Hizli ara
|
|||||||
| MotorDelisi-GENEL Motosiklet üzerine genel yazışmalar bu bölümde. |
![]() |
|
|
#1 (permalink) | ||
![]() Status: Üye
|
Dün çok sinirli bir şekilde caddebostan sahilden gidiyorum. Şaşkınbakkal ışıklardan sokağa giricem sol şeride geçtim arkadan da bir taksi hayli hızlı geliyor du, önümde de bir taksi oda benden önce dönüyordu. Aniden vaz geçti ve yarı sapakta yarı yolda kaldı, az daha çarpıyordum arkada ki takside önce bana(ki son anda durup kırdım ve gaza basıp kurtardım(deli gibi de yağmur vardı zaten yavaş ve temkinli gidiyordum) arkadan geçen taksi o salaklık yapan taksiye korna bastı.Az önce de ben basmıştım zaten. Bu duran salak taksici arkadan bana bağırmaya başladı. 20 metre gittim hala bağırıyor, 50 metre gittim hala bağırıyor, 100 metre gittim hala bağırıyor. Lan dedim zaten bunlar motorculara gıcık her gün tehlike atlattırıyorlar bana üstüne zaten dayak atmayı bırak yesem rahatlıycam o derece gerginim.Yavaş durdum ve bir geri manevra yapıp u dönüşümü tamamladım ters yönden tekrar oraya gittim. motoru durdurdum çift ayağa aldım. Sakince anahtarı cebime koydum full koruma ile taksici dövmeye gidiyorum. 2 kişi olduklarını biliyorum içeride zevkli olacak diye seviniyorum. Hızlı adımlarla taksiye yaklaşırken taksici ne dese beğenirsiniz.
Abi abi gel gel ya sana sorayım bari. Zaten üzerine gittiğim için sorun yoktu zaten istediğini yaptım. ona geldim . Ya dedi. Suadiye otele nasıl giderim. Ben şok. Gerçekten beyin ..cıklaması geçirdim. Nefesimdeki hız ve derinlikten vizör buğu zaten kızgın boğa gibi soluyorum. Ama durdum şok oldum . 20 saniye sonra şakamı değilmi karar veremediğim halde 2 ışık sonra solda dedim. Saol abicim falan derken . Lan ben sana niye korna çaldım biliyormusun, beni öldürecektin derken adam abi ayıp olmasın diye ben seslendim falan dedi. Ben inanamadım adam benden büyük ama abisi oldum birden. Adam önce mıçmıştı şimdi tam anlamı ile saçmalayarak sıvadı. Lafı bitmeden ..iktir git lan dedim manyakmısın , delimisin. Bindim motora gittim. Şimdi bu adamı severmisin, sabaha mı bırakırsın O zannettiki yanına kar kalacak. Taksici kornaya bastı gitti ona laf yok motorcu ya bu bağır çağır bir bok diyemez. Ya nassssııı annasını sattığım. Aradığınız parça en ucuza burada ! |
||
|
|
|
| Sponsored Links | |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
![]() Status: Süper Üye
|
bence sabaha bırakmasaydın direk dalsaydın şerefsize neyse geçmiş olsun yinede
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Saolasın. Kısa devre oldum şok oldum. Hiç bir şey yapasım gelmedi embesile
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
![]() ![]() Status: Moderatör
|
Özür dilerim ama şimdi sev desem ne olacak? Sabaha bırak desem ne olacak?
Konu başlığında böyle bir soru sormak yerine başından gecen olaya şaşırıp bu tarz şeyler ile karşılaşılabilineceğini, dikkatli olunmasını çağrıştıracak bir şey yazsa idin daha mı iyi olurdu sence? |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
![]() Status: Süper Üye
|
hangi biriyle dövüşecen arkdaşım,
o taksicinin ağzını burnunu kırsan, yüz metre ilerde bitane daha var, onuda kırsan, beşyüzmetre ileride bitanede daha var, onuda kırsan 250metre ilerde bitanedaha var, hepisini dövemeyeceğine göre,,, yarabbim bana sabır ver diyip gececeksin
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Status: Gast
|
Alıntı:
Başka çare yok sinirlenen hata yapar. Trafikte motorcu her türlü hatadan sorumludur. Bunu kabul etmezse de gideceği yer aşikar Allah korusun. Ama o kadar da büyük bir kıvırma olacağını sanmam İnsanda biraz gurur olur. Eğer gerçekten çevir kazı yanmasın durumları varsa oscar ödüllü oyun oynamış taksici. Hemde doğaçlama Peki bağırırken ne diye bağırıyordu onu hatırlıyormusun Belki bi çözümleme yaparız.
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Valla bu kadar ısrara dayanamayıp geri döndüm bunu hiç yapmamıştım. Çok ısrarlıydı ya o beni ya ben onu dövücem diye gittim. Motorcuyuz diye de melek değiliz insanız
Arkadan bağırtıları ne var lan, ne basıyorsun gibilerinden di. Ben de zaten bu oyunculuğa bittim. Ayrıca kıvırma da da Asena gitsin ders alsın derim. |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
![]() |
Tek başına gezmeyeceksin her nerede olursan ol, vakit ne olursa olsun yanında deli bir kardeşin olsun...
Ve sabaha bırakmayacaksın ne demiş atalarımız BUGÜNÜN İŞİNİ YARINA BIRAKMA... |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
![]() |
bence yoluna gtsin bisey yapma ..etme cahille muhabbet. eder sana eziyet misali.
|
|
|
|
|
|
#11 (permalink) |
![]() |
Adam ...........şak geçmiş senlen kardeşim resmen keşke işini bitirseydin oracıkta müşterisinide zevk için döfseydin ah ah ben olacaktım ki
|
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
![]() Status: MotorDelisi
|
kessen bitme krdeşim oyüzden üstünde durma değmezz
|
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
![]() |
hiç konuşmaya fırsat vermeden caksaydın ıkı tane hıc yoktan sınırını atardın .)
|
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
![]() Status: Tecrübeli Üye
|
sabaha bırak
|
|
|
|
|
|
#15 (permalink) | ||
![]() Status: Yeni Üye
|
Bence kaskın nimetlerinden taksicinin burnu üzerinde faydalansaydın.
Aradığınız parça en ucuza burada ! |
||
|
|
|
![]() |
| Paylaş |
| Etiketler |
| birakirsin, mi, sabah, severmisin |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|