Motor Delisi Motosiklet grubu, motosiklet etkinlikleri, gezileri, motor videoları, resimler, yarışlar, 2. ikinci el motosilet ilanları

Kullanici Girisi

Hizli ara

Go Back   Motor Delisi Motosiklet grubu, motosiklet etkinlikleri, gezileri, motor videoları, resimler, yarışlar, 2. ikinci el motosilet ilanları > Motosiklet > Videolar ve fotograflar

Videolar ve fotograflar Motosiklet içerikli kısa videolar ve fotograflar

Alt 10 Eylül 2009, 23:09   #136 (permalink)

FearlessRider Nickli Üyenin Kullanıcı Resmi (Avatar)

Status: Süper Üye

FearlessRider - MSN üzeri Mesaj gönder

Adı üstünde MD burada ki kişilerin hepsi motorla ilgileniyor araba bilgisi olan cok az insan var.Öyle arabalar varki anlatılmaz nasıl bir modifiye turbo sistemi adamlar aşmış kendini typer da hafif ve cok seri araba ama 1000 rr ı gececegini sanmıyorum.

Sponsored Links

Alt 10 Eylül 2009, 23:28   #137 (permalink)

YuZuF Nickli Üyenin Kullanıcı Resmi (Avatar)

Konum: =34= İstanbul / Avcılar-Eyüp --- İzmir / Karaburun Yarımadası

........ !! adamı kötü kötü konuşturuyolar..
sinir oluyorum böyle videolara be !

evet bir motoru kalkışta rollonde geçebilecek araçlar var aqma bunlar motor kullanıcısı değil, buradaki type r da 600lükle bile geçilemeyecek araba değil bu sebeple bence...

Konu YuZuF tarafından (10 Eylül 2009 Saat 23:31 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood
YuZuF isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Share on Facebook

Alt 12 Eylül 2009, 22:38   #138 (permalink)

sekada33 Nickli Üyenin Kullanıcı Resmi (Avatar)

motor bağrıyor vites at vitess at diye yoksa benmi yanlış duydum

http://www.facebook.com/home.php#/gr...gid=7222373618
sekada33 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Share on Facebook

Alt 12 Eylül 2009, 22:59   #139 (permalink)

DeliBurki Nickli Üyenin Kullanıcı Resmi (Avatar)

1000RR geçer normalde sürücüde var sıkıntı bence
DeliBurki isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 12 Eylül 2009, 23:10   #140 (permalink)

motorcusado Nickli Üyenin Kullanıcı Resmi (Avatar)

motorcusado - MSN üzeri Mesaj gönder

motorcusado isimli Üye şuanda  online konumundadır  

Alt 14 Eylül 2009, 11:45   #141 (permalink)

sezo5 Nickli Üyenin Kullanıcı Resmi (Avatar)

sezo5 - MSN üzeri Mesaj gönder

1000RR yi süren arkadaş son demede ilk önce gazı açtı sonra bıraktı. bırakmasa hertürlü geçerdi.

Bir gün Banada Sıra Gelecek aYe'ye Geldiği Gibi

sezo5 isimli Üye şuanda  online konumundadır  

Alt 14 Eylül 2009, 12:05   #142 (permalink)

diablo1907 Nickli Üyenin Kullanıcı Resmi (Avatar)

diablo1907 - MSN üzeri Mesaj gönder

saçma sapan bir video ......
diablo1907 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 14 Eylül 2009, 12:47   #143 (permalink)

deneme Nickli Üyenin Kullanıcı Resmi (Avatar)

Status: MotorDelisi

Alıntı:
karamsar92 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Adı üstünde MD burada ki kişilerin hepsi motorla ilgileniyor araba bilgisi olan cok az insan var.Öyle arabalar varki anlatılmaz nasıl bir modifiye turbo sistemi adamlar aşmış kendini typer da hafif ve cok seri araba ama 1000 rr ı gececegini sanmıyorum.
kilo basına HP oranına bak ozman.
700HP olan bir TYPE-R 700kilo değilse boşuna uğrasmasın..!!
bazı arabalar var evet hatta caddeye cıkmasına izin verilmeyen bazı araclaar motoru gecebiliyor, ama özellikle son hızda ANCAK SERİ ÜRETİM MOTORLARI..
konu modifiye ise motordada modifiye sınırı yok,500hp busalar var bu motor normal bir 1000lik bittiğinde yanından tekerle geciyor gerisini sen düşün.
ancak bu typeR ne yaparsa yapsın sağlam bir sürücü altındaki 1000liği ne uzunda ne kısada nede virajda gecebilir..

hangi araba izmir yarış pistini tam acık EGEM acııken 1.00:02 de dönebilir?? yoksa konuşmayada gereek yok..

Konu deneme tarafından (14 Eylül 2009 Saat 12:49 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood
deneme isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 14 Eylül 2009, 20:11   #144 (permalink)

serkan_yenidunya Nickli Üyenin Kullanıcı Resmi (Avatar)

Status: MotorDelisi

serkan_yenidunya - İCQ üzeri Mesaj gönder serkan_yenidunya - AİM üzeri Mesaj gönder serkan_yenidunya - MSN üzeri Mesaj gönder serkan_yenidunya - YAHOO üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
dark_knight Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
reklam kokan hareketler bunlar
Emre'cim...

çok gazcı gördüm seni yaw
serkan_yenidunya isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 14 Eylül 2009, 20:29   #145 (permalink)

Knife-Party Nickli Üyenin Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
SRAD-HAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kilo basına HP oranına bak ozman.
700HP olan bir TYPE-R 700kilo değilse boşuna uğrasmasın..!!
bazı arabalar var evet hatta caddeye cıkmasına izin verilmeyen bazı araclaar motoru gecebiliyor, ama özellikle son hızda ANCAK SERİ ÜRETİM MOTORLARI..
konu modifiye ise motordada modifiye sınırı yok,500hp busalar var bu motor normal bir 1000lik bittiğinde yanından tekerle geciyor gerisini sen düşün.
ancak bu typeR ne yaparsa yapsın sağlam bir sürücü altındaki 1000liği ne uzunda ne kısada nede virajda gecebilir..

hangi araba izmir yarış pistini tam acık EGEM acııken 1.00:02 de dönebilir?? yoksa konuşmayada gereek yok..
1/1 oran çok basit bir hesap bu hesaba göre yürümüyor araçlar bu hesap yanlış..bu type-r'in videodaki sahibini çok iyi tanıyorum kendisi Türkiye'nin önde gelen mapperlarındandırki araca baya bir para döktü yeni sahibide şimdi müthiş bir proje yapıyor araça dahada hızlanıyor..bahsedilen araç o asfaltta ilk 3 vites sonuna kadar neredeyse sarıyor tutunamıyor gayet güçlü bir araç turbo olarak gt4088r var araçta
buda compressure printi

Gt4088r compress image by fantasyperformance on Photobucket

Ne kadar güçlü bir flowa sahip turbo olduğu gayet açık böyle bir araçla 1000cc geçilebilir..

Ayrıca Turbo Busa gibi bir motoruda geçebilecek kapasiteye sahip dünyada en hızlı 60-130 mph hızlanmalarından birisine imza atan bir araç var..
Knife-Party isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 14 Eylül 2009, 20:59   #146 (permalink)

scream_-_- Nickli Üyenin Kullanıcı Resmi (Avatar)

Status: Tecrübeli Üye

scream_-_- - MSN üzeri Mesaj gönder

saçma bir vidyo..

honda cbr125r kırmızı - yamaha xt660x siyah
scream_-_- isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 14 Eylül 2009, 21:46   #147 (permalink)

devil_ksk Nickli Üyenin Kullanıcı Resmi (Avatar)

devil_ksk - İCQ üzeri Mesaj gönder

arkadaslar teyp-r ın sahibini tanıyorum adanada üreyir diye bir arkadaş honda(araba)camiasında bayaa une sahip bu videoyu onun bilgisayarında gecen sene seyretmistim. video tamamiyle dogru bir video hile hurda birsey yok,araba honda teyp-r turbo 700hp civarında.

Alt 14 Eylül 2009, 22:05   #148 (permalink)

sekada33 Nickli Üyenin Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
gundelfingen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bence çok gereksiz arkadaşlar kimin kimi geçtiği.Ben otobanda izin veriyorum yanıma gelip gaz açan arabalara.Sevinip gidiyo garibanlar sonra keyfime bakıyorum çünkü biliyorum havada karada yerim hepsini.Horoza sormuşlar tavuk mu yumurtadan çıkar yumurta mı tavuktan diye.Horoz da "Ben ....im gerisine karışmam" demiş.

http://www.facebook.com/home.php#/gr...gid=7222373618
sekada33 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 14 Eylül 2009, 22:26   #149 (permalink)

slayeRR Nickli Üyenin Kullanıcı Resmi (Avatar)

Status: Eskişehir Organizatör

slayeRR - MSN üzeri Mesaj gönder slayeRR - YAHOO üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
motorcu07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bendede 2008 seat leon cupra var 240hp+chip tuning ile 350 hp geçen yolda bir motorcu arkadaşım denk geldi azcık oynaşalım dedim bayağı bir geçtim bunu ama daha sonra virajda öyle bir geçtiki altımda r1 olsaydı sana sorardım bunun hesabını dedim sonrada durupta motora binsenya arabayı biz böyle geçeriz demezmi ama bunca yıl motora bindim halada biniyorum ama öyle araçlar varki hakkını yememek lazım çok seri ve motor havası veriyor
+110 hp veren çipi kim takıyo çok merak ettim?turbo dizel araçlarda bile taş çatlasa +30hp.abartılırda bu kadar değil be kardeşim

videoya gelince,burdaki type R hakikaten yabana atılacak bi araç değil.dragta olsa mümkünatı yoktu ama rollda mümkündür.fakat ben yinede iyi bir pilotajda binRR'ın geçebileceğini düşünüyorum aynı şartlarda.dikkatli izledim motora düzgün yatmıyo zaten onuda geçtim bi ara kesiciye soktu.büyük konuşmamak lazım ama ben olsam geçilmezdim gibime geliyo.

<a href=http://img132.imageshack.us/img132/4926/52504053.jpg target=_blank>http://img132.imageshack.us/img132/4926/52504053.jpg</a>
slayeRR isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 14 Eylül 2009, 23:08   #150 (permalink)

motorcufk Nickli Üyenin Kullanıcı Resmi (Avatar)

Status: Üye

Bırakın 1000 rr ı 600 r ı geçemez,başdan aşa reklam için yapılmış,hızlarından bariz anlaşılıyor...

Paylaş

Etiketler
1000, 600, adana, cbr, gsx, otobani, rr, typer

Seçenekler
Stil