Hizli ara
|
|||||||
| VIP Koğuşu Bu bölüme Motosiklet Dışındaki konularda yazabilirsiniz.. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 (permalink) | ||
![]() |
Hadi gelin bir test yapalım. Kadınlar için hazırlanmıştır, isterse erkekler de yapabilir...
* Oyunu kuralına göre mi oynarsınız, kendi kuralınıza göre mi? * Evde oturup beyaz atlı prensinizi mi bekler misiniz, dışarı çıkıp yeni insanlarla mı tanışırsınız? * Her ortama uyum mu sağlayanlardan mısınız, ortamı kendisi yaratanlardan mı? * Yumuşak başlı ve ne yapacağı tahmin edilebilenlerden misiniz, cesur ve dayanılmaz mı? * Hayatı başkalarının beklentilerine göre mi yaşarsınız, kendi beklentilerinize göre mi? * Asla diğerlerinden farklı olmayı mı istemezsiniz, asla diğerlerine benzememek mi? * Aklınızdan geçeni söylemekten mi korkarsınız, aklınızın okunmasından mı? * Güçlü olmanın kötü bir şey olduğunu mu düşünürsünüz, kötü olmanın güçlü bir şey olduğunu mu? BİRKAÇ SORU DAHA! Testimiz hoşunuza gittiyse; bir iki soru daha sorayım... * Bencil olmaktan mı kaçınırsınız, evcil olmaktan mı? * Fedakar olmak gerektiğine mi inanırsınız, hayallerinizi yaşamaya mı? * Her zaman nazik misiniz, her zaman kışkırtıcı mı? 'Evet'leriniz birinci şık için geçerliyse 'iyi' bir kızsınız. İkinci şıkları tercih ettiyseniz 'kötü' kız! Peki, 'İyi bir kız' olmak mı iyidir, 'kötü bir kız' olmak mı? Hangisini tercih edersiniz? Bir söz vardır, "İyi kızlar cennete, kötü kızlar her yere gider" diye... İyi kızlar, toplumun ona sunduğu hayata ve biçtiği role harfiyen uyan kadınlardır. Kötü kızlar ise ona sunulanla yetinmeyip, daha fazlasını isteyen... Ayrıca unutmayın ki, şu hayatta bir iz bırakan kadınların çoğu kötü kızlardır. Kötü kızlar hakkında daha fazla bilgi istiyorsanız, Dekolte Yayıncılık tarafından çıkarılan Cameron Tuttle'ın yazdığı 'Kötü Kızın İlişki Rehberi' adlı kitabı okuyabilirsiniz! Ben kesinlikle kötü bir kızım :3 |
||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
![]() Status: Süper Üye
|
kesin cevaplar veremem, tipik dengesiz bir ikizler olarak her şartta, her zaman, "ortaya karışık" yani duruma göre tepkiler veririm...bilemiycem artık bu beni iyi mi yapar, kötü mü
orası da göreceli ya neeeyse
|
|
|
#3 (permalink) |
|
gevezehanim,
kitabı bi okuyayım da sonra yorum yaparım .. iyi-kötü 'ye farklı açılardan bakılmış.. hımmm.. :hıım
|
|
|
#4 (permalink) |
![]() |
valla eğer hatun kişi olsaydım (kimse değişmek istediğimi anlamasın :2 )
şarkıdaki gibi olurdum; ben sokak kızıyım bana iyi davranmayın kalıplara göre davranmak bana göre değil bu yüzden testi pas geçtim :P
|
|
|
#5 (permalink) |
|
acem, hehe iyi ki hatun kişi değilsin, senin adın çıkardı 1 saat içinde
ne biçim laf o öyle "ben sokak kızım...bana ii davranmayın" şimdi bi akıllı çıkar, o"o laf değil, o laf değil, şarkı sözü :nono: "derse gagalarım heee
|
|
|
#6 (permalink) |
![]() |
Rutin yaşamak bana göre değil walla. Ben kötü kız olmaya razıyım. :alkış :P
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
![]() |
Alıntı:
adımı çıkaranıda :2 :2 :2 bilmem anlatabildimmi :P
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Status: Gast
|
iyi kzlar çekici diiller. beenmiyorum ben iyi kz. erkeklerin yüzde doksanı "her şey bi yana evlenicein kz şöle olucak / böle olucak" muhabbeti yapar. bu riyakarlıktan, iki yüzlülükten ve muhafazakarlıktan başka bişi diil. bense ilerleme taraftarıyım.
kötü kız ne demek ya? benim bütün sevgililerim iyiydi... yani sağlam... hepsi de özgüven sahibi ve özgürdüler. onnara kötü diyenler veya kötü kız lafını çıkaranlar... işte onlar gerçekten kötü. yani işe yaramaz .) eer bigün bi kz çocuum olucaksa, diliyorum tanrıdan kötü kz olsun. |
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Alıntı:
tamamdır işte bu .. güven ve özgüven.. :o
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
![]() Status: MotorDelisi
|
Alıntı:
Bir gün aynı yerde aynı mekanda olma fırsatımız olursa mutlaka tanışalım... :o Millettt ben de kötü kız olmak istiyorum... :alkış :alkış İyi kız olmak çok sıkıcı...
|
|
|
|
|
|
|
#11 (permalink) |
![]() Status: MotorDelisi
|
bende kötükızım ee şey erkeğim
amaaan ortası işte
|
|
|
#12 (permalink) | |
|
Alıntı:
Testi kendi uzerimde denedim ve ben bir kotu kizim ![]() ![]() Ben cesitli genclik dergilerinde bu tarzda testler yaparim. Ancak soyle bir sorunum varki, icimden gecen ile yaptigim pek birbirini tutmuyor.
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
valla ben onu bunu bilmem hanım cep telefonu istedi tamam dedim istediğini al aldıda eve geldim eeeeee bunda bu yok şuda yok sen şimdi neden beni uyarmadın :321: neden bana bunu aldırdın :321: iki saattir başımın etini yiyor sanki ben zorla aldım ona bunu kullan dedim kendi beğendi :2 :2 eee şimdi ne kız bu dayaklıkmı ssopalıkmı :2 bu tecrübemin sonucunda iyi kız kötü kız diye bir ayrım olmadığını kendini tutan veya tutamayan diye iki grub halinde olduklarını anladım ve ünlü birinin şu sözleri aklıma geldi kadınlar ilk önce dizlerize yatar daha sonra göğsünüze daha sonrada omzunuza daha sonrada tepenize binerler :3 :3 :3 ve orada kalırlar biz erkekler için önemli olan şey onları dizimizde tutmaktır :2 :2
|
![]() |
| Paylaş |
| Etiketler |
| bir, iyidir, kiz, kotu, mi, olmak, İyi |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|