Hizli ara
|
|||||||
| VIP Koğuşu Bu bölüme Motosiklet Dışındaki konularda yazabilirsiniz.. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 (permalink) | ||
![]() Status: Süper Üye
|
ERKEK OLMAK;
Hayatına bir sürü kadın girmesi değildir, önemli olan, kaç kadını gerçekten sevdiği ve onlara ne kadar dürüst olabildiğidir... ERKEK OLMAK; Geniş omuzlara sahip olmak değil önemli olan, kaç kadına o omuzlara yaslanacak kadar güven verdiğidir... ERKEK OLMAK, Kalın bir sese sahip olmak, değil önemli olan, nazik ve duygulu cümleler kurabilmektir. ERKEK OLMAK Romantik bir ortamda güzel sözler fısıldamak değil önemli olan, hersözünün kalbinden gelmesidir. ERKEK OLMAK Vurdu mu oturtmak değil, önemli olan dokunuşundaki yumuşaklıktır. ERKEK OLMAK; Büyük ve ağır eşyaları kolay Kaldırmak değil önemli olan, hayatın yükünü cesurca taşıyabilmektir... ERKEK OLMAK; Kıllı bir vücuda sahip olmak değil, önemli olan o vücutta nasıl bir kalp taşıdığıdır... |
||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
![]() Status: Tecrübeli Üye
|
Allah'ın aşkına söylesene ne derdin var erkeklerle. Hani bizim tayfadan biri yamuk yaptıysa gidip intikimını alalım. Yoksa boşver bu erkeklerin hepsi böyle.
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
yazdiklarini biraz duzenlemeden gecirirsek,(yani ozellikle son cumleleri) bir cogu bayanlarda da olmasi gereken ozellikler bence
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
yok ya ilginç ve güzel bi yazıydı,yoksa bi garezim yok yani :oops:
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
![]() |
Gayet başarılı bence bir bayan olarak bunları istemesi çok doğal ve sonuna kadar haklı bence.Hemen muhalefet yapmayın kıza :-D .kötü bişey dememiş..bayanların kalbinden gecenleri yansıtmış.Tebrikler citlembik :o Bayanların gözünde daha iyi ve başarılı olmamız adına tüyo verdiğin için :o Ama yazdığın maddeler içersinde bayanlar içinde geçerli olanlar var.Bay bayan ilişkileri karşılıklıdır unutma
|
|
|
#6 (permalink) |
![]() Status: MotorDelisi
|
light erkeklik bu.. :P
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#8 (permalink) |
![]() |
Aaa,maCHo burayı daha görmemiş herhal
Hoş..
|
|
|
#9 (permalink) |
![]() |
Sevecen davranırsın bi havalara girerler,Sert takılırsın çok kabasın derler,Duygusal olursun biraz erkek ol derler,Yaw kardeşim vallaha ben anlamadım bunları hertürlü bahane bulur bunlar adamda
citlembik, ellerine sağlık güzel olmuş
|
|
|
#10 (permalink) | ||
![]() Status: Tecrübeli Üye
|
Estağfirullah, muhalefet yapmak gibi bir niyetim yoktu. İlginç bir yazı ilginç bir cevap olsun diye yazdım.
Yazdıkları doğru tabi, birçok kişide böyle erkeklik takıntıları var. Kadınları memnun etme konusuna gelince bu kadar zor olduğunu sanmıyorum. Erkek yeri gelince sahip olduklarını koruma pahasına sert olmalı, gerekmedikçede sakin ve sevecen olmalı. Bi manada denge insanı olmalı. Ve karşılıklı anlayış olmalı. Benim asıl değinmek istediğim konunun merkezinde hep erkeklerin olduğu. Dikkat ederseniz bütün nezaket kuralları erkeklerin kadınlara karşı tutumlarını konu alır. He zaten böyle olmalı ama bu kadar görev ve sorumluluk arasında kadınlarda biraz toleranslı olmalı. DEĞİLMİ..... :o Yanılıyormuyum, genel manada böle düşünüyorum. Birde MD erkeklerinde böyle bi takıntı olacağını pek sanmıyorum. 8) 8) 8)
|
||
|
|
|
![]() |
| Paylaş |
| Etiketler |
| erkek, olmak |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|