Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Trafikte Sağ Kalmak İçin İpuçları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Trafikte Sağ Kalmak İçin İpuçları
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
BrKs
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 16.08.2007 - 16:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hepsini tek tek okudum teşekkürler;)
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
EmRaH_34
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 19.08.2007 - 19:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel bilgiler baştan sona kadar tekrar okudum Alkışlıyorum
Başa dön
EmRaH_34 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oGuZ_HaN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 20.08.2007 - 20:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gerekli ve çok güzel bir konu.Paylasım için tesekkürler Bravo

oĞuZHaN BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Başa dön
oGuZ_HaN Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 20.08.2007 - 21:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

akadaşım saol teşekkürler paylasımın için mükemmel yazı herkesin okuması gerekli Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
www.aspuzulu44.azbuz.com
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Stunter
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.08.2007 - 21:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok tesekkürler arkadasim gercekten ise yarar bilgiler
0 RH +
Başa dön
Stunter Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SPEEDSTAR
Üye
Üye

Nereden: YST.

MesajTarih: 20.08.2007 - 22:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

madd gerçekten motor kulanıcıları için çok önemli ve egitici bilgiler Alkışlıyorum
paylaşımın için çok teşekkürler Bravo
kadosan oto san.sit.G Blk. No:2-4 Y.DUDULLU
Başa dön
SPEEDSTAR Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
asphaltkowboy
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 20.08.2007 - 22:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo ...bence motorcuların ANAYASASI sayılabilecek nitelikte değerli bilgiler tekrar tekrar okumak ve uygulamak lazım ,gerek yeni başlayanlara gerekse usta sayılabilecek düzeydeki motosikletçilerin çok istifade edebceğini düşünüyorum.bu bilgileri bu sitede ve diğer sitelerde sık tekrarlamakta fayda var zira hayati önem taşıyor.teşekkür ederim şahsım adına ellerine sağlık.. Alkışlıyorum
Başa dön
asphaltkowboy Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
derkunt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 02.09.2007 - 18:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sağol madd derlediğin 50 altın öğüt. Gerçekten hayat kurtaracak konular. bu yazının bir dökümünü aldım masamın karşısına astim. devamlı okumak için tüm üyelerin en az bir kere aklını vererek okuması lazım. Alkışlıyorum
Hatta üye olma şartı olarak bunu oku sonra ol yapmalı Delirdim
Başa dön
derkunt şimdi Çevrimiçi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oulcan06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara/ümitköy

MesajTarih: 12.11.2007 - 04:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

50.madde cok yerinde bunun için 2 motorcu ark dövmüştüm...
Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
oulcan06 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
highbrow
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AVCILAR / İSTANBUL

MesajTarih: 12.11.2007 - 04:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo Bu trafik bilincini taktiklerini hepimizin benimsememiz gerekiyor. Motordelisi
Başa dön
highbrow Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 12.11.2007 - 05:13    Mesaj konusu: Re: Trafikte Sağ Kalmak İçin İpuçları Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Madd demiş ki:
10) Viraja giriş hızına dikkat edin:
Tek bir motorun karıştığı trafik kazalarının büyük kısmında ana sebep viraja gereğinden fazla hızlı girilmiş olmasıdır. Viraja girerken değil, çıkarken gaz açılır. Viraj giriş hızınızı ayarlamayı, viraja yatmadan önce bitirmiş olun, viraj içinde ani frenden kaçının. Virajın ardını göremiyorsanız özellikle dikkatli olun, birileri yolun ortasında durmuş etrafa bakınıyor olabilir.
işte ben bu yüzden kaza yaptım.çok önemli bilgiler tşk. ederim.
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 12.11.2007 - 18:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bilgiler çok işime yaradı ve yaramaya devam ediyo Alkışlıyorum Alkışlıyorum
AnKaRa
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 29.11.2007 - 02:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HEPSİNİ ERİNMEYİP OKUDUM WE BUNLARI BİZLERLE PAYLASTIGIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM SAĞOL...!!!!! Alkışlıyorum Bravo Göz kırpıyorum
Başa dön
AnKaRa Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Yarrasa
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 29.11.2007 - 04:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerekli ve herkesin dikkate alması gereken bilgiler Alkışlıyorum teşekkür paylaşımın için
Başa dön
Yarrasa Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
2pac
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-bostancı

MesajTarih: 29.11.2007 - 06:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

33) MP3 çaları evde bırakın:
Kulağınızda kulaklıklar varken ve müzik sonuna kadar açıkken, dibinize kadar giren beton kamyonunun giderek yaklaşan gümbürtüsünü duymanız mümkün olmayacaktır. Ya da diğer başka herhangi birşeyin. Motor üzerinde sadece gözlerinizi değil kulaklarınızı da tehlikeye karşı açmanız gerektiğini unutmayın. Müzik dinlemeye çalışırken ölmek pek akıllıca olmayacaktır.

1,5 senedir hata yapıyordum fakat son bi kaç gün dinlemiyorum-bu yazıdan sonra bırakıyorum Bravo
paylaşım için teşekkür ederim okumak gerek kafamızın bir köşesinde bir gün lazım olacaktır Alkışlıyorum
Başa dön
2pac Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
3. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye