Hizli ara
| Videolar ve fotograflar Motosiklet içerikli kısa videolar ve fotograflar |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#2 (permalink) |
![]() |
Cidden kötü azbuçuk anlıyorum ne dediklerini aranızda "neden kimse yerdekine yardım etmiyor" diye sorarsa.. Yerdekinin ölü olduğunu söyleyebilirim..
|
|
|
#3 (permalink) |
![]() |
Abi Çok kötü olmuş ya İzlerekn yaşıo yok bişey olmamıştır diodum ama...
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
![]() |
RoadEternity, ben motora acıdım
|
|
|
#5 (permalink) |
![]() |
hakketende feci kaza bana çerkez i hatırlattı bizim burada bi çocuk vardı ölmüştü
hem de bizim arkadaştı bu gün görüp yarın görmemek insana koyuyo
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
![]() |
bu nu bugun 2 kez sen yolluyorsun gercektende cok acı bır manzara ALLAH KIMSEYI BU DURUMA DUSURMESIN
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
![]() |
full koruma da işe yaramamış nasıl kaza yapmışlar belli değil ama çok feci bir görüntü. Çimenlerin üstünde duran shoei kaskda benim kaskın aynısı allah hepimizi böyle kazalardan korusun
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
![]() |
Sayiden de çok büzük bi kaza motorun hali ve arabanaın önü ne biçim olmuş allah kimseye göstermesin
|
|
|
|
#9 (permalink) |
![]() |
Off fena bi görüntü, 1 saniye önce uçlardasın, kopmuş gidiyosun 1 saniye sonra yoksun, insanın içi kıyılıyor yani....
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
![]() |
Alıntı:
![]() Adam ölmüş.O arabanın motosikletin hali neydi.Allah korusun böyle kazalardan
|
|
|
|
|
|
|
#11 (permalink) |
![]() |
Vallahi kötü bir niyetim yoktu
O kaskın sahibinin akibeti ne oldu merak ettim hani aynı kaskı kullanıyoruz ya o bakımdan o ortalarda görünmüyor ya da o telefonla konuşan adam mı acaba.
|
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
![]() |
yol duz ve musaıt gozukuyor tahminimce motorcu arkadaş cok suratlıydı motorun paramparca olmasından anlaşılıyor.ve full koruma var.ama sonuca diyecek bişey bulamıyorum yazık ya
|
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
![]() |
snooTy bence o kazayı allah kimseye göstermesin diyom ama ölebi kazadan sonra sence motormu önemli üstünde kazayı yapan insan mı?ben bu tür konuları anlıyamıyorum ya motor tekrar gelir ama insan hayatı birdaha geri gelmez bence çok yalnış düşünüyosun böyle bişey bi arkadasının basına gelse demekki sen ilk önce motoru düşüneceksin
bana kalırsa hepimiz bu motora biniyoruz böle düşüncelerinizi unutun artık ya :nono: |
|
|
|
![]() |
| Paylaş |
| Etiketler |
| ancak, berbat, gorunmuyor, kaza, nasil, olmus, sonuc, video |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|