Hizli ara
| Videolar ve fotograflar Motosiklet içerikli kısa videolar ve fotograflar |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#16 (permalink) |
![]() Status: Yönetim Kurulu
|
r1 kameranın önünden geçerken maksimum 200 km hızla geçiyor son sürati 300 + olan bir makine 200 le giderken geçiliyorsa bu r1'in geçildiği anlamına gelmez üstüdeki takozla alakalı bir şey ayrıca r1 0-100 hızlanması o verdiğiniz saniyelerin yarısından bile az.yani r1 geçilir ama son sürati 340 yada daha üstü olan arabalar geçer kalkışta ilk 500 metrede falan kimse arabayla r1'i geçemez ancak bir kaç km sonra araba son süratine ulaşıp 350 falan yaparsa r1'in yanından selam vererek geçer öyle uçarak falan da değil yani ve bana kimse selam vermedi daha verebileceğinide sanmıyorum allah verdirmesin yakarım motoru benzinle :P :3
|
|
|
|
|
|
#17 (permalink) |
![]() Status: Tecrübeli Üye
|
Paylaşım için teşekkürler.Bu linkteki video sino abinin değil mi?http://videos.streetfire.net/categor...1C56FEEE37.htm
|
|
|
|
|
|
#18 (permalink) |
![]() |
o R1 i kullanan takozla alakalı bişey R1 2.5 3 sn de 100 der.bide o civic . düşünün super charger uygulamasu-ı yapsa üstüne nos koysa 4 ten aşağı hızlanamaz son sürat olarakta o kasayla 350 yapamazki R1 i geçsin.270 ten sonra... ... dağıtır o araba.BENCE...........
|
|
|
#19 (permalink) |
![]() |
arkadaşlar yorumlarınız için çok saolun bencede bu işin içindedee bişi iş var amma
|
|
|
|
|
|
#20 (permalink) |
![]() Status: MotorDelisi
|
hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii leeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!
ya bırakın boş işleri adamlar 700hplik arabaları çizik cizik ediyor siz burda civic diyosunuz! kardesim kilo basına 1hp güc vermeyen bi otomobil hele hele dragta asla asla rakip bile olamaz. ilk 30m önede çıkar sonra işi biter! yazacam şimdi sonra siteden atılcaz durduk yere saçma sapan bi video için! R1 kullanan adam sıkmıyor,yada acemi,bu makinaları kalkışta F1 arabalarına rakip olabilcek bi gücte gördüklerinden kalkış testleri bile yapıldı tamam F1 geçti doğal olarak ama ezemedi saçmalamayın!standart R1 le o cıvıc in üstünden atlamayan adamda sorun vardır asıl onu test etmek gerek!3sn altında 100km çıkan bi makina lütfen ya! pes yani
|
|
|
#21 (permalink) |
![]() Status: Banlı Üye
|
eğer ben nosscu isem değil civic ben 600f ilen 4 yada beş gün önce maseratiyle istanbul temde vallahi billahi 274 km yaptım kapıştım ve adam çok sıkı araba kullanmasına rağmen kız arkadaşının yanında küçük bir ders verdim.makinem de k&n filtre iridyum buji michelin pilot pover lastikler ve akrapoviç vardır.eheehee
övünmek kimi olmasın ama r1 ilen ferrrariyi bile silkelerim.nosssss gerisi boşşşşş
|
|
|
#22 (permalink) |
|
honda da değil nos kaputuna f16 motoru koyacaklar r1 i 400 de geçemez..formula 1 arabası haricinde hiç bi araba 400 metrede değil r1 i diğer markaları da zor geçer gibime geliyor.yani 4 büyüğü
:o
|
|
|
|
|
|
#23 (permalink) | |
![]() Status: Süper Üye
|
Alıntı:
civic e ne kadar modifiye yaparsanız yapın civic top speed i en fazla 300 oluyor.NFS underground 2 den biliyorum. o oyundaki arabam civic son performance paketlerindeyim ama haala 300 ü göremedim..+ nos ve saire her şey dahil....... R1 in plotajı çok kötü de olsa kalkışta civic i her türlü geçmesi gerekir.civic in 0-100 en az 7 saniye...
|
|
|
|
#24 (permalink) |
![]() |
ha ha rezıllık olmus walla
|
|
|
#25 (permalink) |
![]() |
honda deyıp gecmeyın arkadaslar hondalarda r1 kadar gıder baksanıza adamlar ne gerekıyorsa takmıslar nıtro falan olabılır dıye dusunuyorum :3 :3
|
|
|
|
|
|
#26 (permalink) | |
![]() |
Alıntı:
:P
|
|
|
|
#27 (permalink) |
|
crazy_ewren
sen düşünmeye dewam et heheehehe nosssss değil atom taksın yine geçemez
|
|
|
|
|
|
#28 (permalink) |
![]() Status: Tecrübeli Üye
|
videonun altında bir tane audi rs ile zx12 kaldırmışlar audi az daha sıksa geçecekmiş.böyle saçma sapan bişi görmedim. ^2
|
|
|
|
![]() |
| Paylaş |
| Etiketler |
| civic, motor, r1, ve |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|