Hizli ara
| Videolar ve fotograflar Motosiklet içerikli kısa videolar ve fotograflar |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#61 (permalink) |
![]() |
Video ayarli. Boyle sacmasapan bisey olmaz.
Type-R'in gostergesini cekip koysunlar bakalim bi de videoyu. SS'ler bu kadar aheste aheste mi ivmeleniyo. Birakin bu isleri.
|
|
|
|
#62 (permalink) |
![]() Status: Tecrübeli Üye
|
önden çeker araçla isterse 3000 bin hp olsun yemez bir yerden sonra zapt edemezsin aracı ..... ya arkadan olucak yada aed bir araçla geçebilirsin motoru
|
|
|
#63 (permalink) |
![]() |
Arac Büyük ihtimalle YGZ o kadar buyuk sallayanalr olmus ki yani guluyorum guluyorum doyamıyorum
YGZ M6 Hartgeyi eline alıp oynayan Boy boy yiyen aractır standart M6da degil Bildigin komple '''''HARTGE'''' M6'nın standart hali ile yalayıp yuttugunu dusunurseniz birazcık mantıgınız varsa Bunada kafanız basar.Yok para almısmıslarmıs oleymis boyleymis arabalarıda severim motorsikletleride ama orda burda apacilik yapmamanın manası yok O arabanın Specleri bura sıgmaz!İnsan gibi yorum yapın hodri meydan hadi Videoda var elimde standart m6'nın laga luga yapmanın manası yok
|
|
|
|
|
|
#64 (permalink) |
![]() |
Bu Type-R'in ivemelenirken gostergesinin cekilmis oldugu video varsa koyar misin sSPAM?
Bu topicteki videoda aracin gittigi hiz pek gercekci gelmedi bana. Gostergesini gormek isterdim ayni videoda.
|
|
|
|
#65 (permalink) |
![]() |
slowokan,
hehe bahsettigi Type-R , m6 videosu: Type-r 'in kadran video'su , ayni turbo yine turkiye.. O arabanin satilik ilanida: http://www.sahibinden.com/2005_turbo...XQQdisplayitem 1000CC'i duzgun kullanabilen biri varken, 2'sininde motoru gecebilmesinin ihtimali yok bence.
|
|
|
#66 (permalink) |
![]() Status: Süper Üye
|
Yazmıyım yazmıyım dedim ama bu type-r'ın sahibi Adana Project01'den Yüreğir ...kendisi gerçekten bilgili ve modifiye konusunda iyidir kendisi birçok arabanın mappingini yapmıştır örnek olarak MRT Justy...bahsettiğiniz type-r 3. vitese kadar sarıyor o derece iyi bir modifiye var araçta..o kadran videoları 369 beygirler eski küçük turbo ile olması lazım..gt35r turbo ile 360 beygir olmaz yani
|
|
|
|
|
|
#67 (permalink) |
![]() |
Aracin satis ilaninda gt35r 'a ait birsey yok Knife-Party ?
+ msupra ile gsxr1000'in videosu da mevcut.. ( 1000cc vs kaldi ki msupra icin tunning dergilerinde 1000hp olarak yazmislardi.. ona ragmen gsxr1000 gecmisti.)
|
|
|
#68 (permalink) |
|
Çünkü bu bahsettiğimiz araba satılık değil ve siyah...YGZ plakalı araba kırmızı ve istanbul'dan..
|
|
|
|
|
|
#69 (permalink) |
![]() |
Ekledigin videolari izledim demin Sync. Tesekkurler.
Simdi soyle soyliyim. Type-R'in kadran videosunu izledim. Piyasadaki tum sportbike turu motosikletler kesinlikle cok daha cabuk hizlaniyor. Fakat M6'yi top speedde geciyorsa orada bir durun derim. Cunku bende de bir video vardi M6, 1000RR'i, 7. vitese taktiktan sonra geciyordu. Hayabusa'yi bilemem ama litre motorlar M6'nin gerisinde kaliyor sanirim. (Son hiz denemesinde demek istedim tabiiki). Egerki bu Type-R, gercekten M6'yi geciyorsa (ki bana o gosterge ile pek inandirici gelmedi) bu motorlari da gecebilir. M6 az buz bi araba degil, V10 motor var ustunde. Hacimli bir motor ve 507 beygir. Arkadan aktarma da cabasi. Oyle 300 kusur beygirlerle yenilecek yutulacak araba degil yani.
|
|
|
|
#70 (permalink) |
![]() |
sSpam YGZ dedigi icin onun videosu uzerine yorum yaptim. Project01 type-r dersende, vermis oldugum Kadran video'su project01 'in type-r ina ait.(Ayni turbolara sahip olduklari icin verdim kadran video'sunu) gt35R ile mi R'siz mi bilemeyecegim video'daki halini..
Ek olarak dedigim gibi msupra / 1000cc ornegi var onumuzde.. 1000hp msupra vs gsxr1000.. type-R kac hp acaba?
|
|
|
#71 (permalink) |
|
Type-R gt35r'lı ve bu turbonun 700 hp outputu var ama o sınırda durması zor diyelim 600 hp olsun type-r...bu arada Msupra gsxr1000 videosunda bakarsan mesafe kısa ve Msupra ya kısa mesafe gitmiyor malesef ama uzun mesafe ve top speed de affetmeyecektir %100 garanti..
|
|
|
|
|
|
#72 (permalink) |
![]() |
slowokan,
Inan bana M5/M6 o kadar buyutulecek arabalar degil , 2006 M5 vardi bende sattim da motora gectim. F430 desen neyse o olur 997 Turbo desen de olur.. 1000cc'i 280'den sonra M5/M6 alir ama hayabusayi alamaz. Limitoru kaldirinca zaten bmw garantisinden cikiyor o yuzden cogu kisi kaldirmiyor limitoru.. Benim merak ettigim video'daki M6, M'e basmis DSC'i kapamis da, bilgisayardan Sport P5 yapmis mi hp ayarini? Cunku M'e basinca kisayoldaki ayarlar devreye girip MDM/DSC OFF/ON seklinde P5/P4/P5Sport halinde ekrana yansir. P4= 400hp, P5=500, P5/Sport= Suspension'lari yarisdaymis gibi ayarlar, alcaltir/yukseltir.. Eger 400Hp de yaristiysa normal type-r'in gecmesi.. 500hp'de de yaristiysa , 600hp-700hp civarinda olmasi gerekir o type-r'in o kadar fark ile.. Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi: Kisa mesafe dedigin neredeyse 5km lik bir yol Ankaradaki arkadaslar daha iyi bilirler gerci kac KM oldugunu ama uzun yani.. Topspeed olarak zaten 300+ gidiyorlar o yolda
|
|
|
#73 (permalink) |
|
MSupra o yolda en son 353 bastı Sync, yani bu motorun geçmesi imkansız diye bilirim sana
gazladıkları yer köprüye kadar kısa mesafe geçilmesi normal...bu arada sonradan bu gsxr'ı geçti diye biliyorum bir konuşayım daha net bilgi yazarım..
|
|
|
|
|
|
#74 (permalink) |
![]() |
1000cc 300 hadi bilemedin ufak tefek degisikliklerle 310'a kadar anca goturur zaten..
ama 1300cc/hayabusa 'i GSXR1000'i kullanan sahis kullansaydi topspeed'de yine birsey yapamazdi msupra ki dedigim gibi msupra bilinen hali ile 1000-1100hp arasinda, type-R kac hp ki 1000cc'e o kadar fark acabilecek.. Benim anlatmak istedigim tamamiyle pilotaj.. Her SS motorsiklet kullanan duzlukte olsa gaz'i acamayabilir... Orn: msupra vs hayabusa, orn2: msupra vs gsxr1000 ... hayabusa suruculeri, gsxr1000 surucusu gibi olsaydi coktan kalkista uzamalari gerekirdi zaten 100-150km'den basliyor msupranin kalkislari bildigim kadariyla fazla sariyor diye..
|
|
|
#75 (permalink) |
|
o 1300cc hayabusayı kullanan kişiler gayet iyi sürücüler 15 yıllık motorsiklet tecrübeleri var...dediğim gibi köprüden sonra devam etseler 500-600 metre daha msupra rahat geçebilecek kapasitede..
|
|
|
|
![]() |
| Paylaş |
| Etiketler |
| 1000, 600, adana, cbr, gsx, otobani, rr, typer |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|