Hizli ara
| Videolar ve fotograflar Motosiklet içerikli kısa videolar ve fotograflar |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#211 (permalink) | |
![]() Status: Süper Üye
|
Alıntı:
Konu VALEO tarafından (05 Şubat 2010 Saat 12:41 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#212 (permalink) |
![]() ![]() Status: Süper Üye
|
Arkadaslar birisi bi hayrina linki copy paste yapiverse ya!
|
|
|
#213 (permalink) |
|
Evet link yok..
|
|
|
|
|
|
#214 (permalink) | |
![]() |
Topiğin Başındaki videoyu izleyemeyenler Youtubenin source kısmında ; Project01 Turbo Ep3 Civic Type-R vs CBR1000RR & GSX-R600 yazıp arattırın
Alıntı:
havalar biraz ısınsın bi gece kalkışı yapmayı çok isterim ... yanımızda R1li gsxrlı ve zx10 lu arkadaşlarımızda gelecek... gece 2,5 -3 gibi bostancı kavacık arası olan köptü bağlantı yolu uygun gibi ... bizim içinde önemli olan geçmek yada geçilmek değil sen sonuçta bir emek ve zaman harcamışsın , ortaya süpper bişeyler çıkartmışsın ve neyapabildiğini görmek istiyorsun bizde ne yaptığını görmeyi çok istiyoruz... Bizim motorlardada kamera olacak ve yarış bittikten sonrada muhtemelen karnımız acıkmış olacak güzel bir yere gidip yemeklerimizi yerken günün değerlendirmesini de yapmış oluruz ![]()
Bir Pazar Sabahı Liv Tyler İle Uyandın mı Hiç ? Konu deliemin tarafından (03 Şubat 2010 Saat 17:23 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#215 (permalink) |
|
ArtisEmin akıllı ol, alırım anahtarını..
Yazın benide götür mangal yemeye
|
|
|
|
|
|
#216 (permalink) | |
![]() |
Alıntı:
Sonuçta senin yokluğunda çok iyi 2 tane Prof fotoğrafçı arkadaşım oldu
|
|
|
|
#217 (permalink) |
|
Hadi olum ordan, adamı sinir etme
Konuşturma şimdi beni.. Yerim senin profesyonel fotoğrafçını.. Götürcen benide Mangala dedim mi götürcen.. Sen benim Artis kardeşimsin.. Kırdırma bacaklarını.. |
|
|
|
|
|
#218 (permalink) |
![]() Status: Üye
|
Vuuuuuuuu Huuuuuuuuuuu !
Süper yarış olacak valla ![]() Ayrıca bi videoda bengöstermek isterim. 680 HP AMS GT37 R TALON vs r1 ve bir kaç tane daha motor var. sonucu izleyin görün
Konu CBYI tarafından (03 Şubat 2010 Saat 19:05 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#219 (permalink) |
![]() Status: Yeni Üye
|
Dostum Selam ben deliemin MAltepe sahilde namını duydum ... savaş ve özkan ustalarlada tanışırız.. Askan la Halil söylediler TYPE-R ve sky line var ( Sanırım Sizin Arabalar).. bir gece kalkarmısın dediler ... bende standart 1000rr var 2008 ... şuan havalar ve asfalt soğuk... o yüzden riske girmeye gerek yok ...
havalar biraz ısınsın bi gece kalkışı yapmayı çok isterim ... yanımızda R1li gsxrlı ve zx10 lu arkadaşlarımızda gelecek... gece 2,5 -3 gibi bostancı kavacık arası olan köptü bağlantı yolu uygun gibi ... bizim içinde önemli olan geçmek yada geçilmek değil sen sonuçta bir emek ve zaman harcamışsın , ortaya süpper bişeyler çıkartmışsın ve neyapabildiğini görmek istiyorsun bizde ne yaptığını görmeyi çok istiyoruz... Bizim motorlardada kamera olacak ve yarış bittikten sonrada muhtemelen karnımız acıkmış olacak güzel bir yere gidip yemeklerimizi yerken günün değerlendirmesini de yapmış oluruz ![]() [/QUOTE] selam dostum askan anlattı S te bir muhabbet ettik ayak üstü ben oanada söledim benim iddiam yok ben motorlarla denemek için degil arbalar ile denemek için yaptım aracımı diye ama denemek isteyen her motorcu ile de denerim diye de söledim hatta bir tane 2005 egzantrikli 1000rr dan bahsetti deli gidio alet falan diye onuda cok merak ettik nasıl oldugunu ![]() inşallah en kısa zamanda deneriz ben arac hazır oılunca askana haber veririm ama deneme yolunu iyi secmemişsin en güsel yol benim sürekli gazladıgım yoldur çatalca kumburgaz arası orda gazlar geri döner gene gazlarız ve video falan tepeden cok güsel cekiliyor ayrıca motor üstü kamerada olucaksa süper olur zaten denemelerimiz tutunmaya göre 120 yada 150 de başlıcaktır bilginiz olsun
Türk kuşu haydar Konu miniks tarafından (05 Şubat 2010 Saat 12:18 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood |
|
|
|
|
|
#220 (permalink) |
|
....seni çerkezköye misafir olarak bekliyorum
Konu VALEO tarafından (05 Şubat 2010 Saat 12:19 ) değiştirilmiştir. Sebep: ttt |
|
|
|
|
|
#221 (permalink) |
|
vayyy masşallahh ne gidio bee 1000RR bile kafa tutamadı
|
|
|
|
|
|
#222 (permalink) |
![]() Status: Tecrübeli Üye
|
Extra modifiyeli araçlar dışında motorların geçilmesi zor...
|
|
|
|
#223 (permalink) |
|
BU adamı dövmek lazım
dalgamı gecıyor rüzgar manyagı oldu resmen
|
|
|
#224 (permalink) |
|
Bieşey anlamadım Videodan sonuna kadar bekledim bişey olucakmı diye nasıl bu kadar 15 sayfa yazılmış hayret ettim
1. ve 15. sayfayi okudum sadece yetmezmiş gibi birde hortlatmışsınız Topakı
Gonuşma leynnn... Konu RecepAbi tarafından (13 Şubat 2010 Saat 00:22 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#225 (permalink) | |
|
Alıntı:
100-200 6.2 saniye... Edit bu arada araç normal yol lastiğiyle yürüyor önden çekiş bir araç yüksek güçlerde çok sarar miniksin arabada çok sarıyor düşük basınçta bile..Slick lastikle daha iyi dereceler çıkar.. Konu Knife-Party tarafından (13 Şubat 2010 Saat 01:31 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
![]() |
| Paylaş |
| Etiketler |
| 1000, 600, adana, cbr, gsx, otobani, rr, typer |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|