ben.
limitoru iptal ettigin zaman aynen yer ucagıdır kendısı.600cc yada 1000cc yalan eder bırakır otobanda ilk etapta 1000cc uzar ama arabanın yetısıp gecmesı fazla surmez.audi 4.8 le şaka olmaz...
|
|
|
|
#227 (permalink) |
![]() Status: Üye
|
audi A6 nın bence hiç şansı yok zaten 250 ile sınırlı araç.
ama bmw 6M derseniz ihtimal verebilirim, çünkü M6 da 5000 cc 500 bg güç var. 330 km/h kadran bulunmakta ama bir SS racing motora karşı yinede ağır gelir bence. zaten bunların videoları mevcut heryerde motor duamanını yuturur arbaya
![]() Motor sürmeyi seviyorsan, Rüzgâra göğüs gereceksin Düşmemek istiyorsan, Önce sürmeyi bileceksin Aşırı hızı seviyorsan, Yoldaki riskleri göreceksin Korkarak yaşıyorsan, Sadece motorları seyredersin…
|
|
|
|
|
|
#228 (permalink) |
|
2005 gsx r 1000 li bi abimiz çeşme otobanda 288km ile giderken yeni kasa 7.40 ın arkasından geldiğini söyledi , a6 4.8 se aynı ayarda bi araba olduğundan, o hızlara ulaşabilir, yol ve rüzgar durumu motorda farkeder , a6 için bunlar sorun olmaz ama gene de biz yeneriz
|
|
|
#229 (permalink) |
![]() |
Benden çok yaşıcan 355 gördüm videoda
|
|
|
|
#230 (permalink) |
![]() ![]() Status: Süper Üye
|
ya arkadaşım , o adam ya hiç bugüne kadar motora binmemiş yada hiç dayak yememiş.
ya arkadaşım , o adam ya hiç bugüne kadar motora binmemiş yada hiç dayak yememiş.
Konu firewall74 tarafından (05 Haziran 2009 Saat 13:46 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood |
|
|
|
|
|
#231 (permalink) |
![]() Status: Süper Üye
|
otobani bilmem ama audi baska yerlerde gecilir..... bu videoya bakin anlarsiniz.
|
|
|
|
|
|
#232 (permalink) |
![]() Status: Tecrübeli Üye
|
Arkadaşlar lütfen biraz gerçekçi olalım A6 bir araba bizim bahs ettiklerimiz ise motosikler bügün 1000 lik stock bir makina dahi F16 ile 400 m kalkıyor sakamısınız siz ya A6 geçermiş falan komik olmayın limitörü iptal edersek yalan eder demiş bi arkadaş mantıklı gelmedi A6 3.0 D A8 4.2 bu araçların ikisinide belki 10.000 km den fazla kullandım öyle bir ihtimal yok evet arabalar cok güzel yürüyor ama bir motosikletle asla sansı yok hadi 1000 likleri 600 lükleri bırakalım ben iddaa ediyorum ki yunanistanda örneklerine cok sık rastlayabilecegimiz 125cc 2 zamanlı modenas dinamik lerle adamlar 400 m de RS4 leri ayıklıyor siz neden bahs ediyorsunuz yani A6 la 300 müş =)
Bu arada o arkadaş o zaman Ferrari F430 la falan da yürüyordur =) Stock hayabusa F430 un içinden geçiyor ben o kadar diyorum ki dolu bi gsxr 1000 yada R1 onu elek yapar gibime geliyor =)
Carbon Works By Temo Konu temocin tarafından (14 Haziran 2009 Saat 20:24 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood |
|
|
|
|
|
#233 (permalink) | |
|
Alıntı:
R8 birçok arabaya kafa tutabilir ama bir ss e boy ölçüşemez
![]() Motor sürmeyi seviyorsan, Rüzgâra göğüs gereceksin Düşmemek istiyorsan, Önce sürmeyi bileceksin Aşırı hızı seviyorsan, Yoldaki riskleri göreceksin Korkarak yaşıyorsan, Sadece motorları seyredersin…
|
|
|
|
|
|
|
#234 (permalink) |
![]() ![]() |
bugün normal standart 1000 likler iyi bir pilot ile 3 saniyenin altında 100 km hızın üzerine çıkıyo. 3 dakika avans verecekmiş
neremle güleyim bilemedim , ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#235 (permalink) |
![]() |
way way way....
MD'nin en çok sevdigi özellikle benim en çok feyz aldıgı konulardan bir tanesidir... muhabetler süper,özlemişim bu ortamı ![]() yeni arkadaşlar görmemiş olabilirler onun için ne diyoruz topix ? hort sabah saat 8:00'den beri 16 sayfanın tamamını okudum anca bitti 9:55
|
|
|
|
|
|
#236 (permalink) |
|
Serkan sen piskopatmısın. Tüm yorumları teker teker okursun. Herkese teker keter cevap yazarsın. Bahse girerim MD nin MySql veri tababanın bir yedeğini kendi beyninde tutuyorsundur.
|
|
|
#237 (permalink) | |
![]() Status: MotorDelisi
|
Alıntı:
Serkan'ım sen şu a6'nın anahtarını alsana kardeşim GSX'le ben sakatım bu aralar. Dostum bak Serkan Çanakkale otobanda alabilir anahtarını o kadar istiyorsan. Gerçi ben kullanabilicek durumda olsam seni kimseye bırakmam ya hadi Serkana kıyağım olsun
|
|
|
|
#238 (permalink) | |
![]() |
ı ıh yok tşk edrm sgl ben almayim
![]() seni delecem diye söz vermiştim,ne oldu vazmı geçtin yoksa ![]() GSX_F'le olmaz o iş kankam... R serisinden bir K_5 olacak ki tadı çıksın... 4.vitesde lastik yakan bir makina lazım ![]() Alıntı:
okumak ve yazmak çok önemli okumadan yazarsan konu alır başını gider, teker teker cvp vermezsen,yorum yapanlar acaba ne yazmıs bana diye merak ederler yazmdıgın zmn'da alınganlık gösterebilierler kankam... Konu serkan_yenidunya tarafından (26 Eylül 2009 Saat 11:28 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood |
|
|
|
|
|
|
#239 (permalink) |
|
Serkan haklısın da dostum biraz fazla itinalısın. Amman ne uzatıyom Piskopatsın işte
|
|
|
#240 (permalink) | ||
![]() |
yıldız 27 tebrikler
|
|
![]() |
| Paylaş |
| Etiketler |
| a6, audi, meydan, okuma, racing, serileri, tum |