Motor Delisi Motosiklet grubu, motosiklet etkinlikleri, gezileri, motor videoları, resimler, yarışlar, 2. ikinci el motosilet ilanları

Kullanici Girisi

Hizli ara

Videolar ve fotograflar Motosiklet içerikli kısa videolar ve fotograflar

Alt 03 Şubat 2010, 15:45   #211 (permalink)

VALEO Nickli Üyenin Kullanıcı Resmi (Avatar)

Status: Süper Üye

Alıntı:
tit_of_the_niro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
400 beygirlik chipli, filtreli, yazılımlı vs vs .. Mustang 'im veya yine dolu S2000 imle bırak yetişmeyi markasını görme fırsatımın olmadığı çok 600cc racingler oldu. 4 teker, bir racing ile baş edemez, sadece kilo/güç oranlarına baksak bile bu fiziken mümkün değil. Ancak son süratine ulaşmış bir racing i elbette veyronlar, dolu viper ler, limitörü iptal edilmiş diğer güçlü araçlar vs geçebilecektir. Gel görki baktığımız ve ne hikmetse asla hız kadranı görülmeyen veya devirlenme sesi ile görüntülerin bir türlü eşleşmediği videolarda 4 tekerler sanki kamyon sollar gibi racingleri geçiyorlar. Tabi o sırada satılmış motorcunun motosiklet üzerindeki hızlanma dolayısıyla oluşmuş balon kasılma hareketleri inandırıcılığı artırıyor. Araçların yaptığı modifiye masraflarına 0 km hayabusalara, R1 lere binebiliyoruz bu da olayın başka bir bakış açısı. Selamlar.
kesinlikle katılıyorum , R1 -gsxr1000 leri geçemiyom ama 1000RR ları geçiyom demiş

Konu VALEO tarafından (05 Şubat 2010 Saat 12:41 ) değiştirilmiştir.
VALEO isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Share on Facebook

Sponsored Links

Alt 03 Şubat 2010, 15:55   #212 (permalink)

Boreado Nickli Üyenin Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arkadaslar birisi bi hayrina linki copy paste yapiverse ya!

Alt 03 Şubat 2010, 17:12   #213 (permalink)

FcPro Nickli Üyenin Kullanıcı Resmi (Avatar)

Evet link yok..
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Share on Facebook

Alt 03 Şubat 2010, 17:17   #214 (permalink)

deliemin Nickli Üyenin Kullanıcı Resmi (Avatar)

Status: Moderatör

deliemin - MSN üzeri Mesaj gönder

Topiğin Başındaki videoyu izleyemeyenler Youtubenin source kısmında ; Project01 Turbo Ep3 Civic Type-R vs CBR1000RR & GSX-R600 yazıp arattırın

Alıntı:
miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaslar ben HULK un sahıbıyım. aracım 2.0 stock motor turbo 500whp gucunde. 1000kg agırlıgında. 9000devir donuyorum. bastıgım basınc 14psi. dıslısı stock full system exhasut fıltre bujı takılmıs her 1000rr ıle denerım. gsxr ıle de denerım. ama gsxr bendne hızlı benım aracım suanda sadece 1000rr gecebılır. aracım gsxr 1000 gecıcek sekılde ayara cıktım sanuzmanım kırıldı. sanzuman beklıyorum. sanzumanım gelsın gsxr 1000 ıle de denıyecegım.

bu arada 1 adet k7gsxr 1000 1 adet movıstar 1 adet 600f 1 adet new hayabusa 1 adet burgman ım var. sanmayın kı motorcu degılım. sanmayınkı arabacıyım motora karsı yarısıorum. ben aracımı arabaları gecsın dıye yapıyorum. ama kendı motorlarımla da denıyorum. benım denemelerıme ınanmayıp arabanın reklamını yapmak ıcın basmamıssın hadı len sen nerde gecıcen motoru dıyen arkadaslar ıle de vıdeolarım mevcut. denemek ısteyen olursa sanzumanım bıttıkten sonra once mangalmızı yakarız sohbet eder gecede gazlarız. on yargılı olmayın bence. bu ısı zevk ıcın yapıyoruz.

araba bizim motor sizin gibi dusunen bir arkadasımızındı. ama arkadasımız artık sızın gıbı dusunmuyor. motorda pc-fullsystemexhaust-fıltre-bujı kullanan nasıl kullanıo zaten bellı anlatmaya gerek yok... ıyı seyırler. bu s2k dyno da krankta 450hp tekerde 400whp cıkıyor. 1kg=1hp ye gerek yok fanatık olmayalım
Dostum Selam ben deliemin MAltepe sahilde namını duydum ... savaş ve özkan ustalarlada tanışırız.. Askan la Halil söylediler TYPE-R ve sky line var ( Sanırım Sizin Arabalar).. bir gece kalkarmısın dediler ... bende standart 1000rr var 2008 ... şuan havalar ve asfalt soğuk... o yüzden riske girmeye gerek yok ...

havalar biraz ısınsın bi gece kalkışı yapmayı çok isterim ... yanımızda R1li gsxrlı ve zx10 lu arkadaşlarımızda gelecek...

gece 2,5 -3 gibi bostancı kavacık arası olan köptü bağlantı yolu uygun gibi ...

bizim içinde önemli olan geçmek yada geçilmek değil sen sonuçta bir emek ve zaman harcamışsın , ortaya süpper bişeyler çıkartmışsın ve neyapabildiğini görmek istiyorsun bizde ne yaptığını görmeyi çok istiyoruz...

Bizim motorlardada kamera olacak ve yarış bittikten sonrada muhtemelen karnımız acıkmış olacak güzel bir yere gidip yemeklerimizi yerken günün değerlendirmesini de yapmış oluruz

Konu deliemin tarafından (03 Şubat 2010 Saat 17:23 ) değiştirilmiştir.
deliemin isimli Üye şuanda  online konumundadır  

Alt 03 Şubat 2010, 17:28   #215 (permalink)

ArtisEmin akıllı ol, alırım anahtarını..

Yazın benide götür mangal yemeye

Alt 03 Şubat 2010, 17:38   #216 (permalink)

deliemin Nickli Üyenin Kullanıcı Resmi (Avatar)

Status: Moderatör

deliemin - MSN üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
FcPro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ArtisEmin akıllı ol, alırım anahtarını..

Yazın benide götür mangal yemeye
Kusura bakma moruk götüremem seni mangala falan... Sen yanlış yaptın bana yaa .. Anlamsız triplere falan girdin nedense ...

Sonuçta senin yokluğunda çok iyi 2 tane Prof fotoğrafçı arkadaşım oldu

Alt 03 Şubat 2010, 17:48   #217 (permalink)

Hadi olum ordan, adamı sinir etme Konuşturma şimdi beni.. Yerim senin profesyonel fotoğrafçını..
Götürcen benide Mangala dedim mi götürcen..

Sen benim Artis kardeşimsin.. Kırdırma bacaklarını..

Alt 03 Şubat 2010, 18:51   #218 (permalink)

CBYI Nickli Üyenin Kullanıcı Resmi (Avatar)

Status: Üye

Vuuuuuuuu Huuuuuuuuuuu !

Süper yarış olacak valla

Ayrıca bi videoda bengöstermek isterim.

680 HP AMS GT37 R TALON vs r1 ve bir kaç tane daha motor var.

sonucu izleyin görün

Konu CBYI tarafından (03 Şubat 2010 Saat 19:05 ) değiştirilmiştir.
CBYI isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 05 Şubat 2010, 11:46   #219 (permalink)

miniks Nickli Üyenin Kullanıcı Resmi (Avatar)

Status: Yeni Üye

Dostum Selam ben deliemin MAltepe sahilde namını duydum ... savaş ve özkan ustalarlada tanışırız.. Askan la Halil söylediler TYPE-R ve sky line var ( Sanırım Sizin Arabalar).. bir gece kalkarmısın dediler ... bende standart 1000rr var 2008 ... şuan havalar ve asfalt soğuk... o yüzden riske girmeye gerek yok ...

havalar biraz ısınsın bi gece kalkışı yapmayı çok isterim ... yanımızda R1li gsxrlı ve zx10 lu arkadaşlarımızda gelecek...

gece 2,5 -3 gibi bostancı kavacık arası olan köptü bağlantı yolu uygun gibi ...

bizim içinde önemli olan geçmek yada geçilmek değil sen sonuçta bir emek ve zaman harcamışsın , ortaya süpper bişeyler çıkartmışsın ve neyapabildiğini görmek istiyorsun bizde ne yaptığını görmeyi çok istiyoruz...

Bizim motorlardada kamera olacak ve yarış bittikten sonrada muhtemelen karnımız acıkmış olacak güzel bir yere gidip yemeklerimizi yerken günün değerlendirmesini de yapmış oluruz
[/QUOTE]

selam dostum askan anlattı S te bir muhabbet ettik ayak üstü
ben oanada söledim benim iddiam yok ben motorlarla denemek için degil arbalar ile denemek için yaptım aracımı diye ama denemek isteyen her motorcu ile de denerim diye de söledim

hatta bir tane 2005 egzantrikli 1000rr dan bahsetti deli gidio alet falan diye onuda cok merak ettik nasıl oldugunu

inşallah en kısa zamanda deneriz ben arac hazır oılunca askana haber veririm ama deneme yolunu iyi secmemişsin en güsel yol benim sürekli gazladıgım yoldur çatalca kumburgaz arası orda gazlar geri döner gene gazlarız ve video falan tepeden cok güsel cekiliyor ayrıca motor üstü kamerada olucaksa süper olur zaten

denemelerimiz tutunmaya göre 120 yada 150 de başlıcaktır bilginiz olsun

Konu miniks tarafından (05 Şubat 2010 Saat 12:18 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood
miniks isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 05 Şubat 2010, 12:01   #220 (permalink)

VALEO Nickli Üyenin Kullanıcı Resmi (Avatar)

....seni çerkezköye misafir olarak bekliyorum

Konu VALEO tarafından (05 Şubat 2010 Saat 12:19 ) değiştirilmiştir. Sebep: ttt
VALEO isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 12 Şubat 2010, 00:54   #221 (permalink)

06rps42 Nickli Üyenin Kullanıcı Resmi (Avatar)

vayyy masşallahh ne gidio bee 1000RR bile kafa tutamadı
06rps42 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 12 Şubat 2010, 16:23   #222 (permalink)

silwerdead Nickli Üyenin Kullanıcı Resmi (Avatar)

Status: Tecrübeli Üye

Extra modifiyeli araçlar dışında motorların geçilmesi zor...

Alt 12 Şubat 2010, 23:52   #223 (permalink)

dk12 Nickli Üyenin Kullanıcı Resmi (Avatar)

BU adamı dövmek lazım dalgamı gecıyor rüzgar manyagı oldu resmen

http://www.facebook.com/home.php#/gr...gid=7222373618
dk12 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 13 Şubat 2010, 00:13   #224 (permalink)

RecepAbi Nickli Üyenin Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bieşey anlamadım Videodan sonuna kadar bekledim bişey olucakmı diye nasıl bu kadar 15 sayfa yazılmış hayret ettim 1. ve 15. sayfayi okudum sadece yetmezmiş gibi birde hortlatmışsınız Topakı

Konu RecepAbi tarafından (13 Şubat 2010 Saat 00:22 ) değiştirilmiştir.
RecepAbi isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 13 Şubat 2010, 01:26   #225 (permalink)

Knife-Party Nickli Üyenin Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
tit_of_the_niro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
400 beygirlik chipli, filtreli, yazılımlı vs vs .. Mustang 'im veya yine dolu S2000 imle bırak yetişmeyi markasını görme fırsatımın olmadığı çok 600cc racingler oldu. 4 teker, bir racing ile baş edemez, sadece kilo/güç oranlarına baksak bile bu fiziken mümkün değil. Ancak son süratine ulaşmış bir racing i elbette veyronlar, dolu viper ler, limitörü iptal edilmiş diğer güçlü araçlar vs geçebilecektir. Gel görki baktığımız ve ne hikmetse asla hız kadranı görülmeyen veya devirlenme sesi ile görüntülerin bir türlü eşleşmediği videolarda 4 tekerler sanki kamyon sollar gibi racingleri geçiyorlar. Tabi o sırada satılmış motorcunun motosiklet üzerindeki hızlanma dolayısıyla oluşmuş balon kasılma hareketleri inandırıcılığı artırıyor. Araçların yaptığı modifiye masraflarına 0 km hayabusalara, R1 lere binebiliyoruz bu da olayın başka bir bakış açısı. Selamlar.
Yazılım mustangte ne var kim yaptı ?Dolu s2000'de neler var ? gt42r filan mi var ?N/A s2000 istediğin kadar doldur hadi 300hp olsun bahsettiğimiz araçlar s2000'in 2 katından fazla güce sahip..Fizikende mümkün bu..Hız kadran istedin gönderiyim hemen..

100-200 6.2 saniye...

Edit bu arada araç normal yol lastiğiyle yürüyor önden çekiş bir araç yüksek güçlerde çok sarar miniksin arabada çok sarıyor düşük basınçta bile..Slick lastikle daha iyi dereceler çıkar..

Konu Knife-Party tarafından (13 Şubat 2010 Saat 01:31 ) değiştirilmiştir.
Knife-Party isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Paylaş

Etiketler
1000, 600, adana, cbr, gsx, otobani, rr, typer

Seçenekler
Stil