Hizli ara
|
|||||||
| MotorDelisi-GENEL Motosiklet üzerine genel yazışmalar bu bölümde. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 (permalink) | ||
![]() Status: Süper Üye
|
sabahın köründe kalktım 2-3 saat uykuyla. üstümü giydimçıktım. yürümeye başladım. daha önceden yağmış olan yağmur tekrar başladı. hafi hafif çiseliyor. neyse ben hala yürüyorum.. motoberk bilir batıkntin yolları boş olur genelde.. neyse konuya dönelim. herifin biri, altında hnda kinetic, kafada ne kask ne özlük.. 40-50 civarı bi hızla geçiyor önümden.. ben de geçmesini bekliyorum ama arada da sövüyorum adama ıslak yerde kask bile olmadan motora biniyo diye.. lan ben bunlar söylerken adam da tip tip bana bakmasın mı.. deli oldum.. walla atlayıp indirecektim şerefsizi.. adam geçti gitti aynadan bakmaya devam ediyo.... hiyeyt dedim koşayım peşiinden eninde sonunda durur! tabi acelemiz olduğu için yapamadık.. walla daha sonra herifin motoru motoberkin bahçeye çekmeyi bile düşündüm.. alacan motoa bağlayacan böylseini kızılayda gazı sabitleyip verecen yola.. ibret olsun diye! ne demek ya ıslak yerde motora kasksız binmek.. düşerse öleceği kesin yani! walla ellerim titriyo cümle bile kuramıyorum hatırladıkça
|
||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
![]() Status: Süper Üye
|
Mr-Metal, sakin ol dostum, bazılarının öğrenmesi için "kafalarının asfalta sürtmesi lazım" diyeceğim ama dilim varmıyor.
![]() Tanrı hepimizi korusun yanlız, cahillerden gözünü hiç ayırmasın. [/b]
|
|
|
#3 (permalink) | |||
![]() |
getirseydin de bi alsaydık boyunun ölçüsünü kasksız ha hemde yağmurda hemde knetıc gibi frene bastığında tekeri kitleyen bi motorla wayy be
Alıntı:
|
|
![]() |
| Paylaş |
| Etiketler |
| boylesi, dananin |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|