Hizli ara
| MotorDelisi-GENEL Motosiklet üzerine genel yazışmalar bu bölümde. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 (permalink) |
![]() |
slm topici acma sebebım ıllakı büyük motoru olanmı motorcu oluyo cevremde bı kaç kişiye rastaladım 250lık twister kullanıyorum ama adamlar bizim insan yerıne bıle koymuyolar bi örnek ( bu motoru satta benımkıne lastık alalım) gibi dalgalar dönüyo bumu mtorculuk
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
![]() Status: MotorDelisi
|
Motorcu olmak için motorun olmasına bile gerek yok, bu iş maddiyatla değil maneviyatla alakalı birşey.
Senin içinde motor sevgisi varsa , motorun olmasada sen motorcusun. Asıl motorcu olup olmadığının sorgulanması gereken sana o lafı diyen dallamadır. (bana sorarsan o şahsın motorculuğunu falan bırakıp, sorgulamaya insanlığından başlamak lazımdır )
|
|
|
#3 (permalink) |
![]() Status: Moderatör
|
selim_81_, kardeşim riko, abim her şeyi sölemiş
|
|
|
#4 (permalink) |
![]() Status: Süper Üye
|
Boyut Önemli Değil, Önemli Olan İşlevi.
Sen bunu hala kavrayamadınsa ne diye bilirimki
|
|
|
#5 (permalink) | ||
![]() |
Alıntı:
Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi: Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
![]() |
üzme kendini selim_81_, motorun kadar degil yüregin kadar motorcusun,bu nedenle bahsettigin karakterler inanki motorcu degil.
takma kafanı.zaten bu şekilde konuşan kişinin kabiliyetinden de şüphe ederim çünki gerçek motorcu mütevazi olur.bu tarz adamlara 125 cc versen gerçek hakkını veremezler,mekanları ise pastahanelerin önüdür. uzun yola çıktın zaman foyaları meydana çıkar.
|
|
|
#7 (permalink) |
![]() |
Sana sık sık yaşadığım bir olayı anlatayım...
--- Bir Burger King önüne çektim motosikletimi. Park çizgileri arasına koydum. Güvenlik ordan alıp kaldırım kenarına koymam yönünde rica da bulundu. Sebebini biliyordum. Gücüme gitti ancak çektim kaldırım kenarına. Tam Burger King 'e girecekken Siyah - Beyaz bir 600 RR geldi. Güvenlik resmen eliyle davet etti. Az önce benim kovulduğum yere bırakmasını rica etti. Geri döndüm. Güvenliğe o egzostu ya kolay alırsın dedim. Ya zor ! Ama ben sana onu sokucam dedim. Baya tartıştık. Bastım gittim. -- Adilikten başka hiç birşey değil
|
|
|
#8 (permalink) |
![]() |
riko Taner Abim Yemin ederim bu alemde Teksin
|
|
|
#9 (permalink) |
![]() |
onu diyen aslında kendisi motorcu değildir.
sen gene twester kullanıyorsun ben teneke diyorlar motoruma.
|
|
|
|
#10 (permalink) |
![]() |
motorcu büyük veya kücük veya hiç yok..önemli olan rüzgarı ruhunda hissetmesi...
|
|
|
#11 (permalink) |
![]() |
görünüşüne göre degil görüşüne göre motorcusundur kardeşim takma kafana
|
|
|
#12 (permalink) |
![]() Status: Üye
|
öyle insanlarla işimiz olmaz dimi kardeşlerim!
zaten o tarz insanlar gelipte motordelisine girmeye tenezzül etmezler, motorcu dediğin parayı basıp ilk deneyimini 600 rr da yaşayan zengin çocukları değildir, mobiletin olsun, aslan gibi yüreğin olsun.. yürek olmadıkça trilyonluk makinaya binsen ne yazar
|
|
|
|
|
|
#13 (permalink) | ||
![]() Status: Süper Üye
|
Alıntı:
sen işlevini iyi yaptınmı işlem tamamdır. :o
|
|
|
|
#14 (permalink) |
![]() Status: Tecrübeli Üye
|
arkadaşlar aynı olay benim başıma da geldi bende 94 model gilera freestyle(hurda demeyin) wardı izmirde başıma geldi adamlar otoparka almıcak oldular ya komik ama böle yani neymiş parka koymana gerek yok falan dediler baya bi ezmişlerdi ama ertesi hafta kuzenin r1le gittik hemen tawırlar değişiyor. adamlık motorla mı ölçülür oldu yaa yazıklar olsun bu zihniyete
|
|
|
|
|
|
#15 (permalink) |
![]() ![]() Status: Süper Üye
|
ya kanuni var bırak 250 cc yi 64 cc mobilet tipli die dalga geçen çok oluyor
hiç birini kale almıyorum tamam öyle deyip geçiyorum o motorun üstünde aldığım zevki ilk motorumun zefvkini 600rr da almam
![]() Bir Köpeğin Dostluğu Daha İyidir Bir Dostun Köpekliğinden Hayatta hangi sıfatla nerede olursan ol.. bizimle aynı özgür duyguları paylaşıyorsan, mütevazi olmayı biliyorsan, doğanın içinde yaşamaktan hoşlanıyorsan, küçücük bir çadır kampında beş yıldızlı bir tatil köyündenkinden daha fazla eğlenebiliyorsan, ne kadar zor şartlarda olursa olsun birlikte olmaktan zevk alıyor ve bir araya gelmek için illa bir sebep aramadan birlikte olabiliyorsan ve en önemlisi motosiklet kullanıyorsan gel dostumuz yol arkadaşımız ol... www.demiratlar.net |
|
|
|
![]() |
| Paylaş |
| Etiketler |
| buyuk, gerek, icin, illaki, makina, mi, motorcu, olmak, sahibi |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|