merhabalar siteye yeni üye oldum ve merak ettiğim birşey var.
aslında son zamanlarda heryerde yarışlara katılmak için gerekli şeylerin neler olduğuna bakıyorum
fakat başlagıç itibarıyla izlenmesi gereken yolların ne olduğunu anlayamadım
birincisi ben bir bayanım , bir yıldır motor kullanıyorum başlangıç seviyesindeyim
ama ileriki zamanlarda mutlaka yarışlara katılmak istiyorum..
ne gibi eğitimler almam gerekiyor hangi yolları izlemeliyim nasıl bir motor kulanmalıyım
bununla alakalı üye olabileceğim klüpler varmıdır. burada tek başına yarışlara katılmak
isteyen arkadaşlar var ama ben bunu tek başıma yapmak yerine profesyonel bir eğitim
isterim. bir klübün sporcusu olmak isterim. beni cevaplarsanız sevinirim.
Tarih: 22.08.2007 - 21:34 Mesaj konusu:
1. öncelikler hoşgeldin
2. motorun varmı
3 motor tecrüben varmı
bunları bilgi olark verirmisin _________________ TAKIL BİZE HAYATIN RENKLENSİN FAZLA TAKILMA GÖKKUŞAĞINA DÖNERSİN ÇANAKKALE MD
Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 3546 Nereden: Bahçesehir/Istanbul
Tarih: 22.08.2007 - 21:38 Mesaj konusu:
öncelikle iyi bir sponsor bulmalısın ardından gerekli eğitim ile motor sporlarına adım atabilirsin. _________________ Gilera Runner VXR 200 (pert)
Piaggio Xevo 250
Three little words and a question why. . .
hoşbulduk
motorum var ama bir cruser şimdilik
bir yıldır kullanıyorum tecrübe böyle birşey değil sanırım
gezinti amacıyla kullanmak ve istediğim şey bambaşka
ileriki zamanlarda uygun bir motor almayı düşünüyorum elbetteki
ama bütün bunların doğru bir yönlendirme ve eğitimle olacağını sanıyorum
Tarih: 22.08.2007 - 21:50 Mesaj konusu:
banistercaq,
Alıntı:
öncelikle iyi bir sponsor bulmalısın ardından gerekli eğitim ile motor sporlarına adım atabilirsin
da dediği gibi sağlam bi sponspor ve eğitimin sonunda bu gerçekleşebilir _________________ TAKIL BİZE HAYATIN RENKLENSİN FAZLA TAKILMA GÖKKUŞAĞINA DÖNERSİN ÇANAKKALE MD
Yarışa katılmak için sadece 2 şeye ihtiyaç var; PARA- ZAMAN
Yarışçı olabilmek içinse bunlara ek olarak; yetenek ve şansa da ihtiyaç var.
Farzedelim gerekli parayı ve zamanı tedarik ettin. Racing bit motosiklet edinip gereki düzenlemeleri yaptracağın bir mekanikere gidiceksin. O sana hem mekanik hem de pist antremanı konusunda yardımcı olur. Hatta bu işi yapabilen yarışçı arkadaşlar bile var. Para ve zaman işini halledebilirsen pm den sana gerekli kişilerin isimlerini veririz. _________________ I . R . T
`06 YAMAHA R1 S.e. 50th anniversary
`08 HONDA Firebalde white
arkadaşlar teşekkür eder,m cevaplarınız için
söylediğim gibi bende bunun bir eğitim ve sponsor sayesinde
olabileceğini biliyorum benim öğrenmek istediğim bu eğitim nerede alınır
bu sponsor nasıl bulunur bu işi yapabileceğim bir spor klübü vart mıdır var ise
adresi nedir sporcu yetiştirir mi ilk basamağı nedir yaş sınırı varmıdır
gerçekten türkiye de bu işi yapılır mı ve tabiii bir bayan olarak yapılır mı
eğitim
sponsor
terübe motor
bunlar zaten bilidğimiz şeyler bana yapabileceklerimi adım adım anlatacak arkadaşlar
bu sporu yapan arkadaşlar varsa lütfen yazsınlar m.d.s.k sporcu yetiştirirmi vsss
Tarih: 22.08.2007 - 22:00 Mesaj konusu:
hoşgeldin aramıza.boşver yarışı ya bi ton teferruat uğraşılmaz kanımca...sponsorsuz imkansız gibi bişey...başarı elde etmeden sponsor bulmak da imkansız gibi bişey...sen vazgeç bu hevesinden.her antremanın sana 500 eu. patlar sponsorsuz.ki bu farazi bunun altına inmez ama üstüne kesin çıkar.bu kadar paran varsa hiç durma derim.Sen en iisi konyalıların mahalle arası draglara katıl ben videolarını izliyom çok zevkli.
Tarih: 22.08.2007 - 22:38 Mesaj konusu:
munvg, Benimle iritibata geçebilirsin..Pist egitimi konusunda seni yönlendirecegim..
0537 678 2 666 _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
slayer2694 ehbab iii demişsinde düşünmüyonmu taş atarken biz erkeklerin dragları dar sokaklarda otoparklarda kumlu taşlı çakıllı asfaltı erimiş yollarda yaptığını.haa nereden bilecen tabi sen bizden değilsin dimi anladın dimi
bende böle bi topic çmıştım ama tek 1 cevap bile almadım honda cbr 125 cup die bi topic.. baskanımda bana bilgi verirse sevinirim honda ii eitiyomu fikriniz ne
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız