Hizli ara
| Sürüş Teknikleri Viraja nasıl girilir, Yağışlı havalarda dikkat edilmesi gerekenler, Trafikte motosiklet. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 (permalink) |
![]() |
Daha önce yayınlanmışsa üzgünüm..
Lütfen kasksız ve ekipmansız binmeyin motorsiklet oyuncak değildir.Bkın scoter tek teker yaparmı. http://videos.streetfire.net/hottest...A897F86725.htm |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
![]() Status: MotorDelisi
|
bencede kardeşim çok ama çok haklısın kasksız ekipmansız kesinlikle motosiklet binilmez :o
|
|
|
|
#3 (permalink) |
![]() Status: Süper Üye
|
ewwt kardeşim her zaman tam koruma insanın başına her an her sey gelebilir :o
|
|
|
#4 (permalink) |
![]() Status: Süper Üye
|
adamlar gerçekten çığrından çıkmış yaw.Normalde olsa motora iyi hükmeden birini tebrik ederim ama bunlara küfür etsem yeri ^2 .
Korumalar cidden şart.Ne olur ne olmaz
|
|
|
#5 (permalink) |
![]() |
Çok saçma bi video.. Bu kadar mı basit bu insan canı ya ? Bi şeylerin farkında değil heralde bu arkadaşlar..Yada hızı az da olsa kaza anında ne gibi zararların oluşabileceğini düşünemicek kadar akılsızlar ^2 ^2 ^321
Tek teker yapıyo, arkasında ters duruyo adam..Nedir bu ya ? walla sinirlerim kalktı.Korumalı da olsa bu tarz gösteriler sinir bozucu. |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
![]() ![]() Status: Süper Üye
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
![]() |
bencede kardeşim çok ama çok haklısın kasksız ekipmansız kesinlikle motosiklet binilmez
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
![]() Status: Yeni Üye
|
aynı alet bendede var her gören soruyo bunlar teker yapıyormuş ? yapar heralde diyorum.niye yapiim manyakmıyım kardeşim diyemiyorum ayıp !
|
|
|
|
|
|
#11 (permalink) |
![]() |
evet kardeş kormasız bu hareketlerı yapmak çok tehlıkelı ama gilera runner 180 kadar kolay teke çakılan motor var mı bılmıyorum bende vardı gerçekten mukemmel bir alet her açıdan tatmın edıcı bence ama ben teke çakıp o kadar uzun gıdemıyordum o ayrı
|
|
|
#12 (permalink) |
![]() |
amaaan dıyorum ben bukadar gıldıgını bılmıyodum valla gılerıa ıle hayran kaldım helal olsun ama koruma sart dusseler durum vahim :nono:
We believe in sky not sunroof.. Biz gökyüzüne inanırız, Sunroofa değil... ![]() MOTOR BIR TUTKUDUR HER ZAMAN KALBIMDESIN HYO 250R BENI YARI YOLDA BIRAKSANDA ASIK OLDUM BEN SANA SENI UNUTAMAM KARAŞİMSEĞİM ![]() ![]() Kadına ETEK Erkeğe VTEC Yakışır ! |
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
![]() Status: Yeni Üye
|
helal olsun walla bu cocuklara kask sız korumasız bole seyleri yapmak baya cesaret ıster...deli cesareti sanırım
|
|
|
|
![]() |
| Paylaş |
| Etiketler |
| maniaaaaa, scoter |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|