Hizli ara
| VIP Koğuşu Bu bölüme Motosiklet Dışındaki konularda yazabilirsiniz.. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 (permalink) |
![]() Status: Süper Üye
|
Hepimizim bi yerlerde rezil olduğumuz bi an vardır..
Sınıfın ön tarafında oturan bir arkadaş harıl harıl ders çalışmaktadır. Arka tarafta da Murat isimli geometri hocamız, Murat isimli başka bir arkadaşa soru anlatmaktadır. Öndeki arkadaş sıkıldığından olacak birden arkasını dönüp sorusu çözülmekte olan arkadaşa: "Murraaat, koyyim de turaaaat" diye bağırır. Hoca bi 6 ay ne kadar özür dilese de arkadaşı affetmez üsküdar- kadıköy dolmusuna bindim(üsküdar sahili) arabanın dolmasını bekliyorum, en sonunda doldu yola cıktık ben arkadan parayı uzatıyorum, önümdede orta yaşlı bir bayan. parayı uzatım ne desem beğenirsiniz "rica etsem bir kişi verebilirmisiniz" yerine "...... bir kere verebilirmisiniz" diye bir cumle cıktı agızımdan... biranda butun dolmus sustu millet bana bakıyor, ben yerin dibine girdim, rezillik diz boyu, herkes gulmeye basladı... ben bayandan ozur diledim fln..Allah'tan anlayıslı cıktı olur boyle hatalar gibisinden, ama dolmustaki kahkahalar kesilmek bilmiyor ben ağlayacam artık cok fenayım.... yarı yolda inmek istedim dolmustan, sofor yok olmaz bırakmam dedi...butun millet yine guluyor, zor attım kendimi dolmustan. hala aklıma geldikce yuzum kızarır, o milletin kahkahaları hala kulaklarımda cınlıyor... Karnım gürül gürül, soda almaya markete incem akşam saat 11. Ayakkabımı giydim. Kapıyı kapattım, apartmanın ışık düğmesine basmadan önce içimde ne varsa saldım saldım(apartman boşya), ışığı yaktım, üst kattaki Yasemin teyze de apartmandaymış, merdiven çıkarken ışığı sönmüş... tam rezillik yaw
|
|
|
#2 (permalink) |
![]() |
tr_select, ne kadar rezil bir insansın.Hele o en son yaptığını ben yapsam o apartmandan taşınırdım Kanımca
|
|
|
#3 (permalink) |
|
HaYaBuSa,
taşındık zaten .. insanlık hali ama hep tut tut içinde nereye kadar hadi sizde anlatın birkaç anınızı ?
|
|
|
#4 (permalink) |
![]() Status: MotorDelisi
|
tr_select, Olm dünyadaki tüm ilginçlikler seni mi bulur yav
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
![]() |
tr_select, benimki rezillik denemez ama anlatıyım..bizim burda bi dayı var konuşur konuşur en son da yalan mı gardaş der ben de hep boynumu bükerim,Bu dayı bana böyle böyle tam 1,5 ay yalattı benim jeton 1 hafta önce düştü şimdi yalanmı gardaş diyince yalamam dayı diyorum
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yıl 1996. Ankara'da Demetevler'de oturuyorum. Siyasal'da öğrenciyim. Yaz ayları.. Temmuz falan. Çok sıcak. Evin içinde atlet kilot oturuyorum.. 8 katlı apartmanın en üst katındayım.. Yalnız yaşıyorum..
Normal bir gün.. Öğle üzeri kapı çalındı. Açtım. Elektrikçi gelmiş. Saata baktı.. Bir şeyler yazdı ve dedi ki, "Bak iki fatura ödenmemiş.. Bir daha geldiğimde kapatırım" vs.. Ben de dışarı çıktım. Yahu kusura bakma sıcak hava evde o nedenle böyle oturuyorum vs dedim.. Saata bakıyorum. Gösterge kaç olmuş diye bakıyorum. Adam indi gitti.. Derken rüzgar kapıyı çarpmasın mı ? Kaldım mı atlet kilot dışarıda.. Düşünüyorum. Ne yapabilirim diye.. Alt kata indim. Kapıyı çaldım. Kocası inşaat işlerinde çalışan iki çocuklu bir kadın oturuyor alt katta.. Kadın - Kim o diye bağırdı. ---Benim dedim.. Üst komşu, öğrenci.. Kadın kapıyı açmasıyla kapatması bir oldu.. Şöyle algıladı.. Öğrenci azmış, tecavüz yapma niyetinde. Atlet kilot kapıya dayanmış. -Abla bir dakika izah edeceğim vs dedim Dinlemedi. -Defol git kardeşim manyak mısın nesin ? dedi. -- Abla bir dakika beni bir dinle lütfen.. Kadın kapıyı kapattı.. Arkasına zinciri taktı.. Ben bir taraftan zile basıyorum. Bir taraftan bağırıyorum.. Kadın Polis çağıracağım bak diyor. Ben anlatmaya çalışıyorum.. Rüzgar çarptı dışarıda kaldım. Kocanın pantalonu gömleği vs var ise onları ver giyip çilingire gitmem lazım vs.. En sonunda kadın ikna oldu.. Kapıyı açtı.. Benim boyuma göre çok bol olan pantolon ve gömleğı dışarı fırlattı. Onları giydim.. Çuval gibiler.. Sokağa çıktım. Fellik fellik çilingir arıyorum.. Millet öyle bana bakıyor.. Anaaaaa. adam delirmiş.. Şunun kıyafetlerine bak.. Zaten bu Demetevler delisiyle meşhurdur.. Masum yüzlü bir çocuk ama.. vs gibi bakıp gülmeler vs.. Yahu ne rezillikti of ki. offffffff.. Hatta ölümden döndüm diyebilirim.. Öğle saatlarında ben kadının kapısını çalarken kocası vs gelseydi kesin vururdu beni.. Laf anlatamazdım..
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
![]() Status: MotorDelisi
|
tr_select,
Alıntı:
Bende trafik lambarında beklerken pırtladım yani hafiften port oldu sanırım. Makinanın sesini ve yandaki aracın sesini nasıl bastırıyorsun be kardeşim. Ara gaza asıldım ama fayda yok, olan oldu bir kere arabadakilere rezil oldum. Almanlar bu işi çok rahat yapıyor toplum içinde. Sanatkarlar yani Patriot99 Geçen yaz başıma geldi rezil mi oldum vezir mi bilmem ama ben komşuluk görevimi yaptım. Herkes tatilde tüm bina boş, işten geç çıktım eve geldiğimde mutfakta atıştıracak bir şeyler hazırlarken alt katın ışığını gördüm. Normalde komşular gelince haberleşiriz, geldik derler yani. Seslendim teyzeee, geldiniz miiiii? Cevap yok ard arda 2-3 dakika seslendim cevap yok. Telefon açtım telefona bakan yok. Zaten 3 ay önce hırsız girmiş eve. Cevap veren olmayınca kimdir bu? Hırsıııız Evet savaş boyalarımı sürdüm baltayı kaptığım gibi soluğu alt katta aldım. Sağ el havada sol elle kapıyı yumrukladım bir süre tam kırıp dalmayı düşündüğüm sırada, yavaşça açıldı korku dolu gözler ve bir delikanlı. Nasıl olduğunu anlamadım ama bir arbede ve delikanlı sırt üzeri yerde elleri arkada ensesinde balta. O anki sinirle oldukça fazla ve dokunaklı küfür ettiğimi biliyorum. 3 ayda bir ev mi soyulur ş.....siz dediğimde, abi ben hırsız değilim M....(komşu kızı)'nin arkadaşıyım dediğinde dondum kaldım. Komşu kızının ismini direk söyledi. Anahtarı bana o verdi birazdan gelecek dedi. Neden telefona cevap vermedin deyince, kem küm mırın kırınlar. Hah dedim Cumartesi gecesi ateşi yani Kızı vatandaşın cebinden aradım ona da bir ton fırça derken bana "abi biz evleneceğiz ama..bizimkiler biliyor zaten" Yok dedim yemezler dedim allem ettim kullem ettim o geceyi bozdum. Lakin bu yaz evleniyorlar. Allah mutlu,mesut,bahtiyar etsin. Bir yastıkta kocasınlar. İsim yazamıyorum çünkü annesiyle babasının hala haberi yok bu durumdan. Dünya küçük rastlantılar büyük. İtina ile haftanın yedi günü baltayla komşu korunur. Sonra da kendime kızdım. Ara kardeşim 155'i hırsız var de, gelin de değil mi?
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
ya bunlar başlı baına birer olay ve gerçekten çok komikler kusura bakmayın
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
ne rezil heriflersiniz yaa
|
|
|
#10 (permalink) |
|
bitanede ben anlatimda görün rezilliği iş yerinde bi gün geyik muhabbeti almış başını gitmiş atıp tutuyom olm varya beni kimse mesayiye bırakamaz yok kıralı gelsin filan arkamızdada şef bizi dinliyomuş o hafta kompile mesayi kalmıştım şimdi tik oldu geyik çevirirken arkama filan bakıp duruyom nedir bu yaw off of
|
|
|
#11 (permalink) |
![]() Status: Yeni Üye
|
mikrop adam seni............................................
|
|
|
#12 (permalink) |
![]() |
99 yılında yine 1000cc yamaha motorum vardı genelde motora binerken beni izleyenler olursa motora ayaklığın olduğu taraftan soldan merdivene çıkar gibi binerdim, yine böyle bir anda motora bindim ama hızımı alamayıp zaten emanet gibi duran motorla sağ tarafta bulunan reno megan marka taksiye benim ayna ve kafa grenajı çarptı hatta bir parça kırıldı yere düştü arabada 1 karış çizik var, Adam indi bana bağırıyor bu çizik ne olacak diyor bende haklıymışım gibi baksana benimki de kırıldı diyorum motoru çalıştırmamla gazlamam bir oldu. O günden beri normal biniyorum.
|
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
![]() |
yazlıkta arkadaşımla yine kız avındayız, 2 tane hatun gördük hemen takıldık peşlerine ama bunlar bariz iş atıyor dönüp gülüyorlar felan yaklaşık 1 saat süren kovalaşmadan sonra kızlar sahilde bir banka oturlar sonra biz de hemen yanındaki banka oturduk, arkadaş verdi gazı bana hadi oğlum burak sen konuşursun(zaten yüzsüzlük diz boyu bende) neyse kaltım gittim kızların yanına,
ben: iyi akşamlar oturabilir miyiz? kızlar: tabiki de buyrun oturun. sonra biz oturunca kızlar:e bize müsade, deyip kalktılar. biz bu durumda g..t misali kaldık ortada. OLAY 2 biz yine yazlıkta aynı arkadaşla sahilde fırlanıyoruz, elimde motorolanın kapakı bir telefonu sesini açıp kapıyorum telefondan telsiz misali bir ses çıkıyor sürekli,tam o sırada sahildeki bankta aydan la esin i gördüm karşılıklı oturmuş harıl harıl bişe konuşuyorlar ben de koşaraktan arkalarından kafamı sokup elimde telefon dülülü dülülü öttürüp sırıtıyorum sonra kafamı sağa çevirdim ve içimden "e bu aydan değil" sonra kafamı sola çevirdim "e bu da esin değil" ben tabi defalarca özür dilerken kızların gülmekten konuşacak hali kalmamıştı.
|
|
|
#14 (permalink) |
![]() |
HaYaBuSa, Allah seni bildiği gibi etsin hemi kırıldım ülen gülmekten..Bari bir anıda ben anlatayım
Yıl 1997 yada 96 ilk baharı almanyada turnedeyiz türk alman dostluğu derneğinin davetlisi olarak..Komedi bir oyunla gitmişiz almanyaya ama biz oyuncular oyundan daha komiğiz yaşadıklarımız ve verdiğimiz tepkilerle...Her arkadaşımı bir ailenin yanına misafir olarak verdiler En son Bülent kaldı ve bir alman kız var, ama kız bildiğimiz kızlardan felan değil direk huri falan yani bülentte dudaklar kulaklara varmış hepimize hava basıyo it.Neyse uzatmayalım gecenin ilerleyen saatlerinde bülentten bir telefon abi gözünü seveyim beni burdan alın o kız türk alman dostluğu görevlisiymiş beni ikitane yaşlı ve her biri 200 kiloluk kadına teslim edip gitti.Tabii gidipalmadık ertesi gün oyun saatinde sözü edilen kadınlar getirdiler bülenti uykusuz ve yorgun olarak kimse bişiy konuşmuyor ama herkes kıkırdıyordu. Oyun başladı herkes bi neşeli sormayın seyirci o biçim salon full ikinci perdede bi bölüm var 17 kişilik kadrodan sadece 5 kişi sahnede değişimli olarak var diğerleri yaklaşık 15 dakika boş kalıyo .Bizde dekorun arkasında var olan deri ve boydan boya uzanan yumoş koltuğa kıç kıça vererek yattık , herkes serilmiş rahat rahat yatıyo paravan bi düş seyirci ve bizler göz göze kaldık yarım saat oyun durdu ve herkes yerlerdeydi.Neyse oyun bitti selamladık herkes evlere dağılacak bizim tombikler erkenden gitmiş ve huri meleğine teslim etmişler bülenti .Ötobüsle eve dönülüyo kızın evi 3 durak önce ve tabiiki iniyo inerkende tembih ediyo bülente 3 durak sonrada sen in eğer beceremezsen ben seni bırakıp öyle döneyim diye .Erkekliğe bok sürmeyecek ya ben anladım 3 durak sonra inecem diyo .Sonra ne mi oldu Otobüste uyuya kaldığı için ve hiç bir yeri bilmediği için otobüsçüde kalmak zorunda kaldı adam ertesi gün getirip bize teslim etti ve sakın bunu yalnız bırakmayın dedi. Bülentte gene ses yok ama sanırım o gün karaını vermişti... Oyunculuğu bıraktı ve Bir firmada halkla ilişkiler departmanında çalışıyo o tarihten beri. Ama bu ayıp oldu şimdi bir tanede kendimle ilgili anlatayımda bülent okur mokur kızmasın hıyar. Aynı turneden .25 gün kaldık biz o turnede ve ilerleyen tarihlerde herkesin bir arkadaşı sohbet paylaştığı biri hatta sevgilisi oldu Diğer grup kendi aralarında konuşmuşlar ve demişlerki turne bitiyo ve bunlar dönecek dönmeden önce bir eğlence yapalım ve öyle yollayalım bunları.Neyse her şey ayarlanmış oyun çıkışı eğlenmeye gideceğiz .Oyun bitti herkes kostümleri çıkardı giysilerini giydi bende en son sahneden çıkan olarak en son giyiniyorum çabuk ol hadi geç kalacaz falan derken benden avaz avaz bir çığlık tam pantolonumun fermuarını çekiyordum..Tabii herkes eğlenceye ben hastahaneye ..O tarihten sonra sakıncalı alışkanlığımı bıraktım ve artık iç çamaşırı giyiyorum..
|
![]() |
| Paylaş |
| Etiketler |
| animiz, en, rezil |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|