Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - yarışlara katılmak istiyorum

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

yarışlara katılmak istiyorum

yarışlara katılmak istiyorum
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
munvg
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 22.08.2007 - 21:28    Mesaj konusu: yarışlara katılmak istiyorum Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

merhabalar siteye yeni üye oldum ve merak ettiğim birşey var.
aslında son zamanlarda heryerde yarışlara katılmak için gerekli şeylerin neler olduğuna bakıyorum
fakat başlagıç itibarıyla izlenmesi gereken yolların ne olduğunu anlayamadım
birincisi ben bir bayanım , bir yıldır motor kullanıyorum başlangıç seviyesindeyim
ama ileriki zamanlarda mutlaka yarışlara katılmak istiyorum..
ne gibi eğitimler almam gerekiyor hangi yolları izlemeliyim nasıl bir motor kulanmalıyım
bununla alakalı üye olabileceğim klüpler varmıdır. burada tek başına yarışlara katılmak
isteyen arkadaşlar var ama ben bunu tek başıma yapmak yerine profesyonel bir eğitim
isterim. bir klübün sporcusu olmak isterim. beni cevaplarsanız sevinirim.
Başa dön
munvg Çevrimdışı munvg Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ali1711
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Şehitlikten

MesajTarih: 22.08.2007 - 21:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1. öncelikler hoşgeldin
2. motorun varmı
3 motor tecrüben varmı
bunları bilgi olark verirmisin OK
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 22.08.2007 - 21:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öncelikle iyi bir sponsor bulmalısın ardından gerekli eğitim ile motor sporlarına adım atabilirsin.
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
munvg
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 22.08.2007 - 21:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hoşbulduk
motorum var ama bir cruser şimdilik
bir yıldır kullanıyorum tecrübe böyle birşey değil sanırım
gezinti amacıyla kullanmak ve istediğim şey bambaşka
ileriki zamanlarda uygun bir motor almayı düşünüyorum elbetteki
ama bütün bunların doğru bir yönlendirme ve eğitimle olacağını sanıyorum
Başa dön
ali1711
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Şehitlikten

MesajTarih: 22.08.2007 - 21:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

banistercaq,
Alıntı:

öncelikle iyi bir sponsor bulmalısın ardından gerekli eğitim ile motor sporlarına adım atabilirsin

da dediği gibi sağlam bi sponspor ve eğitimin sonunda bu gerçekleşebilir Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum
redstorm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL-EU

MesajTarih: 22.08.2007 - 21:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yarışa katılmak için sadece 2 şeye ihtiyaç var; PARA- ZAMAN

Yarışçı olabilmek içinse bunlara ek olarak; yetenek ve şansa da ihtiyaç var.

Farzedelim gerekli parayı ve zamanı tedarik ettin. Racing bit motosiklet edinip gereki düzenlemeleri yaptracağın bir mekanikere gidiceksin. O sana hem mekanik hem de pist antremanı konusunda yardımcı olur. Hatta bu işi yapabilen yarışçı arkadaşlar bile var. Para ve zaman işini halledebilirsen pm den sana gerekli kişilerin isimlerini veririz.
Başa dön
redstorm Çevrimdışı redstorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
munvg
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 22.08.2007 - 21:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar teşekkür eder,m cevaplarınız için
söylediğim gibi bende bunun bir eğitim ve sponsor sayesinde
olabileceğini biliyorum benim öğrenmek istediğim bu eğitim nerede alınır
bu sponsor nasıl bulunur bu işi yapabileceğim bir spor klübü vart mıdır var ise
adresi nedir sporcu yetiştirir mi ilk basamağı nedir yaş sınırı varmıdır
gerçekten türkiye de bu işi yapılır mı ve tabiii bir bayan olarak yapılır mı
eğitim
sponsor
terübe motor
bunlar zaten bilidğimiz şeyler bana yapabileceklerimi adım adım anlatacak arkadaşlar
bu sporu yapan arkadaşlar varsa lütfen yazsınlar m.d.s.k sporcu yetiştirirmi vsss
Başa dön
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 22.08.2007 - 22:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hoşgeldin aramıza.boşver yarışı ya bi ton teferruat uğraşılmaz kanımca...sponsorsuz imkansız gibi bişey...başarı elde etmeden sponsor bulmak da imkansız gibi bişey...sen vazgeç bu hevesinden.her antremanın sana 500 eu. patlar sponsorsuz.ki bu farazi bunun altına inmez ama üstüne kesin çıkar.bu kadar paran varsa hiç durma derim.Sen en iisi konyalıların mahalle arası draglara katıl ben videolarını izliyom çok zevkli.
Başa dön
slayer2694 şimdi Çevrimiçi slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 22.08.2007 - 22:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slayer2694, Mahalle arası DRAG'mı dedin,senin Konya'ya olan hazımsızlığın nerden geliyor..

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 22.08.2007 - 22:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

munvg, Benimle iritibata geçebilirsin..Pist egitimi konusunda seni yönlendirecegim..
0537 678 2 666

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer şimdi Çevrimiçi HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 22.08.2007 - 22:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

munvg, sana gereken bılgıyı vermısler
slayer2694, cumle kurarken ne anlama geldıgıne dıkkat etmenı tavsıye ederım Bravo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.08.2007 - 22:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

slayer2694, cumle kurarken ne anlama geldıgıne dıkkat etmenı tavsıye ederım

Bende...
motodrag
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 22.08.2007 - 22:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slayer2694 ehbab iii demişsinde düşünmüyonmu taş atarken biz erkeklerin dragları dar sokaklarda otoparklarda kumlu taşlı çakıllı asfaltı erimiş yollarda yaptığını.haa nereden bilecen tabi sen bizden değilsin dimi Bravo anladın dimi Bravo
Başa dön
motodrag Çevrimdışı motodrag Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 22.08.2007 - 22:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende böle bi topic çmıştım ama tek 1 cevap bile almadım honda cbr 125 cup die bi topic.. baskanımda bana bilgi verirse sevinirim honda ii eitiyomu fikriniz ne ?
Başa dön
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 22.08.2007 - 22:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Sen en iisi konyalıların mahalle arası draglara katıl ben videolarını izliyom çok zevkli.

slayer2694, bi ara yolun düserse senide bekleriz mahaller arası dragımıza ama sen bizim mahalleden degilsinki Üzgünüm Üzgünüm
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto GP Superbike Türkiye Pist Yarışları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal