Hizli ara
|
|||||||
| Videolar ve fotograflar Motosiklet içerikli kısa videolar ve fotograflar |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#136 (permalink) | ||
![]() |
Adı üstünde MD burada ki kişilerin hepsi motorla ilgileniyor araba bilgisi olan cok az insan var.Öyle arabalar varki anlatılmaz nasıl bir modifiye turbo sistemi adamlar aşmış kendini typer da hafif ve cok seri araba ama 1000 rr ı gececegini sanmıyorum.
|
|
|
|
#137 (permalink) |
![]() Status: Süper Üye
Konum: =34= İstanbul / Avcılar-Eyüp --- İzmir / Karaburun Yarımadası
|
........ !! adamı kötü kötü konuşturuyolar..
sinir oluyorum böyle videolara be ! evet bir motoru kalkışta rollonde geçebilecek araçlar var aqma bunlar motor kullanıcısı değil, buradaki type r da 600lükle bile geçilemeyecek araba değil bu sebeple bence... Konu YuZuF tarafından (10 Eylül 2009 Saat 23:31 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood |
|
|
|
|
|
#138 (permalink) |
|
motor bağrıyor vites at vitess at diye yoksa benmi yanlış duydum
|
|
|
#139 (permalink) |
![]() ![]() Status: Süper Üye
|
1000RR geçer normalde sürücüde var sıkıntı bence
|
|
|
|
|
|
#141 (permalink) |
![]() ![]() |
1000RR yi süren arkadaş son demede ilk önce gazı açtı sonra bıraktı. bırakmasa hertürlü geçerdi.
|
|
|
#143 (permalink) | |
![]() Status: MotorDelisi
|
Alıntı:
700HP olan bir TYPE-R 700kilo değilse boşuna uğrasmasın..!! bazı arabalar var evet hatta caddeye cıkmasına izin verilmeyen bazı araclaar motoru gecebiliyor, ama özellikle son hızda ANCAK SERİ ÜRETİM MOTORLARI.. konu modifiye ise motordada modifiye sınırı yok,500hp busalar var bu motor normal bir 1000lik bittiğinde yanından tekerle geciyor gerisini sen düşün. ancak bu typeR ne yaparsa yapsın sağlam bir sürücü altındaki 1000liği ne uzunda ne kısada nede virajda gecebilir.. hangi araba izmir yarış pistini tam acık EGEM acııken 1.00:02 de dönebilir?? yoksa konuşmayada gereek yok..
denedim gıttı uşaklar Konu deneme tarafından (14 Eylül 2009 Saat 12:49 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood |
|
|
|
|
|
|
#145 (permalink) | |
|
Alıntı:
buda compressure printi Gt4088r compress image by fantasyperformance on Photobucket Ne kadar güçlü bir flowa sahip turbo olduğu gayet açık böyle bir araçla 1000cc geçilebilir.. Ayrıca Turbo Busa gibi bir motoruda geçebilecek kapasiteye sahip dünyada en hızlı 60-130 mph hızlanmalarından birisine imza atan bir araç var.. |
|
|
|
|
|
|
#146 (permalink) |
![]() |
saçma bir vidyo..
|
|
|
#147 (permalink) |
![]() ![]() |
arkadaslar teyp-r ın sahibini tanıyorum adanada üreyir diye bir arkadaş honda(araba)camiasında bayaa une sahip bu videoyu onun bilgisayarında gecen sene seyretmistim. video tamamiyle dogru bir video hile hurda birsey yok,araba honda teyp-r turbo 700hp civarında.
|
|
|
#148 (permalink) | |
|
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
#149 (permalink) | |
![]() |
Alıntı:
videoya gelince,burdaki type R hakikaten yabana atılacak bi araç değil.dragta olsa mümkünatı yoktu ama rollda mümkündür.fakat ben yinede iyi bir pilotajda binRR'ın geçebileceğini düşünüyorum aynı şartlarda.dikkatli izledim motora düzgün yatmıyo zaten onuda geçtim bi ara kesiciye soktu.büyük konuşmamak lazım ama ben olsam geçilmezdim gibime geliyo.
|
|
|
![]() |
| Paylaş |
| Etiketler |
| 1000, 600, adana, cbr, gsx, otobani, rr, typer |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|