Hizli ara
| Videolar ve fotograflar Motosiklet içerikli kısa videolar ve fotograflar |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 (permalink) |
![]() Status: Süper Üye
|
Nissan GTR(480bg) Ducatiye karşı test etmişler... ne yazıkki bu sefer araba kazandı viraj ve frenleme yüzünden.
Ama Arabayı süren adam,motorsikletin düzlerde roket gibi gitmesinden baya hoşlanmış. http://videos.streetfire.net/video/R...098_205982.htm |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
![]() |
valla keyifli bi video ama yeni nesil skyline güçlü ve kazandı
yinede ducatinin gidişi virajı tekeri güzeldi ... BikeRR, tşkler
|
|
|
#4 (permalink) |
![]() Status: Tecrübeli Üye
|
Yıldız'a katılıyorum.
paylaşım için Teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
![]() |
video için ve paylaşım için teşekkürler ...
nissan hakkında bir kaç bilgi buldum netten aktarmak istiyorum ... NISSAN GT-R Nissan, yerçekimi, eylemsizlik kuvveti ve aerodinami gibi doğa kanunlarını yeni bir anlayış ile birleştirerek, tüm bu doğa güçlerini GT-R’ ın yeni tasarımına, yol tutuşuna ve hava akışına taşımayı başardı. Temel araç dinamikleri ve sürücü hareketlerinin incelenmesi ile daha önce eşine rastlanmamış bir İnsan-Makine Arayüzü’nü yaratarak yeni bir bileşen ortaya çıkardı. Nissan GT-R, şehiriçi kullanımda, ıslak ve kuru zeminde ve hatta Nurburgring yarış pistindeki 7:29’ luk derecesiyle en ileri teknolojiyi ve dinamik sürüş zevkini tam anlamıyla sunmayı sürücüsüne vadediyor. GT-R, sadece benzersiz tasarım karakteriyle değil, üretim sürecindeki farklı materyal kullanımıyla da dikkat çekiyor. Sahip olduğu karbon fiber, alüminyum ve çelik bileşenleri aracı hassasiyetle biraraya getiriyor. Dünyanın ilk bağımsız dört çeker aktarma sisteminin kullanıldığı araçta çift kavramalı aktarma sistemi ile ağırlık dengelemesi maksimum düzeyde sağlanırken daha geniş diz mesafesi ve rahat oturma alanı sağlanarak en üst düzeyde konfor elde ediliyor. Brembo fren sistemi ile desteklenen araçta, 3.8-litre twin turbo V6 “VR38” motor görev yapıyor. GT-R’ ın “Supercar” olarak nitelendirilmesini sağlayan ve sportif sesiyle dikkat çeken bu motor, üstün performansı sayesinde 6400d/d’de 480PS güç üretiyor. Bilstein süspansiyon sistemi ile güvenlik ve yol tutuş hakimiyeti arttırılırken, araç için kullanılan özel Brembo frenler sayesinde kontrollü bir frenleme sağlanıyor. Ayrıca aracın özel GT-R logosu ön panjura entegre edilerek, ayrıcalıklı bir görünüme kavuşması sağlanmış. buda BONUS arkadaslar ... ![]()
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
![]() Status: Tecrübeli Üye
|
kimsenin geçtiği yok.güzel güzel gazlamışlar işte..
|
|
|
#8 (permalink) |
![]() |
Birincisi bu araba hayranlıkla takip ettiğim ve aşık olduğum bir araçtır..
GTR serisinin efsane modeli R34 kasa olan yani 1998-2002 modelleri arasındaki kasadır ve dünyanın modifiyeye en yatkın motoruna sahiptirki bu araç 1500 BG lere kadar çıkarılıyor.. R35 yani yeni kasanın da mükemmel test verileri var fakat babası kadar efsane sıfatını hakedermi zaman gösterir... video linkini kaydetmedim fakat moodifiyeli full dolu R34 ve aynı şekilde full folu hayabusa kalkış ve topspped videosunda hayabusayı bi hayli geride bırakmıştı bu araç... Şöyle diyeyim Motora değişebileceğim tek araç budur..! ferrari lambo falan hikaye.. Motora şiddetle karşı çıkan ve istemeyen aileme SKYLİNE GTR R34 getirin bana diyorum, bırakayım motoru.. Getiremiyolar ![]() ![]() ![]() ![]() Kassalar getircekler ama bilmiyolar tabi ![]() zorlamaya detay vermeye gerek yok, birde gelirse sözümüzü yemiş olmayalım ![]() BUNLARDA BONUSLAR.. Keyifli seğirler... SKYLİNE GT-R R34 (efsaneden başlayalım) ![]() ![]() ![]() ![]() İÇ KISIM... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BU DA GT-R R35 (yeni kasa) ![]() ![]() İÇ KISIM.. ![]()
|
|
|
#9 (permalink) |
|
YuZuF, yeni kasasını ilk senden görüyorum tşk.
benim ailem banaa skylinede alsa motordan vaz geçmem ben
|
|
|
#10 (permalink) |
|
ne kazanması abi test için gazlamışlar herhangi bir yarış söz konusu değil emin ol diğer türlü ducati affetmez...
|
|
|
#11 (permalink) |
![]() |
kimsenin kimseyi geçtigi yok arkadaşlar burada her iki aracın bu tarz yolda bir birbirilerine artı ve eksilerini koyuyor
motosikletin virajlarda biraz daha yavaş kaldıgından bahsediyor ama genel olarak motosikletin çok daha üstün oldugundan bahsediyor. zaten sonundada güle güle motosiklet söylemiyle motosiklet gazlıyarak uzaklaşıyor.
|
|
|
#12 (permalink) |
![]() |
birde 1500 BG lik olanıda görmek lazım bunlarla birlikte, tabi motosiklete de modifiye yapılsın sonuna kadar, farketmez
|
|
|
#13 (permalink) |
|
120 km den sonraki hızlanması ve son hızı dışında süper bi araba,videoda ben geçiş fln görmedim...gazlamışlar sadece ama Nürburgring lap times lara bakıcak olursak nissan gtr ducatiyi geçer ama MV Agusta F4 R 312 i geçemez
bknz http://en.wikipedia.org/wiki/Nordsch...test_lap_times
|
![]() |
| Paylaş |
| Etiketler |
| 1098, ducati, gtr, nissan, pist, r35, testi |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|